Mitsubishi

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

AGR või Silberauto

sulder
16:37 25.03.2008
Kas keegi teadja oskab öelda,kumba valida,kui plaanis Mitsubishi ost?
Ega AGR Silberauto käepikendus pole?
stomms
14:56 06.04.2008
AGR on Silberautost erinev asutus, Silberauto on ainuke ametlik Mitsubishi maaletooja/esindaja Eestis kahjuks. AGR aga on mingi Läti või Leedu maaletooja/esindaja filiaal (seetõttu võivad pakutavate masinate komplektatsioonid ja mootorivlik kohati erineda n. Uue Outlanderil pakub AGR 2,2 DiD mootorit, mida Silberauto ei paku, väites et ei suuda seda sama hinnaga kui AGR tarnida tootjalt, ja auto tuleb kliendile kallim kui AGR'ist ostes).
AGR'ist ostetud Mitsude garantii käib läbi leedukate. Hooldust nad küll pakuvad teha ise, aga suuremate garantiiprobleemidega, millega ise hakkama ei saa, saadavad autoomanikke neid lahendama just Silberautosse (Leetu ei saa ju saata Eesti inmest garantii remonti tegema). Silberauto aga omalt poolt ei pruugi garantiiremonti teha, kuna auto pole hooldatud ametliku esindaja- e. nende juures.
Nii et AGR'iga teeks ma võib olla nii, et kui saab auto soodsamalt ostaks selle sealt, aga hooldaks igaks juhuks Silbeautos, hoolduses hinnavahet pole, olen seda juba uurinud.

Muudetud 06.04.08 15:05

metax
14:16 16.04.2008
jh, silber ei paku agr-ist ostetud masinatele garantiiremonti.
omg99999999999
18:45 04.06.2008
Agr ei tasu küll minna. otsi sellest on siin küllalt juttu olnud.
mitsu 2000
12:21 15.01.2010
käisin oma galandiga kunagi agr-is ei soovita igavene jama, mine jaapani autosse odavam ja asjalikum ja kui viid auto remonti siis saad selle ikka remonditult tagasi :D
2mitsut
06:25 21.01.2011
Kõik räägiva ,et AGR on jama .Olen oma kahe mitsuga käinud nende juures nende algusest peale, kui Elgama Auto ära kadus ja olen rahul.
906
08:25 21.01.2011
Mul samuti 2 mitsubishit mis agr-ist ostetud ja seal hoolduses, avariiremondis JA garantiiremondis käinud. Ei oska ka ühtegi halba sõna ütelda. Kuna ühel mitsubishil on garantii läbi siis olen hooldusteks võtnud hinnapakkumise ka Silberist ja alati on AGR odavam olnud.