Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

BMW

renXx9
22:56 25.12.2008
wtfff???
00:11 26.12.2008
Mis bmw see selline on? Mingi jaapani turu versioon?
Auto on igatahes nii ****ne - vaevalt et juhtki end pesta viitsib.
Vuffel
11:21 26.12.2008
Kunagi mingi asjamees, suht tuntud ja mitte väga ammu, ütles, et BMW ei ole automark vaid diagnoos...järeldage ise siit pildilt.
mnjaah
17:57 26.12.2008
oleks seal mingi sirje niimoodi parkinud, ei vaevuks keegi pildistama...
tihti olen olnud sunnitud ka ise niimoodi parkima kui eelnevalt kõrval autod viltu parkinud, hiljem on teised autod ära sõitnud ja siis avastan enda bemmi pildi ka kuskilt ******ite foorumist??
renXx9
19:39 26.12.2008
Täpsustuseks veel niipalju, et too buumer parkis sinna enne seda bussi mis paistab pildil paremal pool. Seega oli seltsimehel(naisel) seal parkimishetkel koguni kolm vaba kohta, aga näed suutis vaid kahe kohapeale parkida.
Ja veel, siiski on ju see teema "valesti parkimisest", poogen mis margiga tegu
to Vuffel
20:56 26.12.2008
nõrk koht mitte, küll aga solvav.
jh
21:48 26.12.2008
Mina pargin kh nii, kuna leidub vägapalju selliseid juhte(ka kaassõitjaid) kes ei hooli teistest parkijatest, ja lihtsalt parast leiad paar mõlki!
bmw x5
22:25 26.12.2008
Kadeduse uss närib neid mitte bmw omanike. Endal pole raha osta bemarit , peab ju kuidagi ennast välja elama ja maha tegema
renXx9
22:31 26.12.2008
Paar mõlki leiad ehk siis kui oled kellegile mõttetult küljealla parkinud.
Selline parkimine näitab lihtsalt vaid suhtumist. Ja kui ongi mingi näituse eksemplar, siis saab ju selle parkida kuskile äärepoole ja panna keegi valvama. Tavaline tarbesõiduk peaks parkima siiski selleks ettenähtud kohas.
Ah jaa, naljakas on et kellegile saab solvavaks olla autoamark:) Kõlab tõesti nagu peenisepikendus:)))
Vuffel
22:51 26.12.2008
to to vuffel: Solvav? No BMW-omanikud annavad põhjust siis selliseks väiteks.

