Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Järve selver 13.12.2008

aaa32
20:25 13.12.2008
Lühike 150 cm paksuke dressides ja kingi kandev "kõva mees" ei mahtunud Järve selveri ees kuidagi parkima, kuigi parkla oli hõivatud umbes 10%, pisike paks põngerjas pidi parkima ikka ukse ette. mis teha kui on loodus koonerdanud mõistuse ja füüsisega, eks siis tuleb ennast kuidagi nähtavaks teha.
mehkin
20:45 13.12.2008
Kahju, et "ärimehest" pilti ei ole. See Merscedes on selle lühikese junni iseenda pikenduseks. Kas oli nagu kergelt Puutja moodi?
jorva
20:57 13.12.2008
Äkki on AJU-Invaliid?Siis ei saa ju aru kuhu parkima peaks.Paks pe.se ja sur kõht ei lase ju normaalselt liikuda(päris pool-inva).Variant veel,et ei tunne kohalikku seadust,kuigi auto on Eesti numbriga(muulane),kuigi see ei vabaste selle täitmisest.Või on hoopis mingi politsei operatsioon äkki?
aaa32
09:53 14.12.2008
ei olnud puutja mees, täitsa eesti miis, aga täielik ajukääbik, sellina paras tattnokk, täitsa harilik harimatu mats.
14.12.08 A-selver
23:13 14.12.2008
teate - julged teha julge ka vastutust kanda lõpmatuseni ei saa pohhhuistlikult elada/käituda ja eriti põmm-pead peaksid seda endale tunnistama - ise oleksin juurde läinud ja küsinud,et rott kuhu sa pargid pime oled w kui jah siis lase inva kohale ja ruttu muidu võid pahameelsete inimeste käest kellel kohusetunne on õigesti käituda veel molli ka saada.
Sama seis oli täna A-Selveri juures kui E-mersu(03.alates) oli parkinud ukse ette kus parkimiskohtasid enam ei olnudki ja kui ma temast mööda sõitsin suht ligidalt vaadatas ta,et ega ma ta autole pihta ei sõida - sama küsisin temalt, et kas ta kartis seda kui vastas jah siis küsisin, et kuhu sa pargid siis ja tema kas ma siis sõidangi nii ligidalt alati kui valesti pargitakse!??????Tule taevas appi **** ei mõista muud kui karta auto pärast aga süda vajus saapasse kui aru andma pandi!
aaa32.
17:17 15.12.2008
sai nagu jorsile öeldud, miks siia pargid, kollane joon peaks nagu keelama. vastus oli, et "ja mis siis?" no loodame, et tema auto mõni temasugune ära mõlgib ja ütleb talle: ja mis siis !
...
17:35 15.12.2008
.asi pole mõlkimises. Võtmega küljele eest- taha jutt tõmmata ja küll omanik või muu tont teab mille eest see tehti. Ega muidu aru ei saada. Las siis värvib autot kui muud teha pole
sa a-selver jne..
23:26 15.12.2008
oled vist väga kõva mees :D
jah õige on minna valesti parkija käest aru pärima, aga kui sinu nn. noomitused muutuvad füüsilisteks, siis võid hoopis ise kriminaalkaristuse ja musta pleki oma registrisse saada.
nii et ikka kaine mõistuse piires. muidu jääb mulle ka mulje et sa oled alles vinnilise näoga "gängsta", nagu see pudelipõhjadega pildistaja :D
aaa32
22:25 16.12.2008
kuulge junnid, logige sisse ja siis kommige, miskipärast jääb mulje, et registreerimata junnid on kõik laiksoo sõbrad tuttavad. aga kes pildistajaid kommib, eks need ongi need invaparkijad, bemmide ja selliste inva mersudega, dresspüksid jalas ja sandaletid jalas
anarhia
23:26 17.12.2008
Milles toetajate point?Las minna nagu läheb?Kes tahab see teeb?Kes tugevam/rikkam sel õigus?Elagu Anarhia!!!
kollanejoo
14:51 23.12.2008
No arvatavasti juht arvas, et kui pargib 2 rataga äärekivi peale, siis kollane joon talle enam ei kehti. Nutikas vennike pigem!
to taraxacum
17:24 23.12.2008
Mis kasko kaudu tagasi maksmisest sa räägid.Mina sellest küll aru ei saa.
Ingu87
17:00 27.12.2008
To 17:35 15.12.2008... (registreerimata)

ex proovi, pärast on ***** nagu lilleõis.

Muudetud 27.12.08 17:01