soov oleks lähiajal soetada endale kasutatud auto - Ford Mustang.
(http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=539033)
Autot oleks soov osta liisingusse, kuid kuna pole varem autot liisinud ja ei oska arvata liisingust midagi, siis paluks natukene abi.
Nimelt on probleemid mul järgmised:
1. Elan ja töötan välismaal (iirimaal) Palga rahad laekuvad kohalikku Iiri panka, mis dokumente on vaja liisingufirmale esitada? Kas kohaliku panga pangaväljavõtted on piisavad või peab mul raha laekuma mõnda eesti panka?
2. Palju võiks sellisel autol tulla Kasko, sündinud olen 83 aastal ja liikluskindlustuse riskikoefitsent on mul 0,77. Load on olnud 7 aastat ja pole mingeid rikkumisi ega õnnetusi olnud? Ja kas liisngu autol on Super kasko kohustuslik? või on võimalusi ka teiste kasko pakettide vahel valida?
Minek sinna on keeruline, sest pole ju eestis.
kirjutasin ühele liisinguhaldurile, kuid sealt pole mingit vastust saanud.
Sellepärast pöördusingi siia foorumisse, et abi saada...
Palga laekumist tahetakse ikka Eestisse, eriti praegusel ajal. Miks Iiris ei liisi, kas liiga kallis. Kasko tuleb täie rauaga selga. Eestis müüdavad masinad on ülehinnatud, võid julgelt 50 000 - 100 000 eeki maha arvata. USA-st endale tuua lasta, tuleks oluliselt odavam ... kohapealne hind näiteks 2006.a. Mustangil 10 - 12 000 USD. Tuua tuleks muidugi naaberriiki ja siin siis registreerida.
Seoses liisingfirmadega, siis siin ajad sa jama, reeglina saab vastuse päeva, kahega koos konkreetse pakkumisega ja tingimustega ja seda mailile.
ei saa aru-ostma hakkad ju eestis? vot siis sõidadki siia ja astud mõnda firmasse sisse ning küsid, et mis ja kuidas. samas ka autoaiad tegelevad selle värgiga, niiet probleeme ei tohiks kuskil tekkida. milleks ajada asju kaugelt ja keeruliselt
1. Ära osta V6 isendit (hakkad kahetsema) vaid GT. V6'el mootor nõrk, armatuur plastmassist (GT'l nahatatud) ja muidu porgand.
2. V6' e eest üle 250k pole mõtet maksta, GT eest üle 350k pole mõtet maksta (eeldusel, et max 2 aastat vana ja mitte rohkem kui 15k sõitnud).
3. Kindlasti interjööri upgrade pakett ehk siis nahkrool, liistud jms.
Liisingu suhtes kõlbab ka sealne panga väljavõte (6 kuud siis). Kasko hinnasuhtes vist eriti see ei koti mis su koefitsent on kuna (parandagu keegi kui eksin) mõjutab see aint tavalist liikluskindlustust.
GT kasko on 18k aastas (vähemalt mul), V6 isend ehk saab mingi 12-15 vahele. Liisinguauto puhul on superkasko kohustuslik.
Iirimaal majanduslangus ja kuuldavasti ka finantsüsteem ei olevat ka kõige kõvemast puust, nii et pole kindel kas rootsi pankadele enam ahvatlev klient oled.