bmw x5- ole normaalne. X6 on üks inetumaid autosid, mille BMW on kunagi tootnud. Ja selle raha eest, mis temast tahetakse, on ta ka täiesti mõttetu. Suur auto, aga ruumi vähem, kui Toyota Aygos.
be-em-wee
01:12 27.12.2008
Pioneeri ausõna: ma ei tee kunagi Audit (mitte raamatupidamise värk vaid sinu lemmik mark) maha! Sina oled lihtsalt liiga kinni selles BMW vihkamises! Unusta nüüd see vihkav suhtumine ja arvesta sellega, et pole paljud valesti ja teisi segava parkimise poolt, kuid mitte ka sinusuguse oma marki kiitva, naabri oma laitva süsteemi poolt!
to Vuffel
12:23 27.12.2008
Mina küll selliseks kommentaariks põhjust ei anna. Sa peaksid alustama palgist oma silmas (rumalate kommentaaride kirjutamine), mitte pinnust teiste silmades (halb liikluskultuur).
bmw x5
13:49 27.12.2008
Väikemees vuffel kas on keegi sulle lubanud avada mõne uue bmw ust kardan et seda rõõmu ei paku sulle ka keegi.Toyota on sulle pillamine.Soovitan vana fordi ,siis läheb sinu maailma vaade ,maitse ja rahakoti sisu kokku.Mine homme tööle ja teeni raha sest sinu õnnetus on see et sa oled teiste ori . Oleks jumal andnud sulle peale kadeduse ka tarkust et rajada midagi mis parandaks sinu elujärge.Siis sa ei teeks kõike maha.
tramavoi
14:46 27.12.2008
Ja mis vasakpoolsest autost arvata?vaevalt juht X6 roolist välja mahub kui ilusti pargib.Nii uhket autot ei oma aga bemmi ikka.BMW vastane propaganda ei mõju,statistika järgi lojaalsemaid margiusaldajaid
renXx9
17:04 27.12.2008
tramavoi (registreerimata)14:46 täna
...no siis ei saagi ju sinna parkida kui välja ei mahu. Tuleks valida teine koht kus mahuks!
Sinu loogika järgi võiksin siis oma bussi ka parkida liisingu ostukärude vahele ja poogen kuidas nad enda sõidukitesse pääsevad, ise kasutaksin näiteks tagaust. Nii w?
Nõme et see ja teisedki teemad siin kujunevad mingi mõttetute margivihkajate/jumaldajate vaidlusfoorumiks. Pole ju kuskil liikluseeskirjades kirjas et antud margiga võib parkida siin ja selle teise margiga seal.
Nõme!
teadja
17:52 27.12.2008
Deem inimesed, ma ei saa aru, miks te peate ronima parklas kõige esimestesse vahedesse? Tagapool 90% ajast on vabu kohti küll ja küll....
Siis jäävad ka ära need "valesti parkijad", bmwe vihkajad jms, uksemõlkijad ja muidu lollid... Kui muidugi ei suudeta oma jalgu p***e alt välja kerida, siis on teine lugu ja siis ka ei näe põhjust miks tulla foorumisse vinguma, et see või teine on valesti parkinud...
Kui olukord ei meeldi, siis jumal küll, kes keelab a)politseisse helistada - peab küll 5 minni ooteliinil istuma ja teist 5 minutit inimesele asja seletama või siis b)minna selle Ühisteenuste tegelase juurde, kes seal keskuse ukse ees edasi tagasi kõnnib ja talle suund kätte anda (kui oli suhteliselt halvasti jooned välja puhastatud, siis pühade ajal seisid paljud seal samas ülemiste parklas sebra peal - kõik olid kui ma poest tagasi jõudisn omale mingisuguse hoiatuse vms kojamehe vahele saanud.... või siis c) leppige olukorra kui sellisega, sest ega see foorumis siunamine ja halamine kedagi nüüd õigesti parkima ei õpetada.

Teadmiseks siis tulevastele sõimajetele, et EI sõida saksa toodanguga ja EI pargi ka parklas kuskile ette, ALATI üritan joonte sisse ära mahtuda, olgu siis natuke viltu või mitte...

Muudetud 27.12.08 17:54

Vuffel
21:41 27.12.2008
to: bmw x5: BMW uksi olen ma avanud rohkem, kui sina tõenäoliselt neid näinud oled.
Toyota on väga hea auto, miks ka mitte, samas eelistan siiski Saksamaalt nelja rõngaga suurt SUV-i. Minu maailmavaatega on kõik korras, samuti ka rahakoti sisuga ning ka maitsega on asjad korras, aga tänan, et sa muret tunned kaaskodaniku heaolu vastu.
Ma tõsiselt kahtlen, et ma oleksin ühegi BMW omaniku peale kade...milleks? Mis oleks see põhjus? See, et temal on BMW ja minul Audi? Head autod mõlemad, kumba valida, on maitse asi.
Pigem tundub mulle, et ori oled siin sina. Mul on piisavalt hea töökoht, väga hea auto ning eluga väga rahul.
Tundub, et just sina, bmw x5, oled elus kibestunud ahvipärdik, kes veeretab arvuti taga oma BMW X5 mudeli rattakesi ning ohkab vaikselt, oodates päeva, mil ka sina suudad endale korralikku autot lubada.
Aru ma ei saa, kuidas saavad inimesed õigustada liikluses sigatsemist? Ja siis kõik karjuvad, et Eestis ei ole liikluskultuuri ning kõik huligaanitsevad. Üleskutse- alustagem head käitumist iseendast, siis, andes eeskuju, võib loota, et ühel päeval võtavad ka need praegused huligaanid meist eeskuju ning hakkavad korralikult käituma.
Eriti huvitav on see, et ükskõik millise sigatsemise juures tarvitseb vaid mainida sõna BMW, kui juba on kisa rohkem lahti, kui asi tegelikult põhjust annaks. Samamoodi ka siin teemas.
renxX9-ga nõus- liikluseeskiri kehtib kõigile võrdselt, ükskõik, kas sa sõidad KIA, Lada, Audi, BMW või Lexusega. Võrdsed oleme me kõik liikluseeskirjast tulenevalt.
to tramaivoi: Kui X6 juht oleks normaalselt parkinud, oleks ta ilusasti ka välja mahtunud. Vasakpoolse auto juht ei ole midagi valesti teinud, pargib joonte vahel, nii nagu peab, aga mitte ei sigatse, nagu BMW omanik.
Ja sulle veel, bmw x5, mine ela end kuskil välja...Otsi abi mõnest vestlusringist või pöördu perearsti poole. Sinu närvikava vajab päris suurt remonti.

