Olukorrad liikluses

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Süüdimatu ettelõikaja

Zeratul
21:56 29.05.2008
Pilt siis tehtud Tartu maantee ja Pronksi tänava nurgal. Ootasin rohelist tuld, et teha parempööre Tartu maanteelt Pronksi tänavale, olin esimene seisja stoppjoone ees, kui järsku üks tüüp süüdimatult lendab vasakult üle eraldussaare mulle ette peaaegu trammiteele ja jääb sinna rahulolevalt ootama. Hirmus kahju, et reg. number pildile peale ei jäänud.
Sull12
22:16 29.05.2008
No jummal küll, kas sa siis ei saa aru, et tegemist ärimehega. Mersule vaja bensiini osta, liising tahab oma, sms-laen vaja maksta, kipsimehed objektil ootavad oma, kohtutäitur tahab oma jne. Sellistel ei ole aega oodata: kehtib põhimõte- aeg on raha ja raha ei ole.
No peab lihtsalt 10 kohas korraga olema :) :) :)
:-)
01:25 30.05.2008
No, kui sa seisid seal foori taga mingi oopeli või fordikärakaga siis ongi mersuvennal "LE" järgi õigus mööduda sust nii vasakult-paremalt kui ka alt-ülevalt.Tegelt neid nüansse on rohkemgi- väikeauto, diisel/universaal, mingi kole mahtuniversaal sul...jne.
Siis on asi muidugi kahetsusväärne kui olid suure audi või lexusega, kuigi ka siis tuleb eesõiguses lähtuda sellest, kellel on suurem mootori kubatuur, kw-de ja hobuste hulk ja uuem väljalaske aasta.Kui sul mingi 91a. S-klass, siis on temal eesõigus.

PS vanarahvas teab rääkida - mida suurem auto,seda sitkem sohver ja mida suurem mootor aiste vahel, seda "raskem" rusikas (loe ka:parem sirge) sohvril.
mesa_vend_
12:58 30.05.2008
Teemaalgataja, saa aru, et idiootidel on alati eesõigus.
See, kui mõni idoot arvab, et punasega on lahe ristmikku ületada, ei tähenda, et sa samasugune tainas peaksid olema.
plätu
13:25 30.05.2008
Keegi tegi ettelõike ja kellelgi on tunne nigu oleks tahakeeratud.
R.K.
13:36 30.05.2008
arvestades meie juhtide "viisakust" a`la "rsk, minu ette sa küll ei reastu", siis ma ei imestaks, kui see oli mersuvenna ainuke võimalus parempööre sellelt ristmikult teha. olen isegi teinekord jõuga oma soovitud manöövri ära teinud, sest kaasliikleja on iseendasse nii ära armunud, et kohe mitte ei taha teiste muredest aru saada.
trads
13:55 30.05.2008
jumal küll, täiesti mõttetu teema ju...mis see sulle(teemaalg.) annab? Miks sa siis välja ei läinud ja talle öelnud midagi..kindlasti värisesid oma autos, tilgad püksis..ma ei kiida sellised juhte heaks aga pole mõtet ka nutta.
to Sull12-kade oled v:)
riceboy_logimata
14:13 30.05.2008
Kust otsast see S-klass on? :D
32
14:39 30.05.2008
kes ütles ültse et see on s klass?
kui viirastusi näed ja hääled peas on siis tuleb arstile minna
MC
14:42 30.05.2008
Mõttetu halamine ja nutt !!!
Eesti liikluses kehtivad juba AMMU reeglid - kes nobedam ja suurema mootoriga see sõidab lihtsalt oma reegleid kehtestades..Mõnikord jäädki suu ammuli ootama ja passima et keegi sind läbi laseks ..targem Pedal to the Metal ja oma asjad ära ajada...Tagant sõidetakse sisse sellepärast et vilkuva rohelisega otsustab mõni vennike kahe jalaga piduripedaali sõtkuda...ümberreastumine toimub nagu tummfilmis aegluubi reziimis..politseid nähes langevad kiirused 30 alas 15 peale....SÄILITAGE RAHU JA LIIGELGE VASTAVALT SÜDAMETUNNISTUSELE JA OSKUSTELE ..
AS
14:45 30.05.2008
Ei leia, et kohe sedavõrd peaks erutuma, et kohe pildistama peaks. Elus on hullemaid asju mille pärast erutuda!
Oluline on, et ise ohutult kohale jõuad, mitte oma õigust taga ajades surma ei saa. Roolis on tõesti palju lolle ja midagi pole parata ... kahjuks.
Liikluseeskirja järgi pidanuks ta otse sõitma ja otsima uue teekonna, et sõita sinna kuhu ta sõita soovis.
to 32
15:11 30.05.2008
ags sa lammas peaksid kooli tagasi minema, õpi kirjutama.."ültse"..*** no tule taevas appi
32
16:06 30.05.2008
sa mine vaata õsist järgi kas selline sõna nagu ags ja *** on olemas!?
ma käingi ülikoolis muide.
samsungfag
17:04 30.05.2008
sõna "üldse" korrektselt kirjutamine on sama elementaarne nagu 1+1=2

