Sõiduki ostu finantseerimine

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Auto järelmaks

Ta2324
16:10 16.01.2009
Tervist kõigile.

Nimelt ei osanud panna seda kuskile mujale foorumi alamteemasse kui siia.
Mure on nimelt üsna suur,oleks vaja auto järelmaksuna võtta kuid ei taha seda läbi panga teha.
Nimelt sissetulek on olemas,aga pangaväline.
Kas teie foorumlastest oskaks soovitada mõnda autoplatsi või turgu kus on võimalik sellist asja teostada.
Või on äkki kellegil teist pakkuda mulle mingit võimalust lepingu alusel?

Ette tänades kõiki.
tiitsut
16:33 16.01.2009
Kui kindel sissetulek olemas, siis mis takistab pangast laenamisel?

Sissetulek pangaväline - ümbriku palk??

lihtne soovitus: Pane oma panagavälisest sissetulekust mingi osa kõrvale ja kui auto jaoks piisav summa koos, siis lähed ja ostad. Teine variant on osta lihtsalt odavam masin. Mõne liikuva saad juba mõne tuhande eest kätte.
kuparnjehho
17:02 16.01.2009
nujaa, ymbriku palgaga on ju see jama, et see võib suht ootamatult kaduda...
ok, see selleks. Ilma pangata sa arvatavasti suurtest ja tuntud auto poodidest asja ei saa, kui, sis neist väikestes nurgatagustest aedadest. kuid yldjuhul need väiksed mõttetud aiad myyvad ****a, (mitte kõik autod) ja intress seal ka arvatavasti kõrge w kui intress puudub, sis on tavaliselt nii, et yle poole sisse ja ylejäänud 6 kuu jooksul. See kõik oleneb jälle auto hinnast, kuid yle 100 tuhhist autot suht jama nii osta.
Võid ka proovida eraisikutelt nii osta, et ilma pangata, kuid arvestades praegust olukorda on kahtlane, et sulle nii keegi ostu võimaldab.
metsakaruss s
17:35 16.01.2009
Vaata natuke mis ümberringi toimub?! ja siis mõtle uuesti igasugu järelmaksude ja asjade peale...tean omast kogemusest ja soovitan sul osta mingi vanem auto mille saad kohe välja osta,mitte võlgu jääda...endal oli sama asi..oli ka ümbrikupalk.. ja tahtsin ka aasta tagasi liisingusse võtta ja palk oli hea....üheltmaalt oli jokk, tööandja laiutas käsi,tööd polnud,mingeid koondamistasusi ega midagi ei tulnud...nüüd ma olen töötu ja praeguseks oleks auto summast kuskil peaaegu pool makstustud,auto oleks ära võetud ja mingi sundmüük ei ole ka võimalik kuna autosi ei osteta!

