Fiat

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Fiat Doblo head ja vead?

merigan
09:56 18.04.2008
Kas on kellelgi pikema ajalist kogemust seda tüüpi autoga? Millised on tüüpvead, kas kannatab ka raskema koormaga sõita?
ette tänades.
Fiatist
09:12 19.04.2008
Eks ole sellelgi isendil omad miinused ja plussid.Lõpuks paneb ikkagi asja paika see milleks sul teda vaja on.Tuttaval 1,3 jtd,sõitnud 52 tuhat versta ja igapäev on masin töös farmis ja sellega veetakse mida iganes ja huvitav on see,et mitte ühtegi juppi ei ole veel vahetatud kuigi masin on väga karmides kätes.Olen ka ise sõitud panoramaga ja teinud pikema reisi koos seltskonnaga ja keegi ei öelnud ühtegi halba sõna.Küttekulu väike.
Bensiinimootoritel on aga kuidagi ülekanne natuke paigast ära ja kipub rüüpama tiba rohkem.
Kui sul vaja kaubaveoks siis soovitan 1,9 jtd mis tõeline elukas ja astub minna korralikult ka raskema koormaga.
Suureks plussiks kindlasti kliirens ja avar ning kõrge väljavaade juhikohalt.
Samuit sobib see pereautoks kuigi miinus on tagumise istme seljatoe jäikus.
Anna teada kus asud ja kas on mõni silmapiiril siis tean soovitada ja natuke ka auto ajalugu pajatada.
Aga üldiselt on see masin tööloom ja patt oleks vinguda kui ise tiba tema eest hoolt kannad.
merigan
08:02 21.04.2008
Tänud asjaliku kommentaari eest. Autot oleks vaja nii kauba kui ka inimeste vedamiseks. Silma on hetkel jäänud selline isend: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/869/auto_php-id=4628
69-www_auto24_ee.html

Diisli peale esialgu ei panustaks, kuna aastane läbisõit jääb 10tuhande km kanti.
Fiatist
12:05 21.04.2008
Hea valik peaks ütlema.
1,6 mootor alati fiatil hea olnud ja kui on korralistes hooldustes käinud siis sõidad muretult.
daa
23:29 08.06.2008
Olen sõitnud Dobloga kruusateedel üle 50000 km.1,3 aasataga.Siiani olen teeninduse käinud õli vahetamas ja korralisi hoodetöid tegamas.
sooviks ka infot
19:35 31.07.2008
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/539/auto_php-id=5185
39-www_auto24_ee.html

aga mida sellest arvata, kas esimene kursis olev arvaja selle kohta ka miskit öelda oskab?
Kasutada vaja linnas ja 20% mnt. Koormust ei kanna üle 100kg
akakj
19:36 31.07.2008