ülikool pole küll sinu jaoks kui niisuguse sõna puhul eksid
virtuality_
17:37 30.05.2008
Ikka S ja kupee. Nii nagu praegunegi, mudelitähisega CL. Vanem kere oli SEC.
32
17:46 30.05.2008
mul on suht savi, näägutage palju jaksate et ma selle valesti kirjutasin mul häbi küll ei ole.
internett on viimane koht kus nüüd õigekeele pärast närima tulla. vaadake oma lõpukirjandi tulemust, ei old sada? järelikult ei old vigadest puhas.
to 32
23:20 31.05.2008
internet kirjutatakse ühe t-ga
32
12:16 01.06.2008
ma juba ütlesin, mul suva
nii
12:32 01.06.2008
Tegu siiski S-klassiga. Kupee lihtsalt.
Teemalagatajale, see masin on ammu ristmikult läinud kui sinusugune käigu alles sisse saab. Ega niisama sellist manöövrit ei tehta. Tõenäoliselt andsid Sina, või siis keegi teine kes veel eespool oli põhjust, oma eriti aeglase liiklusega.
Kui bensiini ei jõua osta,siis pole mõtet oma ökosõitu tegema tulla.
to 32
19:14 01.06.2008
nii lolli inimest pole veel enne näinud, ja veel õigustab ka ennast...
Duhh
20:09 01.06.2008
Foorum näitab, et needsamad "kipsikunnid" on ka õhtuks brauseri äärde lastud. Pole ime, et meie liikluskultuur nii pees omadega on, kui leidub õigustajaid nahhaalsusele. Ja sellise pööbli olemasolul loodame ka põhjamaade hulka kuuluda?
dfg5
00:27 02.06.2008
S-klass kupee :D arenege lapsed
nii
09:00 02.06.2008
Eelmisele. Haaaa haaa haaaa. Arenema peaksid sina! Kui autodest midagi ei tea, siis ei ole ju mõtet oma lollusega foorumit risustada.
Kere on w140, mudelid näiteks neil:

S 420 Coupé 02/1994-05/1996
CL 420 06/1996-08/1998
500 SEC / S 500 Coupé 10/1992-05/1996
CL 500 06/1996-09/1998
600 SEC / S 600 Coupé 10/1992-05/1996
CL 600 06/1996-09/1998

allikas:http://www.mercefreaken.com/
Zeratul
17:41 02.06.2008
to: trads
Ma elan tsiviliseeritud maailmas ja oman ka vastavaid kombeid. Kuna aegajalt tekib konflikte ka natuke testsugusel arengutasemel primaatidega, ei tähenda veel seda, et automaatselt ennast nende tasemele langetama peab.

Kuna autoga liikumine annab juhile teatava anonüümsuse, siis just sel põhjusel on liikluses ülbitsemine ja jõmlus niivõrd levinud. Poejärjekorras pole ma veel kordagi elus näinud, et mõni liiklushuligaani stereotüübile vastav tegelane oleks süüdimatult vahele trüginud.

to: nii
Enamus sinu hüpoteesidest leiavad juba esimeses postituses mõne ümberlükkava fakti. Soovitan ennast sellega juba enne kommenteerimist kurssi viia - jätaksid niimoodi targema mulje. Ning ei saanud ta midagi ees minema, hoopis jalgu jäi. Muidu võibolla tõesti polekski niiväga häirinud selline lollus.

Muudetud 02.06.08 17:43

streetracers
18:46 02.06.2008
Ja kus see öeldud ,et mb juht on paha juht ja mitte seda pole antud teema alagtaja.Suuremalt jaolt sellised nagu teemaalgataja põhjustavadki suuremaosa jamadest oma saamatusega.Juba pildijärgi võin öelda ,et olukorras oli teemalgataja saamatum pool,sest see vahe mis mb oli ja ,et see nii häiris siis viga teemaalgatajas.Ja üldiselt olukordi tuleb liikluses ette kus osavam juht suudab reageerida ka viimasel hetkel siin teemas siis mb juht kes valis õige suuna endale punktist a punkti b jõudmiseks.Mitte aga nagu teemaalgataja kes päevad läbi linnas kakerdab ise ka mitte teades mis on tema eesmärk.
streetracers
18:52 02.06.2008
Seda ka veel ,et ülikool ei ole õigustus ,sest seal käivad inimesed .Inimesi on erinevaid
dgf
18:58 02.06.2008
Ostsin S-klassi, kupee S-klassi :D muhahaa
:-)
20:15 02.06.2008
Just täpselt , kui on liikluses sedaan S-klass ja kupee S-klass siis eesõigus on alati kupeel sest ta on haruldasem ja änksam.
"eksamil" põrutakse väga palju selle küsimusega- kui on kaks täpselt sama marki ja värvi luksklassi autot, et kummal siis on eesõigus. Loomulikult sellel, kellel on kallimad, shefimad ja suuremad valukad all. Kui on võrdselt shefid veljed siis vaadatakse kellel rohkem varustust, näiteks peatoed esiistmetel , tagaklaasi soojendus, suunatulekang, tahavaatepeegel jne. Kui varustus on ka võrdne siis vaadatakse kummal rohkem topsihoidjaid. Selleks ei pea autot seisma jätma ja väljuma, on rahvusvaheline märguanne- tõstetakse üles keskmine sõrm - tähendab sellel sohvril üks topsihoidja rohkem ning temal on/oli eesõigus.
Palju eksitakse ka eri markidega, näiteks volkar vs f.o.r.d. volkaril alati eesõigus, mida uuem ja suurem seda rohkem eesõigus ning kui sa tuled näiteks peateel oma tutika saraga siis pead tee andmiseks kraavi keerama. Kui sul samas olukorras on riisirakett, näiteks corilla, siis pead sõitma asfalti alla ning vastavalt siis, mis märgid näitavad, kas sõitu jätkama või peatuma.

