Oleks suur soov osta oma esimene Jaguar kuna see auto on mulle väga kaua unistuseks olnud ja nüüd, siis oleks ka võimalus selline soetada.
Käin siin välja kaks mudelit, millel enam vähem hammas peale hakkaks.
Siin siin aadressid nende autode müügikuulutste juurde.
Valisin just need kuna tunduvad korralikud ja mõlemad versioonid väga meeldivad ka.
Palun andke infot millist soovitaksite osta ja miks ning miks eelistada üht teisel vms.
Mõlemad autod on head autod. Pean isiklikult õigeks Jaguariks just XJ, kuna ta läheb ideaalselt kokku Jaguarite iseloomustusega läbi aegade, mis on luksuslik ja sportlik. Aga see on minu maitse. S-type puhul on eelkõige siiski rõhutatud sportlikust. XJ-i, aga kui maanteel liuglevaks luksuseks.
Kulu poole pealt. S-type-R on oluliselt suurema kütusekuluga, kui XJ 3.0 L. Varuosade hindadel vahet pole, kuna S-type tippmudelil kasutatakse samu varuosasid, mis XJ-l. Tavalisele S-typele on saadal juba suhteliselt palju B-varuosasid. S-type R-le ja uuele Jaguar XJ-le vähem, kuid B osade hulk suureneb koguaeg. Muidugi kõik hoolduse varuosad, on saadaval B osana. Kõige tihedamini lähevad läbi just õõtsapuksid. Ees asuvast kolmest õõtsast on kahel õõtsapuksid vahetatavad. Tagumistel õõtsadel, aga pukse vahetada ei saa.
Mugavuse poole pealt mulle meeldib XJ. Nagu luksuslik laev, mis hõljub mööda maanteed. Väga elegantne. Teise poole pealt, aga S-type R mootor on parim. See tunne, mis tekib kui pedaal põhja vajutada, see on kirjeldamatu. Enne valiku tegemist kindlasti teha mõlemaga proovisõit. S-type R puhul ka kindlasti pedaal põhja, et kõik emotsioonid kätte saada. Ja valida jääbki, kas ennekõike luksusliku ja sportliku või siis sportliku ja luksusliku auto vahel. Just see, kas luksuslik-sportlik XJ või sportlik-luksuslik S-type ei luba neid kahte tegelikult võrrelda. Mõlema puhul on tegemist väga hea autoga, lihtsalt küsimus on Teie eelistustes.
Kuna Teie valik on langenud just uuemate mudelite peale siis pole mõtet eriti vanu tüüpvigu välja tuua. Kuna need on enamasti likvideeritud. Mida kindlasti soovitan on, et enne ostu lasta teha tehnilise seisundi kontroll + diagnostika, et vältida üllatusi.