meeldib hullult see auto aga paljud laidavad maha, just varuosade puudumise tõttu. No kui kuskilt ei saa siis kuskilt ikka saab, või kuidas. Huvitav kui vastupidav ta on..tahaks teada selle auto omanike kogemusi. Mul endal seat 96 a oma...no on hea auto..3 a pole kätt külge pannud peale õli vahetmise ja ok külm joode ka oli aga sai kohe korda. Kas Rover 75 võib sama hea auto olla:)
Eks ta on ikka märgatavalt kulukam ülalpidada kui opelit näiteks. Mul enne oli uus opel astra 4 aastat ja ega sinna raha eriti remondile ei läind (lagunes väga vähe ja jupid odavad). Mul on endal 1,8 automaat Rover 75 (2000). Auto on Eestist uuena ostetud. Tüüpviga - plokikaane probleem - sai minu autol läbielatud. Ning remont juba üsna ammu tehtud (vist oli 15000 EEK). Probleem ilmnes u. 50 000 läbisõidul. Teine tüüpviga on purunevad orig. esivedrud. Need on ka juba ammu vahetatud. Veepump sai eelmisel aastal vahetatud. Kõik pidurikettad ja klotsid said kaks aastat tagasi vahetatud (kettad olid kulunud). Paraku ilmnes üsna kohe peale vahetust pidurdamisel kerge vibratsioon. Mingi ketas on vist praak või kõverdunud. Vahetanud ma seda siiani pole, kuna ei häiri väga. Ketaste ja klotside vahetus maksab umbes 4000 EEK. Sel aastal vahetasin summutaja uue vastu (Bosal R75 oma) 4000 EEK. Probleemiks on summutaja tagumise püti kinnitusvitsad, mis tuleb eraldi tellida (700 EEK). Bosal neid ei paku. Nendega läks päris mitu kuud mul (otsimine ja tellimine). Nüüd on summutajaga loodetavasti järgmised 8 a jälle mureta. ABS andurit olen ka kunagi vahetanud. Maksis vist 2000 ringis. Tulede pirne läheb ka üsna sageli, kuid nende hind õnneks odav. Kokkuvõttes kõiki juppe on saada, kuid vahel ooteaeg umbes kuu. Mul autol läbisõit nüüdseks 103 000 km. Hetkel plaanin oma auto müüa, et Jaguar S-Type osta.
endal on mul 2.0 aasta 2000 ja olen omanud seda ligi aasta, probleeme pole esinenud. ainult õlivahetuse olen teinud.
1.8 mootorid pidid probleemsed olema nii et neist soovitan eemale hoida:))
R75 00a - mina julgen arvata,et mitte ketas pole kõver,vaid veidi viltu alla pandud.endal oli hiljuti samuti ketaste vahetus ja töömees ütles,et see on nii peen teema ,et kui kasvõi o,...millimeetrit kallet kusagile poole on,siis hakkabki vibreerides kohe tundma andma.
endal läks hästi,ei vibreeri.