Tere,
Viimasel ajal olen hakanud huvi tundma võimaluste vastu, kuidas teenida raha internetis. Olen proovinud klikkida reklaame, MLM jne, kõik on olnud üsna ajaraiskamise hõngulised ja eriliste tulemuseta.
Peamiselt kuna sooviks olukorda kus on rohkem vaba aega ja raha. Kui on palju vaba raha, siis pole tavaliselt vaba aega ja vastupidi. Üsna surnud ring ütleks. Aga samas olen kuulnud et paljud teenivad internetis väga tõsist raha, ka Eestis.
Umbes kakas nädalat tagasi leidsin rahafoorumi.ee st lingi xxx.xx mis on üsna paljutõotav, võrreldes kõige muuga mida ma aasta jooksul kohanud olen. Clickbank'i põhine. Hiljuti kuulsin ka et üks tuttav Tartust oli sama süsteemiga poole aasta jooksul üle poole miljoni teeninud. Tundub päris uskumatu. Hetkel üritan ka ise asja ära proovida ja veenduda.
kõige rohkem tasub muidugi uskuda kuuldusi, et ...keegi tuttav kuskil võitis suure summa...
tee ise oma netilehekülge ja elatu näiteks reklaamide müügist.
või netikauplus ning müü kallilt,aga loomulikult osta odavalt :)
Sisuliselt ongi sellel www.thecomissionblueprint.com/ leheküljel teemaks et vahendad. OSTA polegi vaja, clickbank'is saad toodete müügist kuni 75% vahendustasu, lihtsatl on vaja teada mis süsteemiga edu tuleb ka mida müüa.
Netipokkeriga ise pole tegelenud.
Kui thecomissionblueprint aadress ei tööta sisi klikkige http://dismar.comblue.hop.clickbank.net/, see viib teid õigele leheküljele.
Ma võin teile oma kogemustest kinnitada, et te võite teenida metsikut raha õigete süsteemidega. Kui kellelgi küsimusi on siis küsige.
Vahepeal jõudsin teemasse põhjalikult süveneda ja hetkel arendan oma süsteeme, mis alguses on üsna aeganõudev ettevõtmine.
Ülevaatlikult öeldes käib asi nii.
1) Leia toode mis sulle meeldib ja uuri kui palju on sellel konkurentsi googlelis
2) Seejärel leiad õige toote. Sealhulgas on oluline et sa tead täpselt milline toode saab edukas olema ja milline mitte. Seda infot leiab materjalidest mille lingi ülal välja tõin ja see info on tasuline, aga seda väärt.
3) Populaarsete otsingusõnade genereerimine ja salvestamine ise enda jaoks, et leida nende abil uusimad populaarsed märksõnad.
4) Konkurentide info luuramine vastavate programmide abil.
5) Blogi loomine,
6) Külastajate toomine lehele üle maailma.
Ma soovitaks inimestel livebetis sportmängudele panustada. Ise teen 10K kuus, mis pole küll mingi megasumma, kuid see eest ei võta ka suuri riske.Livebet algab tavaliselt kell 6 õhtul, seega palgale hea lisa
Vähemalt minu seisukoht on, et kuni vestlus jääb reeglite piiretesse, st. otseseid pakkumisi ei tehta, vestelgu inimesed edasi. Analoogne teema on kütuselisandid, mida ühed peavad lauslolluseks, teised aga üsnagi kasulikeks.
Ja need, kes ei karda, lõpetavad 2-3a Türisalu Pangas. Edu.
Tegelt on ju jumala tõenäoline, et hiirega klikkides saad kuuga miljonäriks. Selleks tuleb ainult 67$ kuus firmale maksta juhendite eest, sest ilmselgelt ei suuda see firma neid 67$ sinu miljonist maha arvestada..
Eks see on igaühe enda teha kuidas elu soovitakse elada, ühed elavad rikkalikult, teised ei pääse magalatest kunagi kaugemale, märkamata võimalusi enda nina ees. Ma teenin tunnis kordades rohkem kui 67$, tänu valikutele mis on tehtud. Kui ma promon linki mis võib anda inimestele võimalusi, siis on imelik kuudla et keegi hüüab modede järele. Samasugust eestlaslikku kadedust kohtan ka igapäevaselt tänavatel, kui inimesed ei saa aru kuidas nii noor mees on suutnud endale ülikalli osta. Õnneks on enamik inimesi siin foorumis normaalsed. Kui läheb aeg edasi siis tutvustan eestlastele ka täpsemaid võimalusi kuidas oma igapäevasest tööst vabaks lüüa.
See sinu paljukiidetud raha teenimis võimalus on ju täielik monkeybusiness. Mina olen kolm päeva kodus istunud haigena ja netipokkerit mänginud. 30 dollarit panin mängu, nüüdseks on see kasvanud rohkem kui poole võrra 78 dollari peale. Kaks kuni kolm tundi päevas mängid ja siis lõpetad ära muidu väsid, hakkad rapsima ja vigu tegema. P.S pole mänginud suuremate panustega kui 2 ameerika senti. Rikkaks sellega ei saa aga mõne õlle jaksab ikka osta.
Mine teeni endale boonuspunkte kuskil perefoorumis või midagi sellist, siia ära sellise "reklaamimehe" jutuga roni.
Iseenesest on ju kaval, et kui sa isegi saad registreerujaid, siis tänu sellele, et nad ütlesid sind referralsiks, saad sina veel pappi ju juurde nende tehtavate klickide pealt.
PPC on olemas ja eriti teenivad just need tüübid, kelle lehel on reklaamid üleval ja kelle lehtedel sa reklaame litsud. Nemad teenivad 200$ -400$ päevas sinusuguste ... kerge teenistuse otsijate pealt.
Lisaks hoiatuseks, et nende progrdega, mis "jälgivad" teie reklaamivajutusi, koguvad nad taustal ühtlasi infot teie klikkimisharjumuste kohta. Ehk siis spyware ja malware.
---
Deus
Oled siis kah huvitatud netis kerge vaeva eest väikese raha teenimisega?
NETIS, päevas raisates sellele vaid 5-10 minutit..... Pole paha?
Alustuseks siis vaja registreerida endale kasutaja, mis võtab ka aeglasemal vennal aega maks 10 minutit.
Poindi juurde minnes siis, kõigepealt tuleb sul registreerida endale kasutaja www.paypal.com, seda kasutajat on sul vaja, sest sinna hakatakse sinu raha kandma- ning selle kasutaja pealt saad sa raha kanda oma isiklikule pangaarvele! Kui Paypal küsib krediitkaardi andmeid siis mine "back to my account", see pole oluline.
Nüüd registreeri oma kasutaja xxx.xx
Nüüd on raskem osa möödas!
Peale registreerimist vajuta seal lehel lingile „Surf Ads” , seal on 10-30 linki, nendele tuleb sul vajutama hakata. VAJUTA 1 LINGILE KORRAGA, ja kui see link avaneb, hakkavad üleval menüüriba all jooksma sekundid, kui 30 sekundit on täis tiksunud sulge aken ja tee seda sama kõigi järgnevate linkidega. Peale kõikide linkide läbi käimist ongi sinu töö üheks päevaks tehtud. Igapäev hakkab sulle neid linke tulema, nii et katsu igapäev aktiivne olla, et maksimum summa kätte saada! Ühe lingi clickimise eest saad $ 0.01. Tegemist pole scammiga. Veenduge ise !
Inimesed teenivad selle saidiga vabalt $20 päevas
Aega võtab, asja saab!
Vaja vaid natuke kannatust.