mina annaks sellele autojuhile igastahes au ja ma ei pahandanud too päev üldse kui nägin sellist silti. Mõni "kanada turist" arvab et teen kõike mida heaks arvan. Sellised sildid on väga tere tulnud nähtus.
(Liiklus)märkide keeles võtab selle lause bemmi pagassi peal kokku roheline vahtraleht või siis see kollane kolmnurk, mida õppesõidukid ja lubadega juhi kõrval harjutajad kasutavad. Viimased paistavad ka oluliselt kaugemale, kui see väike ja ****ga määrdunud kiri. Pigem on sihuke kirjutamine ohtlik, mõni uudishimulik lühinägelik ronib teksti kokku veerimiseks masinale liiga lähedale ja on tagant seljas, kui pidurdada vaja on. Selle kirjutise point on pigem tähelepanu tõmbamine ja cool-olemine koos kummi vilistamise, kiiruse ületamise, vahelesüstimise jms jamaga.
:) Et kirjamärgid tuleks aotopeal üldse ära keelata?
Eile nägin ühel massinal kleepsu kirjaga "Tormoza pridumali trusõ" ja kunagi varem ühel päevinäinud Zhigulil kleebikut kirjaga "A komu seitshas leghko?" Malaisias ja mujal sealkandis lööklaused a'la "It's no easy to be a man" autopagassil ikka väga tavalised.
No, igatahes ``Bemule`´ taoline kleepskiri mitte kuidagi EI SOBI! Seda enam, et tegu ruumika ja ysna praktilise PIKAEALISE SAKSA AUTOGA! Arvata võib , et roolis on endine roolijoodik või siis on see sinna kleebitud autoomaniku teadmata-tyng! Ärge solvake HÄID SAKSA AUTOSID (olgu nad siis nii vanad, kui tahes!)! austusega: E.Cusack.
Minul on plaanis panna oma autole taha kleebis "Minu pidurid on korras, hoia pikivahet". Need tagumikus istujad ajavad närvi mustaks, eriti maanteel kui nad mööda minna ei taha, aga vahet ka ei hoia.
Eesootava sõimu ennetamiseks pean ütlema, et ei sõida maanteel aeglaselt ega kõikuva sõidukiirusega, et keegi peaks taga ootama millal mööda sõita saab. Kes minust mööda tahab sõita, sõidab järelikult minust kiiremini ja jumal nendega, head teed neil minna :)
Lahe lugeda, kuidas bemmi vihkaja sõna võtab, aga võta teatavaks, enamus kes Tallinnas bemmiga ei sõida on normaalsed inimesed, kohtab liigagi korralikke bemmimehi ja väga tihti, viisakamad kui piruka jms mehed!