Muudetud 27.12.08 21:42

4x4GR
23:33 27.12.2008
Üldse ei saa aru millest selline suur kisa ???
Ma arvan et ma mahuksin oma masinaga seda X6-e meest küll natuke trügima oma õigele kohale aga ma lihtsalt ei lasku nii madalale.Selliste tegevustega suudetakse ainult BMW nime sinna rullnokkluse mülkasse sügavamale jätta.Lihtsalt mõni mees/naine arvab et võib kõike. Siinkohal kirjeldaksin oma silmaga nähtut Sikupilli prisma parklas 26.12. Sõitis ette 740 BMW .Ja olenematta sellest et 2 autot eemal oli vaba parkimise koht parkis juht sõiduki ÜLE 3 INVAPRKIMISKOHA.Siis astus roolist karusnahka riietatud noor naisterahvas, kes tundus rohkem muret tundvat oma karusnaha võimaliku määrimise pärast suhteliselt puhta auto vastu ja astus kõrvaltistmelt väljunud kantis noormehega vähematki muret tundmata poodi.Ei läinud nad mitte kiirelt läbi sealt vaid niikaua kui mina seal korralikult kedagi ootasin , e ca 30 min, nemad sealt ei väljunud.
See on adekvaatne kirjeldus mõnede inimeste idiootsusele.
Erinevatele kohe karjuvatele suudele vastan et olen ise ka omanud BMW-d , kuid mul pole selle margi omamisega mitte kaine ja normaalne mõistus kadunud.
Noh vihased BMW omanikest tatipritsijad andke nüüd TULD
V u f f e l
02:24 28.12.2008
Audi omanikud ei erine mitte millgi poolest BMW omanikest!
nebukadnetsar
08:42 29.12.2008
Nõnda pargitakse kahel põhjusel:
a.) mingi eriline ülbus et sa-vaata-vaata-vaata-mind, samal põhjusel ei kasuta need tegelased ka suunatulesid,
b.) lihtsalt ei osatagi paremini parkida - ei tunnetata auto gabariite, ei osatagi joonega paralleelselt ja mõlemalt poolt võrdse vahega parkida
Audibmwmees23
22:01 12.01.2009
Tuli vist hirmsa vingaaliga, jeeli-jeeli suutis ennem bussi pidama saada...
sussel
15:22 13.01.2009
Vuffel
Re: BMW
to to vuffel: Solvav? No BMW-omanikud annavad põhjust siis selliseks väiteks.

bmw x5- ole normaalne. X6 on üks inetumaid autosid, mille BMW on kunagi tootnud. Ja selle raha eest, mis temast tahetakse, on ta ka täiesti mõttetu. Suur auto, aga ruumi vähem, kui Toyota Aygos.

X6 polegii loodud ruumikuse tagaajamiseks. samamoodi nagu audi TT pole pereauto. X6 on algselt mõeldud sportlikuks linnamaasturiks. rääkides koledusest siis see maitse asi. vaata audi suurt "SUV"i see näeb välja nagu kõrge mahtuniversaal.
peedu autoga
12:52 24.02.2009
ära muretse, ega selline parkija ei pääse, kriibin sellise venna ühe külje võtmega ära nagu kenasti :-) Kõrval autos istuda ning oodata mil debiil tuleb on ikka väga põnev, mõni avastab kriibitud külje, mõni aga sõidab rahulikult minema, kes avastab, siis nalja on palju. Ropendavad nii et seda nägu, ps enamus venekeelsed tegelased!
Solei
22:25 01.03.2009
Kadedus on ikka jube asi ,milles auto süüdi on
to sussel
20:26 05.03.2009
ega Q7 pole ka loodud sportlikuks linnamaasturiks
pigem ikka ruumikaks luksusmaasturiks...