Paljudele ei jää aga sellised elementaarsed asjad meelde, tea mis nad seal "autokoolis" teevad- unelevad ja rehkendavad mitu labidatäit segu peab veel viskama et papp kokku saada, invakohtadel ***jamiseks mõeldud, kilovattidest kubisev second hand luksklassi jaoks wä.
streetracers
21:05 02.06.2008
Mõistan ka nalja kuid andkem aru ,et autod vananevad ja see kupee on vana romu kui juba masinate peale läks.Või olgu kasvõi mingi uuem minu silmis ei oma need tähtsust eriti minu liiklemisel.Kuid naljatades tore kül.Mõistan teie huumorit icc.
Zeratul
11:31 03.06.2008
to: streetracers
Äkki kirjeldad nüüd ka üldsusele arusaadavas keeles ära, et mismoodi teemaalgataja selle olukorra põhjustas ja mismoodi paistab sealt pildilt välja teemaalgataja saamatus?
(Kui eelnev lause sisaldab liiga palju võõrsõnu või on lauseehituselt liiga keeruline, siis ütle mulle oma haridustase võin proovida ka lihtslausetega lahti seletada.)
streetracers
14:19 03.06.2008
Keskeri haridus.Ja toonitan veel kord mida ennemgi toonitasin ,et haridus ei ole määrav inimese erinevates tegurites.Aga kui jälgid autode paiknemist pildil mis ka reaal ajas tuttav pilt siis mb juht ei takistanud ega tohtinuks ka häirida teemaalgatajat kuid miski hakkas närvi pihta sellisel tühisel juhtumil.Olnuks mb asemel tõesti mingi teine masin siis kas juhtum oleks jäänud siin kajastamata või oleks teemaalgataja võtnud endale teise rolli mitte nagu antud olukorras kannataja.Muhhaaa.Pildi järgi võib veel oletada ka ,et teemaalgataja kas takistas liiklemist oma aeglase saamatu sõidustiiliga või jättis liialt pika vahe sisse teeandmiseks liikuvatele masinatele ,sest tänapäeval näeb küllalt olukordi kus valgusfoori taga jäetakse pikkivahedeks hullematel juhtudel isegi pea kaheauto koht jne rääkimata siis reageerimisajal magama jäämisest.Ja eks nii leidis mb omanik ainuõige teguviisi millega tegi omalpoolt kõik ,et ära hoida hullem.
32
14:21 03.06.2008
iga kommentaator üritab tõestada kui haritud ta on ja kui kõva tegija ta on ka teisi õpetama, mõttetu kelkimine.
Kaztrul Zeratulile
14:26 03.06.2008
"Kui eelnev lause sisaldab liiga palju võõrsõnu või on lauseehituselt liiga keeruline, siis ütle mulle oma haridustase võin proovida ka lihtslausetega lahti seletada"

naera puruks, sa vist ei tea mis võõrsõnad on. või sulle endale tundus et sa rääkisid võõrkeeles v :D
jah palun seleta mulle lahti, ma ei saanud aru mis sa kirjutasid, võõrsõnu oli metsikult palju.

Zeratul
16:04 03.06.2008
to: streetracers
No nüüd on juba arusaadavam jutt. Vastan siis, et sul ei ole õigus. Tegemist oli juba eelnevalt punase fooritule taga seisva pika sõidukireaga. Mina siis järjekorras esimene ning minu ja stoppjoone vahel võis olla umbes 0-10cm vaba ruumi (mõõdulinti kaasas ei olnud). Rohelise tule süttides jäi ta mulle jalgu (kuna oli nii ahnelt trüginud, et ei näinud enam valgusfoorigi) ning tänu tema vahele trügimisele ja pidurdamisele jäi tõenäoliselt keegi "aus" inimene (või isegi mitu inimest) järgmist tsüklit ootama, kes vastasel korral oleks ilusti läbi jõudnud.

Ei ole haridus määrav, aga kui see juba olemas on, siis võiks ka üritada sellest viimast võtta, kasvõi foorumis kommenteerides.

