Jutt siis auto24-s müügis olevast PONTIAC TRANS SPORT 3,1 1991a. Sellel autol pole ABS ning kütuse kulu on 20-25l sajale. Põhjus miks nii palju on käigukast mis libiseb hullult. Mootor suht hea.
Olen seda pontiaci vaatamas käinud. Just mootor on töölepingut lõpetamas, külmalt tossab jubedalt. Kast libiseb ka kuid selle saab 20000 eest korda. Istmesoojendused jaABS on vaja vist ise juurde sebida-peal neid polnud.
IRW@ 12L linnas :D sellele või praeguste ilmadega rahulikult 5l juurde keevitada...ise pidin üksvahe olude sunnil sõitma samasuguse isendiga..suvel sai linnas ikka ikka 14,5-15l hakkama kui tõesti tahtsid.Talvel aga röövis paljaks.
Mul on nii 3,1 kui ka 3,8 masin endal olemas. Kütuse maantee kulul pole eriti vahet, ca 10, aga loomulikult on suurem mootor kiirendades tunduvalt erksam(loe: janusem samuti). ABS on lugedes muidugi ilus ettekujutus paremast sõiduohtusest, aga toimimise osas on oma jala tundele parem alati lootma jääda. Masin on üldiselt VÄGA mugav ja mahukas, olgu tal käike 3 või 4 kastis. Valik on igaühe enda ja rahakoti teha.
Aasta lõpus oli see käru pärnumaal müüa-vahetada.Ei taha mingit reklaami teha vaid lihtsalt teisi hoiatada,et müüja jutt ja tegelik auto olukord on väga vastuolulised. Ei taha ,et keegi lausa s.....ta sisse astuks.
Mis kuradi ime moodi ta pärnumaal saab olla kui see auto on minu õue peal seisnud juba poolteist aastat(Tartu), kindlasti oled midagi sassi ajanud, ära lahmi tühja.
müüja jutt on imelik jah, kirjutab kuulutuses ,et vahetuse võimalus.Helistasin talle kiitis käigukasti ja mootori seisukorda ,ütles,et vahetada ei soovi müüb ainult raha eest.Olen autost huvitatud kas keegi on seda autot tõesti näinud ja oskab käigukasti ja mootori kohta midagi konkreetset öelda ?
Ron-ron selle auto nr on 369 T... viimased tähed jätan enda teada, nii et ära uduta siin. Ja ets888, kuna sa sinna nr helistasid, see on minu nr seal kuulutuses ja mulle pole küll keegi aasta otsa helistanud ja ato kohta infot küsinud.
ets 888. Sellest teisest 3,1 -sest ei tea ma midagi. kuid 53 ZCK on mul paar korda üle vaadatud. Nii soojalt kui külmalt. Külmalt tossas kui auruvedur ja kast libises jubedalt läbi. Soojalt tossamine väiksem kuid kast libiseb ikka hullusti. Eks sa vaata ise neid kuid mina loobusin 3,1 ste otsimisest. 3,8 -stel remont küll kallim kuid minek ja vastupidavus ei anna võrrelda. Kütus aga sama või isegi vähem.
pontu 3,8 gt võimaldab sõita kuni 900000 km orinigalist mootori tehasest,mul endal järsult tip top seni aasta om 1993 edasi söidAN-KUI UUEM MUDESIL,juba mul on 674000km korrallikult öli vahetus ca 8-10000 km ok......
........