väljanägemisest rääkides...
X6 näeb välja nagu opel calibra millesse on sisse pugenud 17 mustlast
vist jah
21:16 05.03.2009
ma arvan, et see rusikaruudi, kes selle pildi läbi oma sierra toonitud klaasi tegi on ikka tosine kangelane... rääkind siis asjad sirgeks onu x6 juhiga!
rb
18:14 06.03.2009
Täiesti nõus eelmise kõnelejaga ,nagu lasteaed siin koos ühel on kadedus teisel sama vähe ajusid kui lolli autojuhil.
Marr2000
21:29 09.03.2009
On ikka ****d kokku kogunenud siia!!!!!!!!!!!Mis kuradi kadedus siin olla saab,kui mingi idioot pargib bemmi niimoodi?Oleks siiin pildil ford sierra siis oleks samad kommentaarid.
Bemm pole millegi näitaja,iga koll saab omale kasvõi hummeri osta kui tahab.
xxxxxx6
21:36 09.03.2009
kuulge dibiilid bmw vastased, kõigepealt ostke omale auto siis tulge nokka lahti tegema. x6 polegi vaja parklat ta ise parkla. ja numbreid ka pole vaja ta ise number. ja pesta pole ka vaja.
renXx9
16:20 14.03.2009
To:vist jah (registreerimata)21:16 05.03.2009

Valesti arvad:) Pilt on tehtud telefoniga ja küllaltki pimedas. Ei olnud ford sierra toonkaasist läbi:) Tegin lihtsalt bussikõrval (pea kolm korda odavam kui x6) suitsu ja vaatasin et lahedaid inimesi ikka on olemas. (Mis vahe seal on mis marki auto on)
Auto24.ee võimaldab Teil foorumisse lisada huvitavaid pilte olukordadest liikluses ja sellega seonduvast.
Aga sellest sirgeksrääkimisest niipalju et, sinusuguste sirgeksrääkijate ja tagasitegijate ja mis iganes isehakanud korravalvurite käitumisest hakkabki pihta liikluskultuur. Meil seda pole. Palju õnne!

Muudetud 14.03.09 16:22

Linnamaastur
20:45 17.03.2009
Maastur ja sportlik?
Ime et veel rekkaid sportlikeks ei kutsuta.
be-em-wee
08:08 18.03.2009
Mis siin imestada, küll varsti tulevad F1-d ka universaalkerega:)
Küll on tore margi olemuse üle vaielda kui tegu valesti parkijaga!
kivikas27
08:57 18.03.2009
Nuh jah selge pilt ju ytleb kõik et peax väiksema auto ostma. Pööninguall tuul viliseb ikka täiega.
R_7
09:24 18.03.2009
Huvitav, miks inimestel midagi muud teha pole, kui iriseda mingi möödapneku peale. Me kõik eksime. Ma usun, et ka teemaalgataja pole just lausperfektne juht. On ta ju samuti ületanud piirkiirust, pole näidanud suunda, mõnikord ka liikluses "nõelunud" ja parkinud vbl mitte nii hästi kui peaks. Kõik on ikka inimeses endas kinni, mitte BMWs. Sõitsin enne 750-ga ei olnud probleemi parklasse mahtumisega, ning trassil õige kiiruse valimisega. Teinekord elad ikka end roolis välja - lased korra 200 peale jne. Sama teen nüüd ka Hondaga. Nii et pole mõtet vinguda inimesed.
kivikas27
09:26 18.03.2009
TO R_7 Probleem lihtsalt selline ju kui parklas olex see ainus vaba koht ex siis sinna kõrvale pole ju võimalik parkida asi polegi mis autoga tegu on vaid sellega kui palju arvestad kaas parkijatega.
kk369
19:26 18.03.2009
Linnamaastur, minge vaadake sadama juures, kuidas ilma haagiseta veokad foori all taksomersudele tagatulesid näitavad.

