Ja tõepoolest on autos "inimesed" sees. Nimetatud fakt andiski alust arvata, et hälve on ajudes. Pole eales varem nii ****sid nägusid näinud kui palusin auto ringi parkida - rullnokk oleks nende sellide kõrval olnud tõeline akadeemik. Seega ära ennast rohkem avalikusele ****kott pildistajana tutvusta heh debiilik irw irw
Ehk sina see juht olidki........
Ei ole see elu ikka nii lihtne. Maakas ei võida milli iga päev ja kindlasti pole see auto lotovõitja oma. Lihtsalt see parkimiskäitumine peegeldab ka neid teid, kuidas see auto soetati.
Selle 3. seeria bemmiga enam normaalsed inimesed ei sõida. ei tea, mis see väljalaskeaasta olla võiks? 1970? ma arvan, et tüübid on rahul, sest neil on ju ikkagi bmw. kõverate hammastega suitsetavad tibid kohe vaatavad, et kõvad mehed, kui sellise rott-bemmiga sõita jõuavad. ma sõidaks enne 1985 aasta sierraga kui pildiloleva bemmiga.
Järjekordne auto kiruja! Ütle mulle milles müts süüdi on kui vesipea teda kannab? Oli kunagi mul ka selline suht hea tehnika, kuid ei olnud sellele sisseprogrammeeritud rullnokalik käitumine. See kaasneb ikka juhiga! Korduvalt siin sellest juttu olnud kuid mõni ei saa ikka üle ega ümber sellest margi mahategemisest kui juht "puudega" on!
Just-just ! Kritiseerigem ikka meest, mitte mehe mütsi. Kuigi jah, olgem ausad, see kolmene on tõesti täielik saan, aga las sõidab, mõnel mehel pole sedagi. Valestiparkimine on juba teine lugu, kuid ossi-mõistus pole siiski oma teha.
Eks algul hea, pärast saan, siis utiil või uunikum! See reegel kehtib pea kõikide markide kohta. Muidugi erandid pole ka välistatud. Kui ruttu mõni saaniks jne. muutub see juba sõltub ekspluateerijast.
Hiljuti nägin üht 80-te alguse 5-st bemmi mis üles mukitud ja lakitud ning masinas-oh üllatus- vanapaar kahekesi pensioni mõnusi nautimas! Tundub, et neil oli täitsa suva mis maine sel bemmil või kuda keegi vaatab. Neil oli tähtis, et ise liikuda said.