Renault

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Laguna stereo kood

raunza
12:18 16.04.2008
Mul selline jama et aku sai tühjaks ja nüüd küsib raadio koodi (tegu on renalti originaaliga vist mingi phillipsi oma vähemalt raamatus näitab nii9.Mul pole kuskilt seda koodi võtta ja ei leia raamatust ka.Tegu on 2000a. lagunaga 1.8 88kw 16w.Seal raamatus õpetab küll kuidas koodi sisestada ja on näidatud ka mingid numbrid aga need ei toimi.Need vist mingid suvalised numbrid seal lihtsalt näidiseks.Koguaeg on mul seal tablool kiri CODE ja vahel viskab 0000.Siis peaks nagu koodi sisestama aga ei ole ju seda koodi kuskilt võtta.Nii palju kui ingliskeelest aru saan siis raamatus kirjutab et küsi koodi oma renaulti edasimüüalt.Aga kes see edasimüüa on.Kas see autoturg kust ostsin? (hästi ei usu).Eelnevalt tuli ju see masin väidetavalt prantsusmalt.Palun aidake!Ei taha enam vaikuses sõita.
d.eilegium
19:40 16.04.2008
kui veab, siis on kood näiteks maki peale kirjutatud. Kui ei, siis edasimüüjad on Tallinnas näiteks City motors, Abc motors, Rakveres Wiru auto jne jne. Võtad auto kaasa ja lähed sellega edasimüüja ehk renoo esindusse ja sealt nad peaks sulle koodi andma.

Jõudu !
puru
22:36 30.04.2008
kui auto toodi saksast , siis mine arki ja küsi saksa pabereid näha, neil need arhiivis alles. Siis seal on nr 4 märgitud lahtris , päris all ääres on pikk joru numbreid. Ja teine punt neljaseid numbreid ongi sinu kood
Sama jama
08:10 06.05.2008
... Koodiga siis. Käisin Paldiski mnt esinduses ja küsiti koodipäringu eest 350.- EEK-i. Ütlesid veel, et peavad raadio korraks välja võtma, siis käib kiiresti. Ei hakanud neile seletama, et oskan nelja pulgaga ise ka raadiot välja võtta ja korpuselt neljakohalist koodi lugeda, mis seal olemas tõepoolest on. Seda koodi kasutades ma asja toimima ei saanud. Viga võib olla minu oskamatuses koodi kinnitada, sest ostsin auto pruugituna ja raadio kohta mingit kirjandust kaasa ei saanud. Proovisin koodi kinnitada Renault"idele tavapärasel viisil, hoides roolil oleva juhtpuldi alumist(põranda pooole jäävat) klahvi all. Peale piuksu küsis uuesti koodi. Võimalik, et eelmine omanik vahetas koodi ära. Lõppes sellega, et ostsin poest Blaupunkti 5-nda klassi raadio CD ja mp-3 toega. Pistikud sobivad Renault raadio omad(Eurostandard). Midagi ümber tegema ei pea, lihtsalt kollane pistik jääb kasutult rippuma(Juhtimine roolilt. Juhtimiseks vajalik soetada adapter, mis maksab ligi 2000.-)
d.eilegium
13:13 08.05.2008
kinnitamiseks pidi vist all hoidma rooli juures asuva puldi voluumi mõlemat nuppu... aga võin ka eksida!

jõudu!
stas75
18:12 08.05.2008
Megan-il (2001) klahv number 6 on kinnitamine
pihatonttu
21:49 08.05.2008
Teeninduses vaadatakse raadio korpuselt muid numbreid (koodi seal ei ole) ja saadetakse neti kaudu järelepärimine Prantsusmaale ja sealt saab õige maki koodi. Muidu koodi kinnitamine käib nii nagu "Sama Jama" väitis.
raunza
10:06 09.05.2008
Sain selle asjaga nüüd korda.Koodi sain netist ühest ingliskeelsest foorumist ja toimis.

Aga äitäh sellegi poolest.
Sama jama
13:12 10.05.2008
To Raunza.Järsku saadad vihje, kust otsida .
Ja raadio peal kood ikkagi on. kirjas siis niimoodi- Radio:2906.
Koodiribal sama number samuti olemas:8200002906TZ507.Nagu näete, jookseb sama number läbi ka pikast numbrist koodiriba all.
ets111
16:53 02.12.2016
Oleks abi vaja .Raadio kood kadunud.Tegemist renaulti raadioga.Triipkoodi nr.8200 585 305T . sISSEPRESSITUD NR 0204064 eHK OSKAB KEEGI AIDATA!
..............
17:53 02.12.2016
Äkki kasutaks natuke Google abi ? Koodid on olemas, auto mark samuti teada ja inglise keel mõne sõna peaks oskama, et sinna lahtrisse midagi tükkida.
Kiire otsing sinu märksõnade peale andist piisavalt igasugu vastuseid ja kõiksugu koodide kalkulaatoreid.