Gramm üle 5 sekundi nullist sajani kõlab siinset tänavapilti arvestades ikka suht sportlikult.
muruuu
18:03 08.04.2009
BMW x5 on juba ülimõttetu auto, mis me sellest X6-st veel räägime. Pargis jääb kinni, pagassi mahub üks portfell ning sisse mahub 1 suur jõmm koos nelja egoga.

Jõmmlus on tore, osktkem bmw-d!
kk369
18:46 08.04.2009
Ainult X6 mainimine ajab rahva pöördesse ja tatti pritsima. Tänaval sellise lähedusse sattudes hakkavad vist käed ka emotsionide ülepulbitsemisest värisema.
Mutt66
14:37 14.04.2009
Irw. Üks AUTO ei tohiks ju tänapäeval olla enam "terve elu". Kui sul muidugi mitte midagi peale selle ühe õnnetu liisinguauto pole, siis ma isegi veidi tunnen kaasa...
beemveeediisel
23:33 03.05.2009
Vuffel kas oled advokaat?
Vuffel
16:30 04.05.2009
To beemveeediisel: Ei ole, aga kui ka oleksin, siis mis see siia teemasse puutub?
beemveeediisel
21:16 04.05.2009
1 jaanus.
01:04 20.05.2009
................kas teid kes jutile parkijaid maha teevad on teil ültse auto ja kui on ,siis soovitan vaadata küljed üle kas pole mitte ustega ära taotud. tahapoole parkimine ei aita alati.oma kogemustest tean.parkisin teise otsa tühja parklasse ja ikka leidus mõlemale poole parkija...oleks võinud ju jätta vahe.mõnelpool ei mahu isegi autost välja.Pargitaksegi meelega viltu,et keegi ei saaks kõrvaale tulla...eestlased
1 jaanus
01:08 20.05.2009
ma ei kiida sedasi parkijaid.kuid kui saaks kätte need kes taovad mõlke...........kuu tagasi tagurdas keegi mul numbri küljest.kui auto oli uus sõideti maha tagastange ja nüüd kuuga nii kunde uks kui esitiib tugevate löögi jälgedega kas ei pane mõtlema ,et paneks ka jutile.
Vuffel
20:20 20.05.2009
Kodanik KÄIGE VI**U vajab tõsist abi...soovitavalt psühhiaatrilist.
tahlot
23:44 06.06.2009
Alustuseks sooviks rääkida sellest, et tõest, selline parkimine ei ole ilus, aga milles auto süüdi on? X6 pole süüdi, et talle elevant peale on istunud! Ja X6 pole süüdi ka selles, et ta niimoodi pargitud on. Auto on väga kena minu arust. Kui see oleks mingi muuvärv peale punase, oleks see auto soliidne. Vägagi. Ise olin samamoodi hämmastuses, et kuidas suudeti nii kole auto teha, aga kui tegin sellega proovisõitu, siis imestusin, et tegelikult ilus auto. Pildi peal on see tõesti kole, aga reaalses elus, seda paar minutit vaadates on ikka tõsiselt ilus. Ja veel käib närvidele mulle see asi, et kui õeldakse sõna bemm, siis mõeldakse kohe punase fooritule peale ja suunatulede puudumisest. Miks ma sõidan BMW-ga? Vastus lihtne: tegu on hea autoga ja ma püüan selle mainet parandada. Mõtetu üritus? Sugugi mitte. Ma lasen autosi vahele ja käitun liikluses korralikult ega vajuta pasunat iga kord kui keegi käiku üles ei leia. Ajudebiilikuid on piisavalt, Sa ei pea levitama seda katku. Nagu Vuffel ütles, et alustada tuleb iseendast ja ei kellegist muust.
to wuffel
11:39 03.11.2009
olen täna lugenud 5 pildi alt teemat ja näen et sa igalpool ajad mingit *****.
Aga see hypno audi Q7 teema...no sa oled ju täielik KUSI!
Vabandanud siis või andnud oma kontaktid ja rääkinud mehega, kui ta küsis. Kardad ju 50 kg-st arsti ka.
pritsid tatti siin netis, olen 99% kindel et sul polegi autot, oled mingi konkreetne rott, kellel pole päevad läbi midagi teha kui pargitud autode pilte vahtida ja kommenteerida. Pole sul mingit töökohta, minul on korralik töökoht ja sellega seoses poleks mul iialgi aega kirjutada siin nii palju kui sina.Ma täna vaatasin korra auto24 ja esimest ja tõonäoliselt ka viimast korda sattusin siia (kuna nägin tuttava autot). Sa pole elu sees x6s istunudki. Seal on 4-le inimesele ruumi lahedalt ja ka pagasnik on sellel mahukas, see kes ütles et sinna mahub diplomaatkohver tõestab samuti et ta ei tea asjast mitte ssugi.
sildmäe
12:17 12.11.2009
mina pargin enda auto täpselt samamoodi kahe parkimis kohapeale ja koguaeg , ning põhjus on väga lihtne, et teised inimesd oma oma käru ustega, ning ostukärudega minu küllaltki eksklusiivset autot ära ei mõlgiks. Olen seda teinud viimaselajal kuna mitu korda peale sattunud kuidas keegi JÄLLE uksega vasta minu autot läinud kas siis meelega või kogemata, ja asi ei ole ka selles ,et ma ei jõuaks neid mõlke ja kriime kinni maksta vaid lihtsalt see on tüütu ja väga häiriv !!!

