Mudeli tüüpviga on selles, et kettad lähevad kõveraks kuna pidurisilinder on vigane. Eriti juhtub kui saanud kuuma ja siis kohe peale vett või lund. Sellest tingitud ka pidurdusel pedaali vibra, eriti tasasel pidurdusel. Muud varianti pole kui, et ketaste vahetamisel tuleb ka sadula kolb kindlasti üle vaadata
esipidurisuporti liugurid roostetavad kinni ja neid tuleks iga hoolduse käigus määrida. See ongi põhjus. Kettaid on võimalik ka üle treida. Peasilindris küll midagi viga tavaliselt pole.
kas 99a.WJ grandile läheb alla näiteks 2003-04 WJ-de piduri süsteem,mis töökindlam, jama nimelt selles, et olen juba kõik ära vahetanud aga ikka aeg ajalt jäävad pidurid peale.
G Cherokeel hakkasid täna tagapidureid peale pooma . Sel ei saa ka vist piduripedaali vabakäiku reguleerida.Vabakäik täiesti puudub.Sama jama oli ca 10 kuud tagasi siis olid kõik pidurid peal. Asi lahenes tol korral piduripedaali tallamisega .vahepeal mingit jama ei olnud.Milles viga võib olla ?Võtku sõna need ,kel sama jama on olnud.
mul cherol esipidur jooksis peale, kusjuures kolb ja liugurid ilusti liikusid, ehk vana piduriõli, liuguri lõtk suur ja hakkab pooma?? igatahes vahetasin ka supordid(pole kallid-taastatud värk) ja uus õli ning siiani funkab, vanast supordist välja tilkuv piduriõli oli juba rohekat karva mögin....aga et kõik pidurid peale tulevad...peasilinder? ABS?
mina ka samamoodi piduritega hädas ja probleem ei ole üldse ketastes ega liugurites .....vahetasin kõik osad ära ja ikka kipub ühel rattal peale jääma ja vahel ei taha jälle üldse pidurdada....järgmiseks vahetan piduriõli.