Üleüldse, viimasel ajal siin foorumis kolades on jäänud silma, et liikluskurjategijate õigustajaid on peaaegu sama palju, kui näpuga näitajaid. Ja ega nad vist enne oma suhtumist ei muuda, kuni ise materiaalset või pöördumatut moraalset kahju teise omasuguse tõttu tunda saavad. Annaks aga jumal, et senimaani nad mõnda süütud kõrvalseisjat surnuks ei sõida, kui nad seda veel teinud pole.
streetracers
17:50 03.06.2008
Ok arusaadav osaliselt ,sest teinekord pole otstarbeks otse joonel seisma jääda kui foorideni või ristmikuni oi oi kui pikk maa.Paistab ,et teemaalgataja tõesti midagi hullu pole teinud kuis see pole probleem et nutta.See pole võibolla õigustatud aga liiklus nõuab seda.Võimalus ,et mb juhil tuli marsuudi muutus ootamatult ja ta teglt ei takistanud sellega kedagi.See ,et foori ei näinud on küsitav ja see selleks.Ausalt selline käitumine ei tohiks nagu häirida rääkimata ,et oleksid saanud rahus temast mööduda.Treinekord ka ei pea oma nina all oleva foori järgi tegutsema vaid selleks on palju eri mooduseid.
V6
19:33 03.06.2008
Mulle ka üks kord keeras üks auto ette ja ma ei olnudki enam esimene foori taga, krt terve päeva nutsin.
to 32
22:03 03.06.2008
üks nendest oled ju sina ise!
No ei usu
23:26 03.06.2008
See teemaalgataja jutt siin sama süüdimatu kui lugu tartlasest kes ennast ise üles andis:))
Mehe jutul ju inimlik iva sees : ärge mind vaadake, vaadake teisi - nemad on pätid :))))
Justnagu saaks niimoodi omale mingistsuguse induligentsi liikluses omandet :)))
Samas ei saa välistada et härra tõtt räägib, kuid kaldun arvama et härra Z on ise väga kõva mees ning arvates et sai lüüa(justnagu oleks tegu spordi või sõjaga !?!?!), viimses hädas teisest liiklejast pildi tegi :(
Samas eelnevalt liigeldes mööda tartu mnt. ei lasknud lihtsalt ja labaselt paremale soovijat kuni tee lõpuni läbi, mistõttu olukord jooksvalt lahendati ,näiteks.
Pole tarvis mingeid komplekse liikluses välja elada: nii lihtne see ongi :)
Zeratul
09:40 04.06.2008
to: no ei usu

Olen sinuga nõus, et liiklus ei ole spordivõistlus või sõjatanner, seetõttu elan ennast välja spordivõistlustel või mis autodesse puutub, siis avalikuks liikluseks suletud kohtades. Ei, mind ei aja nutma fakt, et ma pole enam foori taga esimene, vaid ma tahan inimestele näidata, kes on need vaheletrügijad, kelle tõttu peavad nemad iga päev tööle ja koju sõites mitu tsüklit kauem foori taga istuma. Ja alandlikust reavahetajast, keda terves rivis keegi ei tahtnud vahele lasta, on jutt väga kaugel. Kui sa viitsiksid natuke teemasse süveneda, siis mitmes kohas on kirjas, et rivi seisis fooritaga.

Ja kurivaim, otsustage nüüd ära, kumb ma siis olen. Kas äbarikust fordi või opeli juht, kes tegi oma püksid täis või seitsmesajase bemariga sajakilone neandertaal, kelle ego pihta käis, et teine samasugune mulle ette trügis. (Mitte, et mul midagi fordide, opelite või seitsemsajaste vastu oleks)
audi a4 v6
10:45 04.06.2008
kusjuures kui väga meenutada olen isegi seal seisnud, ei ole tallinna inimene ja kui on pikk joru, siis tulevad märgid alles siis, kui enam joru vahele ei saa! Tegelt suht süütu koht kus olla.
irw
11:09 04.06.2008
selline juhtum on tavapärane - sellepärast erutuda tõepoolest ei maksa. kes nii kergelt ärrituvad - need ongi ohtlikud. kujutage ette kui pildistaja kätte relv veel usaldada ... ei õigusta ette ega taha keeramist, aga asju peab pragmaatilisemalt võtma - ei juhtunud ju sellest midagi?
vigastus
11:37 04.06.2008
njah, endalegi selle samuse foori all üks ohmoon mingi wv golfiga sõitis samamoodi ette, kusjuures sai seal foori aga juba suht pikka aega oldud. Seal selle ristmiku eripära, et stoppjoon on väga kaugele jäetud trammiteest, seda muidugi konkreetse põhjusega, sest vastasel juhul mingi rullnokats pargiks oma auto rohelist tuld oodates täiesti trammiteele. Kuna olime kahe autoga selle foori all, siis sai see nokats peale foori alt minekut korra "karpi" võetud - ei olnud küll ilus tegu, kuid midagi peab selliste nahhaalide vastu tegema.

Ja ma ei saa aru neist, kes üldse õigustavad sellist käitumist. Tegemist on ju elementaarse viisakusega, mida siis mõnel napib ja seejuures ei loe üldsegi haridus vaid HARITUS.

Muudetud 04.06.08 11:43

streetracers
14:42 04.06.2008
Viisakas olnuks siis mb juhil ümber tallinna tiir teha ja uuesti viisakalt tulla või.Osadel siin ikka mõtleva inimese arusaam ka.
vigastus
15:23 04.06.2008
viisakam oleks olnud õigel ajal õigesse ritta rivistuda, vot nii oleks mõtlev ja intelligentsi omav inimene teinud.