Kallid kaasmaalased saage ometi aru !!

!!!
12:52 20.11.2009
Tegelikult on siin päris hea lugeda..:) nagu on öldud bmw ei ole milleski syydi:) ja kui on tegemist nii uhke autoga siis tal kasko.. järelikult ei pea kartma et mõni traktor yle sõidab temast parklas..:D aga siin teemas räägitaksegi et bmw omanikud on ylbikud...tegelikult mitte:) mudugi on kõikidel ylbikutel bmw..:D aga on ka normaalseid bmw omanikke kes hoiavad oma autosid nagu kõik teised:) niiviisi parkida ei ole just eriti ilus aga noo las ta pargib tagantjärgi siin vinguda pole mõtet:) kui näed lähed ja ütled KUI JULGED !! nii et ei teagi kuidas kommenteerida seda pilti... eks me kõik oleme nii parkinud .. kui kiire v midagi ei viici ka kõige korralikum seda autot mõõdulindiga paika ajada:);)
nõme
09:30 24.11.2009
yeesššš
13:48 07.01.2010
kasko võib ju olla aga pole aeg asja ajada igasuguse traktoriga debiiliku pärast, kiire on ju, raha on vaja teenida, keegi peab siin riigis need asjad kinni ka maksma, mosse mehest just palju abi pole

tihti pole asi rahas, lihtsalt ei taha idiootidega yldse kokku puutuda, isegi mitte nii palju et ta oma auto sinu kõrvale pargix........ irw

Vanker2
14:09 07.01.2010
X6 on tõesti äge, algul ei meeldinud aga nüüd on kindel lemmik:) Kahju ainult, et niiiii palju maksab.
tim544
15:51 20.04.2010
Täiesti haige, kas teil mingit elu pole, et pildistate seda, kuidas teised pargivad ja siis panete pilte foorumisse üles? Ma olen jumala kindel, et see, kes pildistas, sõidab ise mingi 88. aasta sirje või vectraga ja kutil lihtsalt kadeduseuss närib nii teravalt ja sunnib teda siia teemat tegema. Ajuvaba. Las inimene pargib nii, kuidas talle meeldib. Võibolla oli tal vaja niimoodi parkida, et kõrvaltautost asju laadida või mida iganes. Miks peaks kedagi nii hullult huvitama, kuidas teine inimene pargib? Härra teemaalustaja, kas sa saad sellisest pildistamisest mingitsorti rahulduse??
Pooljuht
18:37 20.04.2010
tim544
Et las siis pargib nii, nagu meeldib. Minule äkki meeldiks parkida otse sellise taha risti, kuna ta niikuinii on ühe koha ära raisanud (pole mõtet hakata arutama, kas keegi teine oleks selle koha vahepeal endale saanud või mitte). Miskipärast ma aga seda ei tee.
Kõrvalolevast autost asju laadida? No hea küll, pärast korraks mootor tööle ja masin õigesti joonte vahele.
Mis puutub inimeste elu olemasolusse või selle puudumisse, siis seda võiks ka küsida inimestelt, kes neid foorumeid loevad ja hakkavad õigustama rikkujaid, antud juhul siis ülbelt parkinuid.

