Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Pärnu Rimi parkla!!

erxs2
09:51 17.07.2008
Vaadake kuidas siiis Pärnakad pargivad!!
looder23
21:07 17.07.2008
üks räägib aiast
teine aiaaugust
kolmas hoopis mingist rullist

aga noh, pldist kah. no mis tea kui mõnel on ikka nii mega kiire ja tervis rämpstoidust nii viletsaks söödud-joodud, et enam ei suudeta teha mõnda lisa sammu. ja milline ego veel sellise auto ostmisega kaasa antakse. "mina ja maailm" on sellise egolaksu kõrval köki-möki. no selle rimi parklas võib ikka tõesti parkimisgeeniuseid kohata, et tekib ikka sügav kahtlus inimeste ajukäärude puudulikkues. kas tõesti loksub seal piljardikuul.
-smead
00:55 18.07.2008
1. Meil on parklas nii väikesed vahed (eriti toidupoodide parklates), et sinna mahub ainult smartidega parkima.
2. See LC 100 mahuks kahe joone vahele ära aga uksi enam lahti ei saaks.
3. Endal on ka juba kopp ees nendest idikatest, kes parklas teisi autosid mõlgivad, seepärast pargin ka analoogselt. Kui mingit joont ega märki ei ole siis "why not"
4. See on ka auto sihtotstarbeline kasutamine.
Mind sellised tüübid küll ei häiri. Need, kes siin pildistades sellest mingit rahuldust saavad klõpsigu aga edasi, ega sellest midagi ei muutu.
be-em-wee
05:43 18.07.2008
Eks ta pisut debiilne parkimine ole kuid kui teiste masinate kohta ära ei võta, jalakäijaid ei sega, teised kohad täis, siis näidaku oma meisterlikust kas või posti otsa parkimisega! Ise nii ei pargiks kuid igal oma lõbu!
marita57
08:30 18.07.2008
Külastan Pärnu Rimi regulaarselt. Seal on parkla tõesti väga täis. Samas on tagapool alati vaba ruumi, pargi või neljale kohale. Ainult et siis tuleb kolm sammu rohkem teha. Ja seda juba miskipärast enam ei viitsita.

Selline parkimine siiski võtab jalakäijatelt ruumi ning need konstruktsioonid ei ole mõeldud selleks, et seal kahetonniste masinatega peal hullata. Nii et sellist parkimist kuidagi õigustada ei saa.
looder23
12:49 18.07.2008
muideks, see auto seisab täpselt rimi kaupluse sissekäigu ukse ees. taga pool paistab parkiv buss ja see sõidurada ei hõiska ka just eriti oma laiusega. eriti idiootne vabandus, et auto on nii lai, ei mahu ära, parkimiskohad nii kitsad, ei saa uksi lahti jne. osta omale siis teine auto. A8-d mahuvad nendele kohtadele ära ja länkar ei mahu.
ma saaks veel aru, et pargid parkimiskohale, aga ajad rattad servale, et ise või kaassõitja paremini välja saaks, aga kohe ukse ette ja sõidurajale.
mõlemal pool kaubamajakat (rmi asub kaubamajakas) on kaks ehitus poodi mille prklad pooltühjad, üle papiniidu tänava on statoil, maxima, saastakas kus ka parkimis ruumi. kui saastaka ja maxima juures häbi parkida sis diagonaalis üle riia mnt-papiniidu ristmiku endise veoaut varuosade kaupluse taga on vana parkla ja seal ruumi nii, et naerma ajab. see parkla veel ebatasane ka ja saad ühe hoobiga autot ka sihipäraselt kasutada.
mõni tibla arvab, et maasturi sihtotstarbeks on üle äärekivide sõitmine ja ohutossaartele parkimie. ole hea ja mine küsi esindusest mis on maasturi otstarve.
to smead
15:38 18.07.2008
3. Endal on ka juba kopp ees nendest idikatest, kes parklas teisi autosid mõlgivad, seepärast pargin ka analoogselt. Kui mingit joont ega märki ei ole siis "why not"

Kui nüüd hr smead LE ka tunneks, siis teaks, et mahamärgitud parkimiskohtade kõrvale ei tohi ka parkida...
smead-
00:46 19.07.2008
to smead-
Märkide all pidasin ma silmas konkreetseid märke( nt. invakohad). Sinna ei ole ma parkinud ja ei pargi ka. Ntx Tartu lõunakeskuse juures on üks pikk riba kus tihti pargitakse. See ei sega kedagi. Kui pargin jääb veel mitu meetrit jalgteed ka alles. Need kes teavad saavad aru. Kui ükskord avastad et sinu autole on ka mitu ilusat mõlki parklas tekitatud, siis küll sa ka hakkad teistmoodi mõtlema, kui sa just zigulliga ei sõida. Kuna auto on isiklik ja mitte odav rahvaauto, siis eelistan sellist parkimist. Ja kui tehaksegi kunagi trahv või midagi (reaalselt mitte kunagi seda ei juhtu), siis on see kokkuvõttes mitu korda odavam, kui mõlke parandada. Sest endiselt on meil liiga palju idioote, kes ei arvesta teiste varaga.