minu soovitus küll sulle et ära hakka riskima,praegu võibolla paistab et tööd on ja raha tuleb,aga kuu või 2 pärast..võib olukord olla täiesti teistsugune.
vanames
13:44 17.01.2009
Pangast praegu ei saa midagi nii või naa.Kogemus eelmisest nädalast.10 kilo väikelaenu kah ei antud.Kuigi kindel töökoht ja pole kunagi mingeid maksehäireid olnud.Eelmine kevade võtsin ka veidi ja sain raha samal päeval.
Noh head inimesed aitasid nüüd hädast välja.Niiet korja ja pane kõrvale või äkki laenavad sõbrad.Panka pole praegusel ajal asja.
V6 (õige)
20:42 17.01.2009
Pead mõne lolli lihtsalt leidma, sest kainelt mõtlev inimene ei anna järelmaksu inimesele, kellele isegi pank ei laena ja olgu see jutt ja seletused nii usutavad ja südantlõhestavad kui tahes.
priiduu uus
12:39 21.01.2009
....ja saad sellist ****a et ei jõua ära remontida....Tartus ei olegi ühtegi korraliku autoaeda enam,alles sai kah otsitud autot ja mõtlesime sõbraga et lähme niisama uurima,et platsilt ei osta nagunii vaid toob saksast..kuna oli aega siis läksime.Sai siis kõik võimalikud platsid ära käia...No raadil on ikka päris hirmus...Natukene uurid juba on mõni tsurpan kaelas..rahulikult midagi vaadata ei saa,igalpool ükssama jutt..oi see auto on avariivaba ja paremat masinat enam ei olegi...ometi on näha vägapaljud on täielt ülevärvitud või on tiivad või stanged teist tooni...no las ta olla ju laksu saanud kui on korralikult ära tehtud..aga ei ole ju,väga odavalt üles klopsitud. Odomeeter näitab ca 200 000...rool jumala lahti ja kulunud juba,ei ei see õige läbisõit ja kõik on normalna...Suhtumine on küll selline et Klient ei tea autodest midagi ja nemad teavad.
y6x.
15:22 28.01.2009
tartus kogemus tauf-autoga, sealt sai yks isend muretsetud, kuu aega oli garantt kah. Mulle meeldis selane viisakas klienditeenindamine. Selle kuu jooksul vahetati tasuta kliima radikas kah ära.Yldiselt võib rahule jääda, nii mönedki tuttavad sealt auto ostnud ja vastu *****t pole keegi saanud. Hinnad kyll tunduvad olema veidi kõrgemad.
mina mina
18:33 15.07.2009
no tauf-auto kogemus ka endal aga kahjuks mitte positiivne.pätikari mitte normaalsed teenindajad aga õnneks laabus kõik ok kuna nad tegid väikse näpuka ja see maksis hiljem neile kätte.
nimelt kokkuleppe kohaselt pidi autole tehtama täis hooldus (koos rihma ja sinnakuuluvate vidinatega) aga pätikari jättis tegemata selle ja panid ainult kleepsu,et tehtud jne.
õnneks suutsin selle hiljem ära tõestada-ja tegelased maksid selle pulli kinni.
niipalju siis tauf-autost
A...
21:59 09.09.2009
A millise garantii annab see, kui eraisikult ostes leping notariaalselt kinnitada? Lihtsalt hiljem halduskohtus lihtsam autot tagasi nõuda?
...
19:27 26.09.2009
Ropka Autopood annab järelmaksuga. Aga konks selles, et peab olema pool auto hinnast sissemaksuks ja ka käendajat vast. Lähem info: http://www.ropkaauto.ee/?id=10524
pettasaanu
01:23 21.12.2009
osta anne autoaiast ja saad kindlasti mööda pükse,seal kõvad pätid koos.
Badj77
23:46 10.03.2010
Mõni aasta ostsin tallinnast autoaiast auto, millel läbisõit oli ilmselgelt maha kruvitud, kuna kogemata autot platsil uurides leidsin kapoti alt kleepeka õlivahetuse kohta, millel oli läbisõit suurem märgitud.
Antud huumori mainisin ka automüüjale ära, kes kohmetus.
Kuna aga auto muidu ok tundus, läbisõidu järgi autot ei otsinud, siis diil sai tehtud ja sai paar aastat ringi sõidetud.
Et mitte teemast mööda, siis sealt sai kah järelmaksuga võetud, pool sisse ja pool 6 kuu peale, kuskil Pärnu mnt oli.
M-Power
00:37 11.03.2010
Julgen soovitada Sul õnne proovida Tartu Ksauto-ga.Kuna ennustati külma ja lumerohket talve,siis soovisin osta järelmaksuga elu esimese pärismaasturi.Oli seal mitmeid,aga valitud sai `94 a.Cherokee 2,5 ,manuaal,bensiin (pere kolmandaks autoks ja ainult talvedeks). Nad olid isegi veepumba ära vahetanud ja muid pisiasju teinud.Ja aku pidas tõesti ka külmad ilmad vastu.Ise lasksin hiljem igaks juhuks kõik vedelikud ja filtrid vahetada ja ostsin uued naelrehvid(kuigi olemasolevatega läks ülevaatusest läbi) Sain vana auto kasutada sissemaksuks (nende müügiga ju igavene närvinärimine) ja sain ka järelmaksu (kuigi hiljem selgus,et ei olnudki vaja). Võib-olla,et mul autoga ja müügimehega lihtsalt vedas,aga praeguseni olen küll mõlemaga ülirahul.
marita57
10:37 04.04.2010
Lars_Kramer kirjutas:

Soovin osta autot järelmaksuga. Mida peaks lepingus tähele panema ja milliseid punkte ei tohiks unustada?
Võtaks pangast liisinguga, aga sealt ei anta vanade maksehäirete tõttu.
Millised autopoed üldse ise järelmaksu annavad meil ja mis tingimustel?
Mainin ära, et summa on 100t kandis ja sissemaks 20%.

Põhimõtteliselt oleks mõeldav ka kusagil 45t sissemakse tegemine.
Äkki saaks mõne vihje mõne sihukese autopoe kohta?

Muudetud 04.04.10 10:39

aHAHHH
21:15 27.07.2010
mõtlesin ka sinna Ksautosse minna. leidsin ühe auto, aga kuna elan tallinnas siis tekkis kahtlus, kas ikka on kõik asjad olemas mis kirjas on. nt teist turvapatja ei paistnud olevat jne... soovitasin neil siis kuulutuse korda teha, ei hakka niisama sinna sõitma. sain sellise vastuse.

oioioi kui tark ja taibukas, arvan et te ei peakski tulema, kuna aed on väike ja suure egoga inimestele võib kitsaks jääda

hehe,kohe kindlasti lähen nüüd sinna, võibolla oli liiga odav auto nende jaoks, 50000.- ju neil siis pohh kas müüvad maha või mitte...
eHEHHH
06:45 28.07.2010
kui vaadata seda pilti autoaiast (olen seal ka ise jalutanud ning üks tegelane võõpas parasjagu pintsliga ühe auto stangealust), siis tekib küsimus, et kas proovisõitu on üldse võimalik teha- sealt mõne tagumise auto kättesaamine on sisuliselt võimatu, enne veereta kogu aed tühjaks.
niiet ses osas oli kiri õige- aed on tõesti väike. mitte ehk pindalalt, aga lihtsalt autosid tuugalt täis topitud :)
http://www.auto24.ee/clients/popup.php?src=http://img8.auto2
4.ee/auto24/560/096/17054096.jpg&name=auto24
aHAHHH
16:38 09.12.2010
no jah, 5 kuud mõõdas ja see auto ikka müügis :) erilised lambad ikka koos seal, ostsin juba mujalt ammu auto ja vaatasin ajaviiteks oma salvestatud autosi. Selle asemel, et kliendile vastu tulla ja normaalselt suhelda ning saaks auto maha müüa aetakse sellist tarka ja ülbet juttu.
kihutaja180
17:26 09.12.2010
On mis see on see ksauto aga ma leidsin kah sealt löppuks oma lemmik auto.Suure praktilise ja samas vöimsa auto http://www.ksauto.auto24.ee/detail.php?ct=d0b6f7e21c42358863
l6
lähipäeval lähen kaema:)