Miks see valesti parkimine siis nii halb on? Jätame praegu kõrvale olukorra, kus õhtul pole mõnel inimesel kohta maja ees, olukorra, kus kitsal tänaval on tegu, et jõmmide masinatest mööda saada ja nii edasi. Asi on eelkõige selles, et selline karistamatuse ja enda (või enda masina) teistest paremaks pidamine süveneb ning kandub edasi ka sõitmismaneeri (ka muudesse eluvaldkondadesse). Sellega ei taha ma küll öelda, et kõik algab valesti parkimisest või et valesti parkimine ei oleks hoopis tagajärg, mitte põhjus.

Täiesti õige on, kui öeldakse, et pargi mõlke, kriimustusi ja muud sarnast kartes kaugemale. Ja mida paganat te üldse oma puutumatute masinatega ringi sõidate? Mõni hull võib ju hoopis suurema mõlgi teha ja seda üldse mitte uksega.

Võiks ju veel küsida, miks vaene tim544 selle vaenuliku pöördumise osaliseks sai ja mitte teised. Noh, kehv päev, kõiki valesti parkijaid ei pildistata ka.
Igaks juhuks ka järgnev info. Ise ei ole viitsinud masinaid pildistada, küll aga olen luudade vahele manitsusi koos oma telefoninumbriga jätnud. On isegi tagasi helistatud ühel korral (aga see oli kogemata, kuna ta arvas, et hoopis turvateenistus oli talle teate jätnud – käsitsi vabas vormis kirjutatud!?).
ssr
11:04 21.04.2010
mul ei jõua kohale!mis mõnu te nendest piltidest saate? ja kõik pildid olete teinud kuskilt kaugustest või autode tagant, et jumalaeest teid keegi ei näeks.Kui te siin nii kõvad arutajad olete miks tee näost-näkku ütlema ei tule.Pole nii mulle, kui ka mu tutavatele midagi keegi ütlema tulnud!Okei saan aru,teil pole julgust, saate siin foorumis oma viha välja elada:D Proovige oma kadedust kuidagi muud moodi välja elada;) Ja te siin arutate, et raudselt liisngus need uhked autod!Okei las olla liisingus aga sul peab ikka pappi kõvasti olema, seda liisingu hinda kinni taguda, ja tihtipeale vb isegi selle sama x6 kuumakse on ka kallim kui teie endi auto!Nii et mõelge, need kes suudavad liisingusse kallist mesa bemmi jne võtta neil peab pappi olema siiski, sest neid autosi pole odav ülal pidada;)aga edu teile pildi poisid, hea et teil endal lõbus on,ma kujutan ette, et te olete siuksed vennad, kui 50-ne märk siis sõidate täpselt 50-nega ei grammi rohkem ega vähem, ehk järelikult suht hälvikud
renXx9
20:31 22.04.2010
To: tim544

:)))))
bmw omanik
07:19 24.04.2010
Te ei saa kõikki bemmi omanikke ühte patta panna.Ma olen ka BMW omanik kuna see tõesti on hea ja vastupidav auto ja ma ei pargi kunagi ennast nii.Ma olen alati normaalselt ja õigete kiirustega sõitnud.Mul on tõesti häbi nende BMW omanike pärast kes teevad heal autol margi täis.
too timm 544 on jopski
11:08 26.04.2010
Parkla on suht täis nagu näha. Teemalgataja näiteks otsis parkimiskohta ja ei leidnud, mida ta leidis oli see et ta leidis ühe nõmeda bemmu nõmedalt pargituna
õigustan seda
20:14 28.04.2010
pargin isegi nii vahest, et mõni haige vana mu autole uksega paugu ei paneks !!!!!!!!!!!!
kalevipoeg72
22:26 04.05.2010
Sellistele idikatele peaks ikka suured trahvid tegema,kes parkita ei oska!!!!!
rickross
16:00 23.10.2010
ilus x6 ise pargiks samamoodi, see näitab ühiskondlike kihtide vahet, ta on rikas ja sina oled vaene rott, ta peabki nii parkima