Kui sihuke 6-ne kuskil kinni istub siis peatavad k6ik 10+ aasta vanused teise bemmid kinni ja jooksevad appi.
Ma arvan, et need kutid oleks selle bemmi jyrist haabersti Unitedisse ka välja lykand kui omanik oleks tahtnud. Moblaga pilti ja läheb......
Hale on vaadata kuidas inimesi kadeduse uss närib!
See,et kunagi sai bemmile selline maine ei tähenda,et nad oleks halvemad inimesed kui sina kes seda loed.
Saage juba üle sellest,et bemmivennad ainult maniakid siin liikluses on!
See oli aasta kümme tagasi kui see nii tuline asi oli.
te ise ei pane tähelegi kui ise samasugused olete. Põhimõtteliselt on iga 2. autoga põllul ära käinud ja ei ole vahet kas see on bemm, ford või audi. Põllule võib igaüks sõita.
P.S kui automarkidest ei tea midagi siis pole vaja suud lahti tehagi, näitab lihtsalt teie harimatust!
Jõudu ja jaksu ning edu teile igatahes!
...kusjuures olen tähele pannud omapärast tendentsi, kui inimesed muutuvad ``spetsiifilisteks`` ehk LIIKIDEKS:...näiteks *bemuvennad*,*fordijobskid*,*audifännid*,*nissanotaurused*,*
oopelitol-gused*,*mazdahomskid*,*hummerohmud*,*Mitsupissud* ja veel igatsorti liigid-ja ala`liigid, jne.,jne! Nende kõikide ainsaks esiletykkivaks iseloomustuseks võib märgata nende ANTIPAATIAT-TEINETEISE VASTU! Näiteks, kui mul on 4.-liitrise mootoriga ``Bemm``ja tuhisen muuseas, näitex mööda...noh...1,8.liitrise mootoriga ``Audist``, siis tekitab see mahajäävas(musa tympsuga+vahtralehega+pubekaga-roolis & salongitäie beibedega-audifännis)-TÕELIST RAEVUHOOGU, mida saadab valjuhäälne sõimlev argument)näitex):``...hähh-ooh, s...ne-bemu! Ma ,lihtsalt-ei viitsi tallata!;...ja sealjuures pyyab numbri meelde jätta!!! #Mul , lihtsalt, olid taolised juhtumid kunagi; Lihtsalt polegi VÕIMu-DEMONSTREERIMINE-tänaval tähtis (mul on SEE ja sinul on TOO!)! Inimesed on lihtsalt-SOLIDAARSED kaasliiklejatega, kelledel, siis juhtub olema analoogse toojafirma auto, arvan...; #See meenutab vägisi erinevate automarkide omavahelisi suhteid, nagu-erinevate ``gängide/grupeeringute``-vahel; Eriti puberteedieas juhtide-nolkide seas!
mis te näägudate, pemmivennal polnd asfaldti peal pidamist ja tahtis pöllu peal proovida kuna seal karedam ja ***** lendab laias kaares siis peeglist toredam näha ja kõvaks ajada et minu bemm nii võimas on et ****pilv taga on
Ehk aitab juba ole,ks seal olnud mingit muud marki auto näiteks siis mazda 6 ja juhiks vähemalt keskealine meesterahvas *** see pilt siin üleval oleks. Ärge arvake ma ei ole mingi BMW austaja ega ka vihkaja. See et BMW on olnud rullnokade lemmik tähendab ju seda et auto peab kestma noored ju ainult sõidavad, pole aega ega raha remontida. Anti reklaam on ka reklaam. Kui ei meeldi ära sõida aga pole teie asi siin ilkuda ega parastada.
Jaanipäeval Hiiumaal Heltermaa sadamas. Pikad rivid. Ise õnneks bronn olemas ja sain kohe peale. Aga samasuguse 6. seeriaga tüüp oli kannatamatu. Sõitis vastassuunas ja mõte oli tal, et saaks kohe laevale. Aga piletikontrolör astus ette ning sai autolt kerge löögi. Viibis laeva väljasõit õnneks vaid 15 minutit, sest politsei oli seal samas kiirust mõõtmas. Vehkisid õues kätega mis said, kuid ega mõistus neil sellest pähe ei tulnud. (uudiski oli DELFIs pool päeva üleval)
Miks just BMWd? Endale Eesti kultuuriruumis veel ei julgeks küll BMWd osta ausalt. Kui, siis ülivana (enne 1980 toodetud ning vähe levinud). Kui ennem olid patuinglid vanemad baierlased, siis nüüd ka uued.
Tegelikult on asi nii, et bmw ongi väga hea auto.Mul on autosid olnud mitut marki opeleid ja audisid ja japse.Ja nüüd ostsin jälle bmw.Muidugi mazda omanik ilmselt ei teagi kui hea on saksa autoga sõita, aga näpuga näidata oskab ikka-kadedus ilmselt.Teema mõte jääb ka natuke arusaamatuks...ärapanemine?
bmw-ga on ainult asfaldil hea sõitta. Selle 6-da seeriaga on väga hea sõita ja mingi 528 on hea sõita asfaldil ja x5- ga võib midagi exstreemsemat ette võtta... näiteks sellel põllul siis