Hyundai

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Hyundai Terracan

toilu
23:08 10.04.2008
Tervitus,

Ma vaatan ,et siin on juttu olnud Terracanist. Äkki saaks siis infot täpsemalt selle auto osas.
KUi vastupidav ta on meie teedel ning kliimas ?
Plaanin endale sellist osta aga hetkel üritan natuke kodutööd teha.
MIda peaks veel selle isendi puhul vaatama ?

Usun ,et neid küsimusi on olnud siin pidevalt aga ma sooviks ikkagi uuesti küsida enda jaoks.

Muudetud 06.02.16 10:59

massinamees
12:27 30.04.2008
Terracan on suhteliselt tugev ja peab siinsetel teedel ilusasti vastu, olen kuulnud vaid häid sõnu!
sähhh
13:14 21.05.2008
Eriti ebaõnnestunud ja kallis remontida on 2,9 CRDI toitesüsteem.
Hyundai-pede
15:31 21.05.2008
;)))))) mida te irisete siin toitesüsteemi (CRD) kallal-mina olen kaks aastat sõitnud ja ei ole midagi remontinud. ja ärge pookige seda CRD pritsungit ainult Hyundai 2.9 mootori külge-enamusel uutest diislitest on see süsteem peal! nii et ei ole mõtet mögiseda!
sähhh
22:50 22.05.2008
ma ei mögisegi hyndai-****, vaid räägin mida tean. Sul on siis vedanud päris korralikult. Hakka juba raha koguma tulevaseks CRDI remondiks.
Delphi kõrgsurvepump on keti nõrgim lüli.
kiames
15:02 05.06.2008
Minu kia carnivalil(sama mootor Mis Terracanil)on spidol 227000 tuh km.
ja toitesüsteem töötab laitmatult. Aru ma ei saa millise kyttega te sõidate,
et seda remontima peab.
sst
09:09 17.06.2008
Lasin ka Kiaga 3 aastat ringi, 2,9 CRDI ga. kui 120000 spidol ees oli, siis müüsin maha. Sest ega see hääl küll enam hea ei olnud, mida ta tegi juba. Muidu on hea jõuline mootor ja suhteliselt öko ka veel. Ükskord võtsin ennast kokku ja sain 5 kesi sõites maanteel kuluks 6,5 sajale.

Muudetud 17.06.08 09:10

enam pole hundaipede
11:11 14.05.2009
viisin just täna oma tarakani remonti, ühtäkki jäi auto keset liiklust seisma ja kõik, visati tester peale ja näitaski küttesüsteemi viga ning "rahustuseks" öeldi, et ülima tõenäosusega ootabki ees seesama 60...70 000 remont või siis Katteldiislisse minek. Varem lugesin taolisi kommentaare siin foorumis ja mõtlesin kah, et ega minu autoga see ei juhtu, aga võta näpust...ootan siis põnevusega kõnet remondikohast...ja kui väidate, et peale seda juhtub see taas, eks siis auto ilmselt müüki läheb, tegu on ilmselt tõesti ühe väga nõrga ja kalli kohaga...läbisõiduks sai hiljuti just 140 000 ja paistab, et sellest peale alles tõelised probleemid hakkavad, kuna hiljuti vahetasin välja ka terve läbiroostetanud piduritorustiku, tagumised pidurikettad+klotsid, šarniiri jne jne jne, st. viimase 5 kuu jooksul olen korraliku papi magama pannud ja paras mulle kah!
kardaaniristike
00:25 15.05.2009
Tore on kui viisid, äkki peaksid oma grammofoni ka remonti viima, sest sa käid nagu katkine grammofon sama lauluga erinevates foorumites!!! Mõtle midagi uut välja, mitte aga ära topi sama teksti igale poole! Su katkine plaat või grammofon hakkab juba närvidele käima! Soovin su rahakotile lühikest iga nagu su katkisele grammofonile, mis pidevalt viskab! Mine poodi ja osta uus plaat, mul jooksevad kõrvad ****vett juba!
jobra/
15:51 28.09.2015
2003 a terracani kojamehed käivad väga aeglaselt, selline tunne, et kohe lakkavad töötamast
reit24ee
18:33 14.01.2019
Tere mure selline sõitsin rahulikult 90-100 ja järsku kits teel siis oli vaja järsult pidurdada ja peale seda talla kaasi palju tahad edasi ei liigu jätsin seisma seisis mingi10-20minutit siis akkas kõik jälle toimima ja sain sõita kuni järgmise pidurduseni siis jälle sama jama ootasin ja sain edasi sõita ja mõtlesin et hommik õhtust targem aga sittagi sama seis äkki on kellegil sarnast olukorda olnud ja oskab öelda millest peaks alustama tänud tähelepanu eest