Mis te arvate sellest autost, kas tasub sellist võtta ? ma saan ta jumala odavalt mingi 4000 tuhandega või 5000 tuhandega (krooni ikke ) ... auto on väga heas korras ja ainult tagumised laagrid tuleb vahetada mis ka olemas on.
Kui sellise summa eest saaks väga heas korras auto, siis ma võtaks ükskõik mis margi, ka selle delta. Aga vaata ikka korralikult järgi, kas ta on nii korralik kui tundub, sest see suht vähe levinud asi ja hiljem võib juppide hankimisega jamaks minna.
HF turbo tabeli eest tänks aga kus GTi on ? GT nägin aga GTi-s siis midagi muud polegi kui pritse süsteem ja kõik v ? ja kilovate on ka sama palju v ? Ma palju nendest veel ei tea aga üritan ikka rohkem infot koguda... )
ja veel,et veenduda,et auto on korras mida tuleks nendes mudelites eriti tähele panna ? ma homme lähen uurima kindlapeale, et vaadata miks ikka nii odavalt )
kes siis ostab selle, isegi oleks käsi endale teist lanciat soetama nii projektikaks, mulle isiklikult küll värvus ei meeldi, aga korralik näeb välja küll
ta muide ise müüb teda 9000 krooniga lihtsalt mina kui sugulane mulle müüb ta 5000 tuhandega... Korralik on seal kõik ja mida vaja on akku ja besiin ja võib kohe ära kihutada sealt :D
haruldaste masinate ostu müüki ei ole küll sobilik bännida, kui paberite asja on võimalik korda ajada olen ise ka huvitatud, selliseid autosid kuulutustes ei kuulutata ja nende eksistents ja saadavus käib suust suhu ja selle jaoks ongi foorumid, tavaliselt müüja neid ei hinda ja huvilised ei loe ka kuulutusi kuna seal lihstalt ei kuulutatta