Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Kadaka Selveri parklas

viper87
22:32 11.10.2008
Sõiduk 201TFZ Kell 17:04 Pole sõnu!
parklapolitsei
22:45 11.10.2008
Sinusuguse idioodi jaoks pole mul sõnu. Mida v**ttu te pildistate koguaeg, väärakad. Mõnele on auto küle terveksjäämine tähtsam valgest joonest asfaldil. Mina pargin ka koguaeg nii, muidugi kõige kaugemasse nurka ka, sest eestis on osad inimesed täielikud tolad ja lõhuvad teiste vara.
Mõttetu teema.
Henrikkk
16:05 12.10.2008
Mis vägi see on, mis paneb inimesi valesti pargitud autosid pildistama ja tehtud pilte üles riputama?
Kui on aega ja tahtmist sellise asjaga tegeleda, siis võiks pigem jätta kirja aknavahele või oodata ja pidada maha üks arengu(peetuse) teemaline vestlus.
viper87
16:13 12.10.2008
Eks ikka need inimesed teevad pilti, keda huvitab see ala :-) Olgu tegu liblikate või valesti pargitud sõidukitega, vahet pole, üks pilt kirjeldab enam kui 1000 sõna.
brat28
21:35 12.10.2008
ega ise ka poolda sellist parkimist, aga veel vähem saan aru nendest argpüksidest kes pildistavad, oodanud tõesti see autojuht ära ja teinud talle selgeks, mis valesti tegi ja siis meile ka rääkinud sellest.Aga kindlasti peale pildistamist tuli tilk püksi ja panid kiirelt jooksu, et keegi ei näeks?
Kodus värisesid veel teki all ja tundsid uhkust enda üle!
KimmoL
22:17 12.10.2008
Seltsimehed: Kuna pea iga postitus sellesse teemasse teenib hulgalt "mis-se-teie-asi-on" postitusi, las ma küsin:

Kui on olemas foorum pealkirjaga Valesti parkijad, milliseid pilte te sinna oodate?

Mulle jääb ka arusaamatuks, miks peaks inimene valesti parkijat ootama, võib-olla tunde, et temaga mingit arenguvestlust pidada.

Üldiselt on ju valesti parkimine samalaadne ükskõiksus ja mittelugupidamine teiste vastu kui näeme iga päev liikluses. Mis õigustab valesti parkimise, kui teisi nahaalsusi liikluses ei sallita? Või tuleb selline järeldus teha, et valesti parkijate õigustajad õigustavad ka millist tahes käitumist liikluses?

Nüüd järgneb arvatavasti hulk roppusi, aga loodaksin siiski, et keegi suudab eelkirjeldatud mõtteviisi mulle valgustada.
kühvlinägu
22:26 12.10.2008
piltidega maailma ei paranda.vale lähenemine valesti parkimisele.julgen väita,et pildistajad vaevlevad ise millegis kas siis naine aneb vasakule või ise ei suuda teenida söögiks raha.
Kristjan12345678910
22:37 12.10.2008
Mõelge ka nüüd natukene?
Miks peaks inimesed nii parkima? Jahh, mõni on lihtsalt mühakas.
Võtke teadmiseks, et paljud pargivad nii (või risti üle kahe koha) just sellepärast, et keegi ei saaks parkida nende kõrvale ja oma auto ustega teise auto külge täkkeid täis tampida. Mida halba on sellises parkimises kui parklas on tühje kohti küllaga? Sellises olukorras ma ei näe probleemi.
Kui kaubanduskeskuste uste juures parkida esimesele vabale kohale, siis saab uue auto küljed ilusti mõlgikesi täis. Kahjuks see on nii, mulle on uksega löödud isegi siis, kui olen ise autos sees istunud. Ohh seda vaidlemist ja sõda mis siis järgneb.
Kas te üldse teate kui palju maksab ühe sellise mõlgi likvideerimine?
villu142
22:39 12.10.2008
äkki parkis eelmine vend sinna körvale nii ja mujal ruumi polnud..usu mind..kõik oleks samamoodi parkind..nüüd läks vend körvalt minema ja kohe oli mingi ******(vabandust väljendi eest) pildistamas..
Kristjan12345678910
22:45 12.10.2008
Täpselt nii see võis olla.
Kaubanduskeskuste juures pargin ise tavaliselt kõige kaugemasse nurka, sinna kus teisi ei ole. Panen auto ilusti joonte vahele. Isegi siis on nii, et keegi tark oskab sinna kõrvale tulla ja uksega mu auto külje rikkuda.
See on kurb reaalsus. Õnneks mu auto ei ole kallis ja ma ei tee sellest väga suurt probleemi.
Mitmed mu tuttavad, kellel on kallimad ja unikaalsemad sõidukid, on öelnud, et muud moodi ei saagi parkida kui kahele kohale korraga, sest see on ainukt võimalus oma auto külgede rikkumist takistada.