Muudetud 04.06.08 16:12

streetracers
23:05 04.06.2008
Jõuab kohale selline asi ,et teinekord tekivad olukorrad viimasel hetkel.Rääkimata sellest ,et mb juht ei takistanud kedagi.Vaid liiklus on kibestunud saamatuid juhte täis.Rääkimata jalgaratturitest ,uisutajatest,jalutajatest ja muudest tegelastest kes ei tule kõnniteel ka õieti olemisega toime.Õppige loomad
jejee
23:37 04.06.2008
Vaatan, et düsgraafik alias pingviinlolo alias streetraces paneb "keeniust" jälle.

Väsimatu hälvik
gjhg
17:31 05.06.2008
mis asi see "keenius" on? midagi keeniaga seoses?
igapäevane liikleja
00:55 06.06.2008
Liikudes oma töö pärast palju rattaga mööda linna siis näen ja kuulen päris paljut mis linnas toimub. Minu arust on suurte ja kalliste autodega vendadel see alaväärsus kompleks et kui ise on väike siis peab auto suur ja kallis olema ja kui auto on suur ja kallis siis mul on alati peatee kuni järgmise veel kallima ja suurema autoga meheni:D
jaks4
10:34 06.06.2008
Igapäevane liikleja, proovige paar päeva "kalli ja suure" autoga Tallinnas sõita, saate hinnata ka "odavate ja väikeste" autode roolis istujate komplekse või nende puudumist.

Kui juba jälle autode alusel juhtide vastendamiseks läks.
streetracers
10:51 06.06.2008
Eelmisel täitsa tõsi jut.Inimesed ei märka end vaid teisi kes tihtipeale midagi valesti isegi ei tee.See väljendub selles kui saamatujuht põhjustab olukorra kus kaasliiklejad peavad muutma oma sõitu ja see saamatujuht endale aru ei anna ja nii tekivad sellised valed arusaamad.
arusaamatu
00:04 25.06.2008
Oled ikka kindel, et teemaalgataja nii saamatu on? Kas tõestada suudad, et tema süül või saamatusest tingitult MB LE-d rikkub?
Sa ajad nii kindlalt oma saamatu juhi jura nagu oleks sa uurimise juba läbi teinud.
arusaamatu
00:13 25.06.2008
Selline jutt ka täis jaburdus: "...teinekord pole otstarbekas otse joonel seisma jääda..."!
Järelikult tuleb LE-d muuta! Lisada lõppu selline lause: "Järgida eeskirju vastavalt vajadusele ja oma äranägemise järgi".
nn
14:55 18.07.2008
Selliseid asju juhtub ju linnas pidevalt. Mulle tundub, et mersuomanik ei pruukinud olla tallinlane ja võis sõidureaga eksida. Kuna sinu auto ees oli ruumi rohkem kui küll, tramm mahub vist ka läbi, siis otsustaski ennast sinna vahele pressida. Midagi väga dramaatilist mina siin ei näe ja ise poleks selliest olukorrast ilmselt suuremat numbrit teinud. Ehkki jah ise nii teha ei julgeks, aga ma naine ka, kelle suunas oleks näpuga näitajaid ilmselt veel rohkem.
be-em-wee
23:32 18.07.2008
Tulin just täna läbi tipptunnise Tallinna. Sääraseid ****sid jalaga segada kes ette trügisid lubamatutes kohtades. Oli ka trobikond neid kes oma liig ettevaatlikkusega seda trügimist soosisid. Kui ikka jokutama jääd siis nõelutakse kohe vahele.
Ausalt öeldes ei ole ei üks ega teine pool viisaka liiklemise musternäidised!
loook
14:49 25.08.2008
Ei olegi Bemm va, siis on jama....tehku mis tahab!
V6
16:32 25.08.2008
arvan et pildistaja ise süüdi kuna seal pole arvatavasti joont maas ja sa võid liikuda pea trammitee lähedale, et keegi muu vahele ei mahuks, sest see voor on nii vähe roheline et ainult 2 või 3 autot jõuab läbi ja sina passid seal kaugel voori taga oma uimamisega, isegi oleks arvatavasti sellisest munade sügajast mööda läinud
MS
14:40 27.09.2008
Mulle isiklikult on ****** kas keegi lõikas ära ja sõitis ette.

Pagan -küll on kurjust ja kadedust täis see pisike riigike Eesti.

Minge liigelege Peterburis või Moskvas. Siis panete kohe oma mulgu kinni.

Aga Kairos, kus valgusfoor töötab nagu meilgi, aga liiklus toimib isepäi. Ei saa see politseinik midagi teha, sest on jala ja kõik on nii kiire nagu sipelga pesas.

Aga kui ei meeldi ja tahad ikka oma EGO upitada jne tule autost välja ja viruta esi klaas katki või torka kummid läbi jne. Mida siis saavutad .Helista pollale , neil targematki teha ja sedagi tehakse üle ****.

