Sõiduki ostu finantseerimine

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

0% sissemaksu võrra suurem liising

alsten
17:19 19.03.2008
Küsimus siinsetele spetsidele:

Jäi silma üks hea kasutatud auto pakkumine, proovisõidu ja ülevaatuse järgi kah OK masin, nii et tahaks kiirelt ära võtta. Kuna see tuli ootamatult, oleks mul 10% liisingu sissemakse võtta alles kuu aja pärast, aga siis on masin ilmselt juba läinud. Nüüd küsimus -- kas saab nii teha, et pank teeb ise 10% sissemakse ja mu liisingu kuumakse tuleb selle võrra lihtsalt suurem?

St veel kord, et maksevõimes pole probleem, lihtsalt kuu aega oodates läheks hea masin käest.

Tänud kõigile kes vastata viitsivad.
teadja
21:32 19.03.2008
Pank ei kipu ausalt öeldes nullist sissemakset anda, olen uurinud ja selle kohta, mulle igatahes sellist võimalust ei pakutud.
Pank ei maksa 10% sinu eest - pank maksab kogu summa automüüjale välja ja sina jääd pangale võlgu. Liisingu makse on niikuinii suurem kui 0% sissemaks isegi sulle antakse. Aga täpsemate tingimuste teadasaamiseks helista mõnele liisinguga tegelevale ettevõttele ja nende haldurid siis selgitavad sulle täpsemalt
Aga oma kuumakse välja arvutamiseks külasta näiteks Hanzaneti liisingukalkulaatorit...
alsten
09:51 20.03.2008
Selge, siis pole mõtet rabeleda.
tm
19:40 16.04.2008
Noh, lepid automüüjaga kokku 10% suuremas hinnas (kui auto ikka seda väärt on), siis laenad nädalaks see 10% kokku ja maksad sissemakse liisingule, automüüja tagastab sulle su sissemakse raha hiljem. ja tehtud.