Varem oli teema autoreklaamidest, aga see teema on lihtsalt toredatest reklaamidest, mis liiklejate tähelepanu hajutamiseks on mõeldud. Käes on valimiste aasta ja kindlasti on varsti tulemas parematki täiendust siia teemasse:)
Kusjuures, ma vaatan, et Keskerakonna juhtkond kannatab väga tõsiste psüühiliste häirete all. Nende arvates on siis IRL ja Reformierakonnal võimu nii palju, et põhjustada maailmas majanduskriis. Vägev! Nüüd on teada, kelle poolt hääletada- maailma võimsaimate erakondade Reformierakonna ja IRL-i poolt.
Aga masendav on olukord küll. Kui varem käis poliitikas selline vihjetega laimamine, siis nüüd, kui enam muud moodi populaarsust ei saavuta, siis tuleb hakata konkurente otseselt maha tegema ja laimama.
Hale...Häbi sul olgu, Edgar! Kuidas su pooldajad ja hoolealused 2007a aprillis karjusidki...pozor?
Miski kümmekond aastat tagasi olid linna peal Keskerakonna valimisreklaamid, millel oli kujutatud Eediku häid ja tarku silmi. Miski propakandamöla oli juures. Keegi hea vend oli öösel originaalteksti üle värvind ja asemele kirjutanud: MINA OLEN EDGAR, MINU SÕBER ON KOIT JA ME JÄLGIME SIND!
Irwwwww!
Antud reklaam ei ole ju päris?
Vaevalt, et neid maailma majanduskriisis süüdistatakse ning ei taha ka hästi uskuda, et see allolev jutt õige on. Pigem ikka mingi arvutis modifitseeritud plakat. Miks muidu erakonna logo on osaliselt kaetud.
Eelmisel nädalal võis Tallinnas Gonsiori tänaval ühes bussi peatuses näha sellist vaatepilti, kus postiküljes olevallt prügikastilt oli Keskerakonna plakat maha rebitud, siis korralikult rulli keeratud ja topitud läbi ümmarguse prügikasti ava sinna sisse.
Ilmselt oli Ansipil seal bussi oodates igav hakanud ja nii ta otsustas Savisaare kampaaniale, mis väidab et Rehvormierakonna ideed on ajaloo prügikastis,vastata ja teha seda väga näitlikult. Mitte abstraktselt ja lihtinimesesle aru saadavalt, kelle ideed peaksid prügikastis olema.