mure selles et eest tuleb sooja normaalselt aga taha tuleb suht jahedat.milles võib probleem olla.või on see normaalne. esimest päeva selle auto omanik.ja kui palju maksavad tagumised amordid ja esi klaas
tagumised amordid, kui õieti mäletan olid 5000 ringis,aga on olemas ka odavaid alternatiive, aga kas sul kompressor töötab, paljud liikvelolevad pontud sõidavad ringi ära lõppend kompressoritega, kuna uus on midagi 10000 ringis ja ei pidavat saama remontida(tegelikkuses üldjuhul saab, olen ise paarile eluvaimu sisse puhunud ).Taha jahedam õhk on suht normaalne kuna ka torud pikad mis sinnani jõuavad. esiklaas oli ka koos paigaldusega midagi 5000 ringis, kui õieti mäletan
kompressor täitsa töötab aga eelmine omanik on juba mingid teised amordid alla pannud.kompressori kaitse oli väljas. suhteliselt palju õõtsub sõidu ajal.muidu hea ja mugav sõiduriist.
Kui see ostetud sedasi, võimalik et endine omanik toppis sinna mõnda lekke peatajat sisse. kas need teised ka õhuga või ilma, kui on odavad ilma õhuta alla pandud jääbki õõtsuma
Aga mis võib viga olla kui see kompressor iga natukese aja tagant pläriseb?tõmbab aku tühjaks kui koguaeg pläriseb:)Ja oskab keegi öelda kust pontiacile kõige targem juppe tellida on?
kui lekib süsteem,siis kanguta see lülitiga paneel seina küljest lahti ja tõmba pistik tagant ära.kui on gaasiamordid all,siis auto õõtsubki niimoodi.mul on tutikad all ja mitte odav variant,aga mulle see õõtsuv buss meeldib.nagu vaese mehe cadillac või nii.ameeriklaste vedrustus ongi pehme.juhitavust see ülemäära ei mõjuta.