Husqvarna Raider probleem on mul et masin liigub kyll algul nq taga sild kuumaks läheb siis masin ei liigu yltse edasi milles viga võib olla ??? Vent puhub kyll sai ära kontrolitud...... tükka aega olen ****inud raideri tagasillaga nq uus tagasild maksab mingi 12 000 eeku kh.......
või on lihtsam osta uus raider või vanaga edasi ****ida vms.....!!!!!
ma proovisin käikukasti õlivahetus õli panin 20 50 see kah ei aidanud kuumaks läheb õli lausa keeb!!!
aga mõttes on osta uus raider nelikvedu!!!!
Ega sul juhuslikult pidur nõrgalt peale jää? Ja palun ära igasugu asendussodi reduktorisse topi, ainult seda mis ette nähtud, muidu nutad silmad peast!
tere. probleem selline ,et husvarna raider ,käima läheb aga kui piduri lahti lased ,või niidu mehhanismi kangi alla lased ,sureb raider välja .istme alune lüliti ,siis niiduki kangi lüliti ja piduri hoova lüliti on välja vahetatud- ,uued,- juhtmed kontrollitud , kõik juhtmestik terved . Ehk keegi jagab matsu .Tänud .
Palju ta töötanud on? Lülitid peesse ei lähe niisama. Raider veidi keerukam kui tavaline trakats. Pigem hoovastik vms iganes ei toetu mõne lüliti peale enam. Tal peaks olema vähemalt 4 kaitsemehanismi. Aga siiski pakun- viin ära mittetöötava trakatsi täiesti tasuta.