4 silindrlsi 2kohalisi saane ei ole olemas,vähemalt tehased ei tooda.USA-st on võimalik saada aga need on bice mootorid.Saanide vedavad osad ei pea neile mootoritele vastu.Need masinad ei ole tavainimesele taskukohased isegi kui olid kõva ehitusmees.
Vaata siis Yamaha Rx1 . Neljane rida ,110 kw ,1000 cm3. Iste piisavalt pikk, et kahekesi sõita. Kahekesi peal pole 200 km/h probleem, kui sa selline kiiruse kummardaja oled.
Okey,kiirust väga taga ei aja aga palju need 2 sil. pentsu ka võtavad,vaatasin polarisel enamus 2 ed?Küsiks siis ka milline saan siis kõige vastupidavam ja parem on?
2 takti aga võimsam ja särtsakam peaks olema,aga kulu jah selline et kõik mis paned võtab ära.Minu omad võtavad ca 10-12 liitrit tunnis,minu sõidustiili juures.
pole ta midagi võimsam ja särtsakam.istusin 700 pealt 1000 peale ja kaks nädalat võttis aega kui sain pilli esmakordselt peeneks aga ok mul saanide all yamaha rx1 8fa 4 takti ja sain arvele 2-e kohalisena sealt leiad ka telefoni nr,helista vastan su küsimustele meelsasti.
Kõikide kelkudega kannatab sõita, kõik oleneb eelmistest omanikkudest ja mis moodi on kelguga ümber käidud.
Kui sa kalamees ei ole , siis soovid tulevikus niikuinii erinevaid kelkusid proovida. Hetkel on sõitmise aeg