Tervitust.
Pakkub huvi Lanci Thesis 2.4 2002.a. mudel
Kuna pole sellise masinaga kunagi kokku puutunud siis mõtlesin,et küsiks teadjate käest paar asja.
Kui tihti on sellise masinaga kellelgi ka probleeme olnud ja milliseid?
Veermik,elektroonika jne.
Kas Eestis on ka norm.hooldus kohtasi ja asjalike tegijaid?
Kuidas varuosadega on ,kas neid juppe liigub igal pool kättesaadavalt või on probleem asjadega?
Oletame ,et olen keskmise sissetulekuga Eesti kodanik,kas on mõttet sellise sissetulekuga inimesel sellist autot soetada?
Tänud vastajatele.
Paluks mitte lahmida igasuguseid mõttetuid ajuvälgatusi.
mina küsiks omalt poolt lisaks et Lancial vist pole ju esindust eestis. Et kes lanciat siis remondiks ja hooldaks esinduse tasemel, kas fiati esindus saab hakkama sellega, eriti sellise keerulisema isendi puhul nagu thesis?
Thesise kohta ei tea öelda, aga vanemate Lanciatega sai Fakto küll hakkama (Tammsaare teel siis), samuti oli ju näiteks Auser autol oma firma nö. "esindusautoks" just Thesis, vaevalt, et nad seda Itaalias hooldamas käisid...
tahtisn kunagi auseris oma lancial midagi hooldada aga öeldi, et nemad lanciat ei paranda. aga fakto võtab meeleldi vastu ja ka pilot motors ja on veel mõned kohad, mis itaalastega hästi hakkama saavad
väga ilus auto. kütusekulu ehk suur, ma ei tea kuidas selle isendiga aga minu alfad ja fiatid vajasid kord kuus hoolitsust ega kunagi enam itaallast endale muretse