Ela parem rahulikult ja ära püüra sellistele lollustele tähelepanu. Peaasi et sul tema pärast laksu ei oleks, aga kui temal on nii kiire siis soovi et tal midagi ei juhtuks, sest kindlasti on sellel tobukesel ka lapsed.
WEGFaq
09:49 16.10.2008
Like a facking crying kids.
AX
16:17 19.10.2008
Krt. ajas marru ,kui teetööde lõigul 50km piiranguga alas kaks vahtralehega märgistatud tatikatest pungil autod mööda kihutasid. Hetkeks käis peast läbi mõte ,et kas peaks kaasa tundma kui sellised mõne kilomeetri pärast kuskil kraavis veristena vedeleksid.
cavekas
10:59 28.10.2008
heh, seal tehakse pidevalt nii, sõidurada läheb trammiteele ja foorile lähenedes laiemaks, eraldussaar annab ka ruumi juurde, nii tekibki ajukääbikutel hea idee sealt vahelt kõige esimeseks ronida, trammini jääb siis parajast 15cm ning foori nad sealt ka ei näe. Ja ärge tulge ajama et ta ei suutnud ennem reastuda, siuksed ei üritagi seda enne teha vaid vuravad lissalt kõige ette. Joon on seal kenasti maas, seega rikutakse ka LE ja ollakse lihtsalt ebaviisakas...muud ei midagi.
jbf
09:40 04.11.2008
Paar korda ka seal suht küljed koos situatsiooni näinud, kui roheline süttib, esimene auto liikuma hakkab ja samal ajal mõni taksomersu või muu tegelane oma kavala manöövri ette võtab.
Iseenesest saaks liikluskorraldaja siin oma paljukiidetud jonnipunne ja muid postikesi edukalt rakendada.
Allan400
16:43 08.11.2008
S6brad säilitage rahu, selliseid ette s6itjaid on ja tuleb ka tulevikus. Ise absoluutselt selliste peale närvi ei lähe. Kuigi ise ei s6ida ka mingi romuga vaid korraliku E-ga. Sihuksed tyybid saavad varem-hiljem oma karituse kätte.
swenska1
10:56 10.11.2008
Mersudega ongi nii vaja sõita.Siit Sulle kõrvale takso,mis jõudis Järvevanal teha 2.-st reast pidurdades manöövri (täpselt enne minu 40 tonniga punase tule taha jõudmist)jalgrattateele.Sealt sai ju uhkelt kiirendada,et jälle 2.-s reas esimene olla.
oot..
19:36 10.11.2008
Mis tähendab "muud ei jäänud"?Seal ju pidevjoon...On ju?
loogiline ju
21:19 11.11.2008
issver kyll,loogiline ju,et mersuga v6ib ja sina .....oot,sa ikka oma peaga ka m6tled,v6i teed ainult nii mis jooned naitavad,a mis siis kyll saab,kui joon ara kulub....
jbf
22:47 11.11.2008
Viimane pilt on ikka eriti koom, ikkagi professionaalne juht, kes päevast päeva tänavatel rooli keerates raha teenib.

OT. Mitu korda peab seda "Ebasobiv postitus" nuppu kamba peale kokku klikkima, et postitus nägemisulatusest kaoks? Üks konkreetne keele- ja mõttevaegur raiskab igas teemas väsimatult ekraaniruumi.
swenska1
13:50 14.11.2008
Äkki Sa loed postituse korralikult läbi ja lõpetad mölakalt käitujate vabandamise.
Kui pildist väheks jääb,siis selgitan Sulle;Citröen seisab 1.-s reas,takso aga puges tema ja minu vahelt läbi.Ootab SÕIDUTEE PIDEVAST ÄÄREJOONEST PAREMAL rohelist tuld.Rohelise tule süttides stardib ta uuesti 2.-e ritta(et Sa ei arvaks,et "äkki ta tahtis kohe paremale,Veerenni tänavale pöörata!") ja võidab selle tembutamisega täpselt ÜHE KOHA!!!
Ta oleks muidu pidanud 2.-s reast 2.-na startima.
njah
21:07 15.11.2008
kuule ****.kui stopp joon on maha märgitud siis peab seisma jääma selle taha -olgu enne ristmikku siis ruumi kasvõi kahele rekkale.
njah
21:08 15.11.2008
see viimane oli mõeldud sellele strreetracersile
ajudeta
18:51 30.11.2008
To: kahju sinust uimane
On sul ikka mõistus korras?
SSS75
22:08 30.11.2008
To: "kahju sinust uimane"

Mõtlesin pikemalt kirjutada aga.... hakkas kahju sINUST (meelega väikese tähega). Lihtsalt paar küsimust sINU maailmavaate kirjeldamise mõistmiseks.

Millised olukorrad veel elust on sINU jaoks elementaarselt aktsepteeritavad, kus keegi teiste peale "kaarega laseb"?

Paari näitena võiks tuua mõne olukorra (võid loomulikult täiendada):

1. Keegi toob joogid baaris lauda ja sa võtad sealt (kõrvalseisjana) ja arvad, et ainult lollid seisavad järjekorras...
2. Kui poe järjekorras seisab keegi ja vaatab võrvale eelseisva käru liikumise ajal, siis hüppad vahele ja teed selgeks, et "vaba maa - teen mis tahan" (kui järjekorras muidugi kedagi "suuremat" ei ole (sINU puhul vist väiksema esinemine välistatud variant aga OK..)
3. sINU kui rikka (ikka mitu tuhhi taskus peale palgapäeva esimest päeva) maailmavaate järgi on ülejäänud liiklejad (kes ei võtnud väikeperelaenu velgede jaoks) mingid absoluutsed sõiduvõhikud ja võiksid sIND nähes hoobilt kraavi sõita sest tõeline mees saabus ikkgi linna....

