See ju parkimine Itaalia moodi:-)), tõenäoliselt aga on mõlemal autol käik sees või kässar peal, nii et eest neid ära ei trügi. Samas on v-olla varga hirmus nii pargitud...
Teadmiseks foorumi külastajatele, et olin ise üleval toas, kui kuulsin väljas mootori üürutamist ja häirivat raginat mitme minuti vältel, see keskmine tont siiski ise pressis end sinna vahele, täpne silm või mis :D
Mismoodi see parkimine segab juhiuksest sisenemist?
Lisaks ma ei usu, et see keskmine sinna ise parkis. Vast jah, kui kas esimest või tagumist autot ei olnud, siis saaks parkida sinna, aga kui äärmised autod on kohal, siis ma tõsiselt kahtlen, et ta ise sinna vahele ronis. Autode vahel on vast mõned millimeetrid ruumi ning peab ebainimlikult täpse silmaga olema, et auto sinna vahesse suruda ilma autot vigastamata.
Kas te selle peale ei tule, et auto omanikud võivad olla ühest perest või külalised. Ka mina olen nii parkinud, sest tegemist on olnud tuttavate inimestega, kellest ma tean, et nad kuhugi ei kavatse minna.
vanalinn ju. Polegi muud varianti, load olemas siis on ka kohad olemas! Nagunii ühe maja rahvas väike tõrts signaali ja kül välja roomatakse muidu saab veel trahvi ja viiakse masin ka ära kui vaja
Ise oleme tuttavatega ka nii parkinud oma 4-5 autot järjest kuna nagunii kõik on parajasti ühes korteris. Järjekord ka selline, et esimesena minejate autod kõige ees ja taga. Samas paar korda olen ise ka taolisesse vahesse oma auto ära mahutanud (max 10cm ees ja taga ruumi pärast) kui lähima 1km raadius pole autot mujale panna ja ühelegi autole ei tulnud kriime juurde, aega läks lihtsalt natuke rohkem kui tavaliselt.