Teistele. LC 100 mahub jah joonte vahele, kuid kui teine sama suur kõrval või on kõrval olev auto natuke viltu, siis ikka ei mahu uksi lahti tegema küll.
smead-
00:50 19.07.2008
Kui nüüd hr smead LE ka tunneks, siis teaks, et mahamärgitud parkimiskohtade kõrvale ei tohi ka parkida.

See on nii umbmäärane mõiste, et vääna seda nii ja naa. Ntx talvel see ei kehti ju kui lumi maas, sest mina küll ei kavatse neid lume alt otsima hakata. Ja muul ajal annab ka neid mitut moodi tõlgendada.
ajuinvaliid99
14:41 19.07.2008
Näete siis, pärnakad on nii maakad, et pargivad oma mingi juustust toyota ukse ette. Tallinnas õnneks teevad nii vaid rikkurid, kes sõidavad oma X5-ga poe ette. Eks see toyota omanik mingi soome ehitaja ole.
ajudeta
13:11 20.07.2008
Tulge nüüd mõistusele!
Üks valesti parkinud massin ja kohe vaja ükskõik kellele ninna karata ei tea mis väljaimetud süüdistustega!
Seda kõvakutti võiks ju hoopis minna parklasse mängima ja seal debiilsete parkijate näod täis sõimata, mitte siin omavahel tänitada ja totrusi väljamõelda kuidas veel teisele teravamalt ja änksamalt susata saaks!
marita57
12:11 08.08.2008
Üks positiivne uudis ka suure halva vahele. Nimelt on sealsamas Pärnu Rimi parklas tänavu suvel parkimiskohad ümber joonitud (suuremaks). Au ja kiitus selle territooriumi haldajale, ülejäänud poeomanikud üle kogu vabariigi võiksid eeskuju võtta!
SaapaNöör
13:35 19.08.2008
Küsimus pildi tegijale. Mis sul nüüd tegemata jäi kuna Toyota ennast nii parkis?????
fw
19:57 06.09.2008
No ei mahu.........
chill-chill
20:43 06.09.2008
mina pargin ka kahele kohale nii et joon täpselt auto all keskele, sest lolle jube on palju kes ustega peksavad.
be-em-wee
20:54 06.09.2008
Jälle järjejuttude kordused tulemas kommijatelt
maakas to chill-chill till
10:19 08.09.2008
Ma pargin sellised oma opeliga korralikult kinni, autosse saad ainult kõrvalistuja uksest...
ohjummel
00:14 11.09.2008
Selle venna annaks päris korralikult kinni parkida! Kino on see, et ega ei julgeks politseid kah kutsuda....siis nagu endal trahv soolas hoopis :P
to: chill-chill
00:19 11.09.2008
Mind ajab kah närvi, kui keegi uksed ära mõlgib, kuid niimoodi parkima ei hakka ma kunagi! Auto käis just ksako korras värvimisel, sest sain ühe sellisse mõlkija teolt kätte! Eemaldati kõik kriimud ja mõlgid (ka need, mis omal süül olid tehtud) ja maksti mulle omavastutus 3000 eek kinni + 2000 eeku minu aja ees!

Auto nagu uus :)

Aga sinule soovitaks osta jalgratas...saad parkida päris poe ukse kõrvale!
fw
00:31 25.09.2008
veel näide.Ei pea just uhke käruga sõitma,ilmselt samuti naisterahvas.Käin Rimis tihti ,jäävad sellised pildid kohe ette.Võiks ju öelda/mõelda,mis see minu asi on,aga.....! Oleks sellistest piltidest ka kasu .Enda autol sai ka uksed ära lasta värvida,kurb küll ,kui peab mõne aja pärast jälle selle suhteliselt kalli töö ette võtma.Selle pärast poes küll käimata ei jää,katsun lihtsalt eemale kaugemale parkida.
luuser
14:51 28.09.2008
Mul on olnud juhus kus tänu enne mind parkinud juhtidele oled sunnitud auto just sellisele kohale parkima kus viimati pildil olev masin on.Käid oma poe tuuri ära ja tagasi tulles leiadki oma masina üksi niiviisi parkides. Jääbki tunne ,et oled ise mingi veidrik kes nii pargib. Siis tuleb mingi fotokaga ***** kes su masinast pildi teeb ja oledki sina süüdi,kuigi eelnev situatsioon jäi sellel superfotograafil nägemata. Olen ka näinud kuidas parklas otsitakse halva nurga alla tehtavat pilti mille olen hiljem siit üles leidnud.
Ma ei taha kedagi õigustada aga ärge karake enne teistele turja,kui pole kindel ,et just see juht ikka süüdi on.
Doonald
09:59 02.10.2008
Kas sa kunagi sellepeale ei motle, et kui ta sinna parkis oli see parkla vb autosi tais ja parkis lihtsalt kaheautovahele... ja kui nuud koik minema on soitnud siis ta seisab seal ukhes uksinduses aga tegelik **** on hoopis keegi teine kes kunagi paeva laguses vms parkis veits nihkega ja see terve rea sassi ajas!

Vabandan et tapitahti pole.