Olgu, ei viitsi enam. Kui sU postitus oli mõeldud mõnusa huumorina siis võta minu oma kui selle muhedat jätku. Kui sA tõesti mõtlesid enda sõnu tõsiselt siis jah.... mnjah...usu mind, ma ei hakka sinusuguseid kunagi aktsepteerima (nagu ka narkomaane ega vabalt liikuvaid skisofreenikuid, kes arvavad, et maailmas on olemas ainult tema ja ta enda kujuteldav sõber)

Vastan eelmisele
09:43 05.12.2008
3. sINU kui rikka (ikka mitu tuhhi taskus peale palgapäeva esimest päeva) maailmavaate järgi on ülejäänud liiklejad (kes ei võtnud väikeperelaenu velgede jaoks) mingid absoluutsed sõiduvõhikud ja võiksid sIND nähes hoobilt kraavi sõita sest tõeline mees saabus ikkgi linna....

Ütleme nii et see on juba näide kadedusest, ikka hakkame solvama enne ja lööme kõiki ühe puuga (Kui kellegi auto on kallis ja velg on kena siis on ta kohe perelaenu võtnud....vaata vähem saateid,kuigi on tõesti neid lolle kes perelaenuga ostnud asju et etem välja näha tuttavatest ja sellega ka põhja läinud).Ja see et ma ei passi linnas suu lahti ringi et kus mis on jne ei tähenda seda et minu sõidustiili pärast nüüd teised kraavis on.

Teiste näidete peale ütlen ma nii et tugevad jäävad ellu.On inimesi kes käsutavad ja on inimesi kes kuulavad käske.On inimesi kelle sõna jääb lihtsalt peale sest uimased ei suuda kiiresti mõelda ja sellepärast lähebki sellel kiiremal elus paremini kui sellel kelle sõna lihtsalt tuleb suust oodata ma ei tea kui kaua (mõtlemisega läheb aega nagu liikluseski).Ja koduteel ta aina mõtleb ja mõtleb kuni jõuab koju ja läheb kuskile foorumisse ja elab ennast seal välja (see parkis seal...see sõitis seal...jne).

Kui sU postitus oli mõeldud mõnusa huumorina siis võta minu oma kui selle muhedat jätku.
Muidu ise eriti ei käi foorumites aga aastas 2 korda ikka loeks mida siin kirjutatakse või kellest pildid üles topitud (isegi nõustun osadega siin sest ise olen näinud sama autot linna peal jne...ja tema puhul isegi vist oleksin nõus sinu kolmanda variandi viimase lausega ning lisaksin et see kuidas mõni proovib lihtsalt ässa mängida linnas ei tähenda seda et hakkame kõik kobisema mingi kiirema liigutuse tegija peale linnas (ei viitsi enam eriti kirjutada.) ühesõnaga:Ärge lööge kõiki ühe puuga.
Ja ega siin foorumites saabki naerda :D
Ja samas kas selle pildi autoril on digikas koguaeg kahe jala vahel linnas??sest kui ta joone taga seisis mingi aeg ja keegi ette keeras oleks pidanud ammu roheline olema??????????Vot ja see ajabki naerma :D
vigastus
10:05 05.12.2008
kas oled midagi kuulnud sellest, et tänapäeval on telefonidel ka kaamera sisse ehitatud? :D
Krt kust sellised tarku ja "kiire mõtlemisega"vennikesi toodetakse :D
Vastuseks "Vastan eelmisele"
01:29 06.12.2008
Sinu lauseehituse järgi tundub tõesti, et mõte liigub sul märgatavalt kiiremini, kui käed.

Kadedus kalimate autode puhul mul puudub, sest endal selliseid garaažis kaks (maasturid 2005 ja 2008). Pigem riivab mind elementaarse viisakuse puudumine isikute poolt (ABSOLUUDSELT SÕLTUMATA AUTO VANUSEST JA MUDELIST), kes ei tunne mittemingisugust häbitunnet.

Mõisted nagu "tugevam jääb ellu" ja "lugesin ühte LE punkti ja mul on nüüd õigus" tekitavadki liikluses olukorra, kus tõeliselt eksinud (välismaalane, võõras linn, vms.) saavad huligaanide tõttu "karistatud". Uimerdajad pole liikluse närvilisuse tekitamisel kindlasti sama suured põhjused kui närvilised vahelesüstijad.