Sellepärast jääbki teile mulje, et kallite autodega sõidavad vaid ülbed ja hoolimatud inimesed. On ka neid, kuid see ei ole mingi reegel.
Tuleb keegi oma 1991 aasta Passatiga ja ukse avamisel lööb ukse vastu uhiuut autot, mis seisab tema kõrval.
KimmoL
22:53 12.10.2008
Saan aru, et inimestele on oma vara kallis, aga miks ei niimoodi tehta mujal maailmas? On meil kuidagi liialdatud seda auto "pühadust"?
Kristjan12345678910
23:04 12.10.2008
Tehakse ka mujal. Igasuguse vara pühadust ja puutmatust tuleb austada.
Mujal maailmas võib-olla austatakse rohkem teise inimese vara.

Prantsumaa, Itaalia ja Hispaania parimisest ma parem ei räägiks. Seal nad lausa nügivad üksteist vastu stangesid.
Henrikkk
02:16 13.10.2008
Tõenäoliselt olen ise ka kunagi nii parkinud, kuna kõrvalolevad autod on mind selleks sundinud, jooned on kustunud või mingil muul inimlikul põhjusel. Nimelt pole kunagi nii parkinud- ei pea raskeks auto asendi korrigeerimist joonte vahel, et teised kah parkima mahuks ja/või autost väljuda.
Mõnes kohas on sinine invamärk nii ära kulunud, et hiljem tagasiminnes olen piinlikkusega avastanud ennast invakohalt.

