Olukorrad liikluses

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Terve parkla parkimistrahve täis Tartus!

tann444
00:26 18.04.2008
Täna peale tööd avastasin auto klaasilt "parkimistrahvi", mis tegelikult oli hoopis mingi firma "reklaamflaier". Pakitud kilekotti ja puha, nagu parkimistrahv. Terve PRIA tagune parkla oli täis topitud :(

vanavunt$
00:38 18.04.2008
Vist möödunud aastal oli ka minu kandis paneelikate vahel kõigile`parkimistrahvid`´määratud. Tegelikult Raadio2 reklaam.
Juulius
02:06 18.04.2008
Ka mina sain eelmisel aastal panelkade vahel R2 reklaami. Algul muidugi ehmatas ära, et mida asja, kas tasulise ala panelkade vahel.
dfjfcjv
09:00 18.04.2008
ma sain ühe sellise värdja kätte,ütleme nii,et ma sõitsin paugust lõuga ära kah!
aimals
08:04 19.04.2008
Miks siis lõuga? Närvid nii läbi või? Kas ei jaksa oma sms laenu tagasi maksta...
dfjfcjv
14:24 20.04.2008
prügikasti pangu oma praht mitte mulle kojahamehe vahele..
realist
14:39 20.04.2008
Tegelikult tekib minulgi sellise reklaami puhul küsimus, et kas pole mitte liiale mindud? Kui jõhkralt reklaamiga veel "sisse sõita" tohib? Sama hästi võiks keegi ju oma ettevõtte reklaamiga lindi ümber suvaliste autode mässida, nii et eemalt vaadates oleks nagu politsei auto "hõivanud". Mis õigusega sellised vennad inimestele seda vaeva tekitavad, et nad lähima prügikastini kõndima peavad?

Kõikvõimalikud lõugasõitjad on sellegipoolest ebastabiilse närvisüsteemiga, mille vastu rohtu peab võtma.
realist
14:41 20.04.2008
Ja veel - kuna on jõustunud prügi sorteerimise seadus, siis tuleks kile ja paber selle sees tegelikult visata eraldi prügikasti...
looder23
12:19 22.04.2008
mulle käivad ka sellised reklaamitoppijad närvidele. Auto seisis mitu ööpäeva pärnus kaubamajaka parklas ja kui suurega sõidust tulin oli kojameeste alune reklaame täis, mingi 3-4 reklaami. üks ja sama reklaam. kurat, hakka juba klaasile kleepekaid panema nagu postkastidele,et siia reklaami mitte panna. ja siis tulevad mingi vabandusega välja, et sa pead kuskile avalduse kirjutama, nagu eesti post nõuab. täiesti ajuvabaks hakkab see elu siin juba minema. 99,9% reklaamidest on nagunii sellised mis mind ei huvita ja miks mina pean seda risu hakkama oma autos kaasas kandma ja prügikasti otsima. pealegi, kas need reklaamilevitajad tegelevad ka õhtuti pärast kaubanduskeskuse sulgemist koristamisega, et puhastada parkla sinna pudenenud või vihast maha visatud reklaamid ära koristada või maksavad nad selle eest eraldi kaubanduskeskusele või koristusfirmale. mina kui kaubanduskeskuse omanik nõuaks küll mingi papi sisse reklaamil olevalt firmalt. nemad teevad omale reklaami mulle kuuluval territooriumil tasuta ja mina pean veel koristama.
onualex
23:56 23.04.2008
Raadio 2 reklaam, mh see jaam on tõesti alla käinud et peab ennast juba reklaamima nii madalal tasemel.

Selline paber võib algul ära ehmatada küll ja viha tekitada aga positiivsem vaatenurk minul oli sellisele asjale, et minigrip kilekotte läheb vaja ikka igasuguste auto vidinate hoidmiseks ja paber kulub ära lõkkeplatsil tulehakatuseks.
dfjfcjv
10:30 24.04.2008
kilekotti saad si**uda ja paberiga pühkida.
Vuffel
11:51 25.04.2008
Kui sellise **** kätte saaks, kes seda prahti mulle kojamehe vahele paneb, ega siis sõidaks tuutusse jah!
papa carlsson
22:44 08.05.2008
Õnnestus ka kampaaniale peale sattuda.

Vasakpoolne: Basic Kontorimööbli reklaam
Parempoolne: tavaline parkimistrahv

Leia 10 erinevust! :)
salk1
17:13 15.05.2008
kuule pole juhtund veel et parklas trahvi või reklaami saab
3469493983
09:16 20.05.2008
Ei no kas tõesti on vaja "sellistel" tulla ja näppida mu masina kojameest ning hõõruda vastu autot. Fui....
Kas tõesti siis pole kuskil muud kohta kus oma JAMA reklaamida.

Ning tänu mõnusale prügiseadusele on sellest prahist ka natukene raskem lahti saada(ennem lihtsalt ju ühte prügikasti, nüüd otsi ka teist).
Kärss
16:48 03.06.2008
Kui ei taha, et võõrad kojamehi käivad näppimas, kasuta "kassihirmutajat", ehk siis kaheastmelist reguleeritavate tsoonidega mahuandurit, mis kukub kohe lõugama, kui keegi autole liiga lähedale tuleb
to dfjfcjv ja vuffel
09:40 06.06.2008
ägedad mehed olete, taguge seent parem kodus..
ega ise ka seda poolda, et igast ****a kojameeste vahele topitakse, no aga teie jutt on küll 5 a tasemel..
edu teile
asajuudas
22:11 09.06.2008
no on siis vaja kohe hakata vägivallaga, inimesed teevad oma tööd, nende süü nüüd et see reklaam konkreetset inimest ei huvita, tolerantsi...
osanklfnnfkönlödasnf lösnfkfno
17:54 30.12.2008
siis tulebki ühte sellist "parkimisttrahvi" kaasas kanda siis ühisteenuste vandkad arvavad et trahv juba tehtud....:P
mängul
11:43 30.08.2009
kuskil sügise paiku tegi ka toyota reklaami enda länkaritele, mingid soodushinna kampaaniat Saku suurhalli ees. Lipikud pandi ainult kallimatele autodele :)
fuubo
12:20 30.08.2009
Kunagi juhtusin nägema kuidas Ülemiste keskuse parklas käisid ringi mingid noored ja toppisid mingeid pabereid autode kojameeste vahele. Ja nüüd üllatusmoment - reklaami said ainult uuemad ja kallimad sõidukid, mida hoolega valiti. Uurisin siis lähemalt, et millega tegu ja tegemist oli mingi tundmatu ***abella autopesula reklaamiga krt teab kus lasnagorskis. Selge see, et mingi 10-aastase rondiga pesulas ei käida ja vaevalt, et ka keegi vanale saanile keemilist teeb või poleerib. Niiet, noortel oli silma eraldada terad sõkaldest!
allarthethird
12:49 30.08.2009
Postkastil on mul olemas kleeps: "ainult tellitud post". Peaks siis midagi sarnast ka auto esiklaasile panema
493894fr8394f8
21:37 30.08.2009
ainult tellitud trahv oleks siis klaasile vaja märkida