Lõpetuseks. Said sa siis ka lõpuks oma (kirjeldasid ju päris värvikalt foorumis sõnavõtja olemust) üllitisega ka oma päeva paremaks muuta? Eks siis Mai 2009 same su vastuse.
Eddie Cusack
18:28 07.01.2009
Huvitav, et seal EI SEGA Mersu-manöövreid keegi! ...ja ega ta isegi kedagi ju ei sega; Ainult ÄRRITAB kõrvalliiklejaid, kes POLE HARJUNUD käituma-OMALOOMINGULISELT st. kasutada ära ``valgeid laike``, mis tekivad alatihti, kuid me käitume rangelt-seaduslikult: näiteks, kui valgusfooris põleb punane tuli ja teie parempööret ei sega absoluutselt mitte--keegi/mitte--miski...ainult teie AINUKESENA-RISTTEEL-...siis tavaliselt seisab tuim ja ``tupoi``juht või chick-babe ja OOTAB rohelise tule syttimist! Ei mingit PEAGA MÕTLEMIST! E.Cusack
Eddie Cusack
19:17 07.01.2009
Mul BMW-540i , millega läbi tehtud kõikvõimalikud möödasõidud!; Kusjuures KIIRELT ja OHUTULT!!! N.B! Kuid...siin on oht tekkida nn. ``F1.-e Syndroom``, kui tahes-tahtmata hakkad tundma maanteel vaat-et-ainuisikulist-VÕIMUTUNNETUST! See on äärmiselt ohtlik EGO-feelingu väljendusviis! Tavaliseks kiiruseks oli SIIS 150...170km/h; Bensiinikulu (Sportrezhiimil)-ei olnud tähtsust ja liikluspolitsei huviorbiidis olid liiderfigurandiks; Äärmiselt VÕIMAS, KIIRE, V8-möirgega -kõrvalliiklejate-pilgupyydjana!...vot need vast ongi taoliste nn. ``syydima- tute ettelõikajate,-möödavihisejate tunnusteks``; Õnneks on taolisi maanteemyrske vähe toodetud, kuid neid ei tohiks, TEGELIKULT- maanteedele lubada!; Saan, muidugi aru, et ``demokraatia``lubab ka 7...8.-liitriste mootoritega monstrumeid tavaliiklusse, kuid ... ökoloogilisest vaatenurgast- tuleks taoliste mootorite töödemahtudele seada VEELGI RANGEMAD SANKTSIOONID! ...minu 4.-liitrine mootor ajab sellist vingu ning myrki summutitest, et kole!;mis sest,et mõlemil summutitel katalyysreaktorid kyljes (...loomulikult,et ammu läbi kärssanud ja ebaloomulikult-kallid, et uued osta=pole mõtet)! Arvan, et kiired ja võimsad autod ei kao niipea mitte kuhugi, kuid NEED PEAKSID OLEMA- PROFESSIONAALSETELE JUHTIDELE MÕELDUD!!! Puberteedieas noorukite-eneseväärikuse-abivahendiks need autod EI SOBI!
pinjok
22:24 21.07.2009
ettelõikaja ettelõikajaks, aga sina, sõidad linnas fotokas käes, ei tea küll kumb ohtlikum on...
hks12345jh
13:53 28.10.2009
jubedad teadlased küll.....tavalist SL-klassi ka ei tunne ära......neid liigub eestis ikka suht hea hulk......saksas on valik päris lai!!! S-klass on sedaanid ja SL-klass on luksuslikud kupeed
nojah
14:14 28.10.2009
eelmisele, et SL on kabriolett, aga siin on tegu CL'ga, mis on S-klassi kupee ... muidu teema osas arvan, et kunagi tuleb lihtsalt täiega tagant sisse uhada ja öelda, et pole midagi teha, nüüd tuleb nii kaua oodata kuni paberid korda saavad ja kiire ongi kohe kadunud - eriti hea on veel siis kui ei tunnista oma süüd ja nõuad politsei kohale toomist ;)
rometkoppel
18:24 30.10.2009
Ükskord pukseerisin sõpra ja oli reede õhtu kell neli. Ja sellesama järvevana foori taga startisin vist liiga hoogsalt ja pukseerlint läks katki. Oli päris kehva teine, seda peaks mainima, mingi vene toode ja purunes veel kaks korda, enne kui koju jõudsime. Aga üldjoones läks natuke aega, enne kui ma oma auto teeäärde tõmbasin ja sõbra autot teepealt ära lükkama jõudsin. Sõber juba punnitas seal. Ja ütles pärast, et ikka üle paari kolme auto olid kodanikud akna lahti teinud ja päris korralikult ennast välja elanud. Kuigi tema polnud ju süüdi, pigem see paganama lint ja mina. Siis oligi nii, et oli neid paremalt poolt möödujaid ka ja päris hea kimaga mõned - täitsa hea mõelda, et ma neid ridu saan siin praegu kirjutada saan. Niimoodi. Pukseerimiseks kasutage ikka korralikku köit, mitte mingit kräppi,mida meil poodides müüakse-küll läheb otsast ja küll keskelt katki.
õige ju
17:05 31.10.2009
no kuulge, see roheline tuli seal on päris lühike ja mõnikord tipptunnil on järjekord kuni maxima poeni. olen isegi samamoodi ette sõitnud, ruumi küllaga. mõnikord kui roheline hakkab vilkuma siis mõni juht juba paneb pidurit kuigi võiks veel 3 autot läbi sõita kollase tulega, siis polegi muud teha kui vahele rabada. mis teha