Smart

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Uus neljaukseline Smart?

kuju
15:49 04.11.2003
Jutud käivad uuest neljaukselisest Smartist. Pidavat olema hästi teostatud auto. Palun avaldage oma arvamust ja seda, kas teie ostaks sellist autot.
duda
00:43 03.01.2004
ise veel tatt ja siukest raha ka plex aga kui olex siis arvan et ostax kyll sellise auto,juba see kaheukseline on mega täiega mu lemmik.ainult et kas see 4ukseline on ikke kombeliselt väike ka ve,mudu plex ju mutet;)ei mina soovitax kyll seda autot,äkki teab veel keegi muud inffi kust seda autot odavalt saax,näit saxamaalt tuues pallu lähex toomine maxma,kas tasux yldse jamada
väljast
20:44 30.08.2004
Saksas oli neid neljaukselisi Smarte juba väga palju. Suurema auto moodi oli küll, kuid vedrustus tundus jätkuvalt väga jäik olema. Sisu ja välimus on muidugi löövad, kuid kahjuks pole seegi masin eesti maanteedele mõeldud. Pigem vaid linnamasin / jalgratta asemik.
olen
13:16 15.10.2004
eesti teedel juba ühte neljaukselist näinud, st juba suve hakul. saksas olid 4ukselised sellise plastik-käki kohta suht kallid - alates 16k eurost.
Pets
13:29 15.10.2004
See uus Smart on sama põhja peal uue Mitsu Coldiga. Nii, et 3,7 meetrit peaks umbes pikkus olema. Muidugi on Smardid kallimad kui mõni teine sama suur auto nii, et objektiivselt põhjust ostmiseks ei ole. Muidugi kui elusuuruses näeb siis võib tunduda võrreldes piltidega nii nunnu, et ***** sest rahast.
HS
00:19 12.11.2004
Smart For Four..nagu nimigi ütleb..mahutab kenasti 4 inimest sisse. Sõita oli mõnus alates 100 km/h...ka 180-se kiirusega oli üllatavalt stabiilne kiirteel. Väiksematel kiirustel häiris manööverdamisel automaatkasti mitte-just-sujuv-töö..st. kohapealt gaasi andes pidi väga hoolikalt gaasipedaaliga ümber käima. Bensiinikulu keskmine linn/kiirtee tuli ehk 7-8l. Tegemist oli 1,5L mootoriga. Kokkuvõttes: sama raha kulutaks pisut teisiti, kui seda ostes:)
margus
17:46 25.01.2005
sõitsin ühe sellisega itaalias päeva ringi. üks mis algatuseks üllatas oli mahukus. sisse istudes oli sama tunne mis mu range rover classicuga. tohutult avar. sõidab mõnusalt, üsna ergas tipronic käigukas. samas eks ta linnaauto on, tagasitmed on vastu tagaakent ja pagasiruum suht olematu. ja kallis kurinahk. aga positiivne elamus igatahes.
metsakutsa
22:49 11.12.2007
4 uksega smart on ajalugu seda ei toodeta enam mitu aastat.
dsat
23:29 11.12.2007
eelviimane teema oli ka vana mitu aastat :D