Kui minu sõidukist oleks selline pilt siin, oleks mul piinlik, kuid see ilmselt ei parandaks asja, kuna see tegevus pole teadlik.
Seda, kes pargib invakohale ja hiljem oma pildi siit leiab, ei muuda kuna tal on sellest sügavalt ükskõik või hullemal juhul näitab sõpradele ja on uhke oma saavutuse üle. Need vähesed, keda see muuta võiks ei näe seda pilti väga tõenäoliselt mittekunagi.
viper87
06:54 13.10.2008
Isiklikult pargin oma 10a vanuse masina just parkla teise otsa, eemale teistest sõidukitest, aga miskipärast pargivad osad autojuhid just sinna, kuhu minagi. Minu arvates parkige oma autod kuidas tahate parkimisplatsil, aga seda siis seal, kus pole teisi sõidukeid. Antud olukorras väljusin Selverist ning koheselt jäi see sõiduk silma.
kalamaja123456789
09:41 13.10.2008
No see juht ju puha eesel:). See jutt ,et äkki keegi tema kõrval parkis ka nii ja see autojuht oli ka kohustatud LE-d rikkuma on puha vale...see ju sulaselge laiskus...pargitud on ju selveri uksele nii lähedale kui võimalik ja kui keegi tema kõrval enne parkida ei osanud, siis miks peab see inimene kohe samaga vastama, alati on võimalik leida normaalne koht. Kuna tegemist on valesti parkijate foorumiga, siis pildid suht asjakohased...õigustajatest ei saa kohe üldse aru, et kui hakkame kõik kaootiliselt risti-rästi ,nii nagu tahame parkima, mis siis parklas toimuma hakkaks. Samas teeks siis ettepaneku teha ajuinvaliidide/risti parkijate sügispäevad kusagil parklas, saaks näha ,et kas need õigustajad pärast seda ka nii positiivsed siin on.
be-em-wee
11:12 13.10.2008
Need valesti parkijate õigustajad räägivad ju ise enda põhimõttetele risti vastu. Kui õigustatakse joonele parkijat sellega, et keegi kõrvale ei trügiks ja ust ära ei mõlgiks, kuidas saab siis teiseks põhjenduseks öelda, et eelmine juba oli joonel ja mis mul muud üle jäi kui ka valesti parkida!
Järeldus: ei päästa see joonele parkimine teie auto uksi kui on võimalus järgmisel ikka sinna külje alla pugeda! Seega väga totrad vabandused ja ettekäänded valesti parkimise suhtes!
Henrikkk
03:48 14.10.2008
Tuletan meelde, et auto on tarbeese, ning ühtlasi ka luksusese. Kui ei jaksa pidada, sõida jalgratta või bussiga. Kulumis ning kasutusjäljed autol on täiesti normaalne nähtus. Käesolevaga ei õigusta mittemingil moel neid, kes uksi jalaga lahti löövad. Ent selline vabandus üle joonte parkimiseks on naeruväärne.
villu142
08:17 14.10.2008
To viper87: Ütle oma auto reg.nr. ja värv ning ma hakkan ka kõiki sinu vigu pildistama..
eevald to: Henrikkk
15:50 14.10.2008
vat sellien näide vastuseks sinu komentaarile -- kuna sa niikuinii ei suuda kõiki hambaid ravida(loe hambaarstil käia) siis lööme nad sul lihtsalt sisse !! :)) - ole hambutu ja söö putru
be-em-wee
23:04 14.10.2008
Eelmisel väga kohatu näide!
hurdakoinija
22:27 15.10.2008
mulle kui autoomanikule ka selline asi ei meeldi et pargitakse kuidas parajasti meelepärane on.Parkimisjooned on ikkagi selleks et nende vahele parkida.Pakun välja et harjumaal on üle 100tuhande auto ning kui kõik hakkaks risti rästi parkima siis tekiks ju tõeline katastroof..Teinekord kui väga sitt tuju on ning sellist ******stlikku parkijat näen siis pargin meelega jorsi juhipoolse ukse kõrvale ala 25cm vahega...pärast hea mõttes naerda kuidas meisterparkija autosse pääsenud on...ühtegi uksemõlki pole ka siiani tekkinud kuna igapäevaautoks on maastur ning astmelauad mis võtavad rõõmsameelselt vastu kõikide ustegalahmijate paugud.Edu teile kallid kaasmaalased.
mersu_vend
23:50 18.10.2008
Endalgi selliseid parkimisi ette tulnud kuna enne mind on mõni auto valesti parkinud siis ei jäägi muud üle ja kui juhtub olema veel kellaaeg ka selline kui pood rahvast täis ja kohti vähe,siis tegelik valesti parkija sõidab minema ja mingi idioot teebki näiteks minu autost pildi!
be-em-wee
08:13 19.10.2008
Tihedal tipptunnil pole võimalik pärast mõnda joonele parkijat enam korralikult parkida peaaegu tervel rivil tükimat aega kuna parkla külaliste rohkus ei võimalda seda. Sellel pildil näha, et lähinaabrid samast reast ideaalselt parkinud, seega ei usu siin eelnevaid rea sassi ajajaid eriti.
Veiks220
17:31 08.11.2008
Tihti on nii, et see auto, mis nii pargib on sinna tulnud siis kui just see koht oli, ehk paar-kolm on valesti parkind ja siis kui teised on minema s6itnud siis passib see armetult seal ja mingid idikad teevad pilti - k6vad karistajad. Tee pilti siis kui konkreetselt näed midagi.
huviline006
20:27 10.03.2009
Tüüpiline postitus valesti parkijate rubriigis: keegi on parkinud tühjas kaubanduskeskuse parklas oma auto joone peale. Mina soovitaks keskenduda tõeliselt ebameeldivatele tegudele. Näiteks meil laialt levinud ratastega kõnniteele parkimine, nii et jalakäijad ei saa mööduda. Või parkimine haljasalale. Need on ühiskonnaohtlikud teod. Muidugi peab kaubanduskeskuse parklas ka kord majas olema, aga üldjuhul ma küll ei viitsiks selliseid asju pildistada.