Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

kivi ka maa(poe)omanike kapsaaeda

mayday1
14:43 01.08.2008
Seekord küsimus maaomanikele, kelle asi on oma maal parkimist korraldada.
Kas ühe poe ees peab olema 12 kohta puudega inimestele?
Pildid Mustakivi (Lasnamäe) Prisma parklast.
Kärss
14:48 01.08.2008
Ma küsiks vastu, et mil moel see Sinusse puutub, mida teine oma maaga teeb? See ongi omaniku privileeg, et kui tahab, laseb need sinised platsid kasvõi üldse üles künda ja hakkab seal kapsast kasvatama. Kui ei meeldi, siis mine ja "hääleta rahakotiga", ehk ära käi sellises poes. Minu arvates on seal alati uste ligiduses nii palju ruumi, et alati saab auto kusagile lähedale jätta, nii et need sinised kohad pole isegi mitte ahvatlevad
mayday1
19:14 01.08.2008
vastaks sulle siis piltidega, mis tehtud samast kohast pool tundi hiljem
Vuffel
22:25 01.08.2008
Need autojuhid, kes seal parkisid, on lihtsalt hoolimatud debiilikud ja ajuinvaliidid.
Parkimisstiili arvestades, on BMW-juht (jälle) eriliselt raske ajuhälbega.
Aga keda see segab et 12 kohta on? Nii mõneski keskuses on neid 2-3 ja reaalsetel invaliididel on raskusi parkimisega. Näiteks Tartus Lõunakeskuse ees on vähemalt 8 kohta...Võib olla on ka rohkem, ei ole lugemas käinud kuna ise neid ei kasuta.
Miks tuli minu poolt kriitikarahe nende kolme (Audi, BMW ja vana Toyota) kohta? Aga seepärast, et piltidelt on ilusasti näha, et parkimiskohti on ikka väga palju vabasid veel.
ei hakanud sisse logima
04:02 02.08.2008
kle maybay ma mingile rahvale juba lubasin et pühendan mingi päeva täielikult sinusuguste heaks. lähen digikaga kaubanduskeskuste parklasse ja hakkan äärest pihta. nagu 5 senti üle joone pargid või auto nati viltu on klõpsin pildi ja topin üles, nii et vaata ette et sa ise korrektselt pargid. ah ja sul ju polegi autot :D
marx001
04:05 02.08.2008
et siis minu sõnad.

Muudetud 02.08.08 04:06

MartinK1
20:19 02.08.2008
TO:mayday1

Sul ikka väiksed probleemid vist,miks sa just bemmi pildistasid miks sa teist autot ei pildisanud nii palju kui bemmi??omal sul pole autot või on mingi odav pann ning nyyd oled kade kui teistel on rohkem raha ja aru et osta omale kallis auto!!!!
Lihtsalt panin tähele
11:02 04.08.2008
To MartinK1:
"omal sul pole autot või on mingi odav pann ning nyyd oled kade kui teistel on rohkem raha ja aru et osta omale kallis auto!!!!"

Õigekirja ma ei hakka parem kommenteerimagi, aga mis seos on BMW ostmisel ja arul? Sinu jutust jääb mulje, et inimene ostab omale kalli auto vaid siis, kui tal on piisavalt aru.
suvalin
23:27 04.08.2008
kle kui sa nüüd vaatad siis bemmi vend on ennast kõige jõhkramalt parkinud ju, temast tasuks isegi siis pilti teha kui ta õigesse kohta nii parkinud oleks
heh
23:40 04.08.2008
Ma ei ole kindel aga kas mitte teatud ruutmeetrite kohta mingi konkreetne arv invaliidide kohti on nõutud ?
Mõmmmm
00:12 11.08.2008
Eestis on olemas teatud normid, mis näevad ette ühe koha invaautole teatud arvu tavaautode parkimiskohtade kohta. Peast ei ütle kohe mis see suhe oli, aga ütleme et näiteks 1/50. Et siis iga 50 tavaauto kohta üks invaparkimine. Planeeringut teatavasti ei koordineeri mitte maaomanik, vaid omavalitsus, ehk siis antud juhul Tallinna linnavalitsus ja parkimisele paneb rõhku transpordiameti liiklusteenistuse osakond eesotsas härra Lõugasega. Esitage oma pretensioonid selles suunas, mitte maaomanikule.
to mõmmm
10:45 11.08.2008
Asja loetakse ikka niipidi, et vähemalt 1/50 parkimiskohta. Rohkem võib alati olla.
just nii
16:30 16.08.2008
Jah just nii ta on, et teatud arv parklakohti peab olema onvaliididele ja see on suhtarv. meil asutuses on ka 1 invakoht kuna seda nõudis KOV, see seisab aga tühjana kuna parkla ei ole üldkasutatav (algselt pidi olema) vaid oma töötajatele.
segun
13:21 19.08.2008
Kas poes ka käisid või istusid terve päev parklas, et tabada üks BMW, kes pargiks valesti?
MS
14:03 27.09.2008
puudega kohad võiksid olla lähemad sissepääsudele loomulikult, aga mitte nii et üks parkla serv on justkui ainult "pidalitõbistele" varem pole märganud, tänan pildistajat, et sellise asja ära märkas-arendajad .... olete ikka tõesti LOLLID , aga rikkad ...