Fiat

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Mida arvate Fiat Doblost?

ahti28
20:20 31.01.2009
Plaanis osta istmetega pirukas, nii 2004 ja uuem. Lisaks kõigele muule on silma jäänud Doblo. Mida antud isendist arvate, kas on mõtet osta ja kui siis millise mootoriga, milline on tal tagasilt? Kõik vastused ja arvamused teretulnud.
jensensen
20:45 31.01.2009
Doblo on nagu iga teinegi kaubik ehk siis istmetega kirst. Tagasilt (parandamata ) on vist kirjaga Fiat Doblo või midagi seesugust. Muidugi võin ka eksida, sest pole lähemalt uurinud!
ahti28
21:02 31.01.2009
Silt all mõtlen siiski silda, väike näpuviga. Et siis, kas tal on analoogne sild kui näiteks VW Caddy'l või siis torssioonvedrudega kui Berlingol ja Partneril?
Fiatist
08:41 01.02.2009
Doblo on üks äraütlemata hea massin.Just Dobloga on järelturunduses ja ekspluatatsioonis kõige vähem probleeme.Tagasild ei ole tal torsioonvedrustusega.Ja pole midagi ta nii kirst.Peres üks Doblo juba olnud millega sai kulgeda 65000 versta ja nüüd sai välja vahetatud ja uueks valikuks oli jälle Doblo.Kui hooldused ilusti teha teenib sind ausalt.Mitte ühtegi ***** sõna ei saa selle isendi kohta öelda.Kui võimalus siis vali 1,3JTD või siis 1,9JTD.
oh kurat
09:58 01.02.2009
nooo 65000 KM järel vahetatakse uuema auto vastu??? igati tubli auto??täiesti naeruväärne.
noo mina sõidan 5 kuuga niipalju ja autoks Volksvagen. läbisõit nüüd siis varsti 400000 ja sõidab ja sõidab . veel küll ei kavatse uut osta.
Fiatist
22:00 03.02.2009
Proovin mõtestada lahti eelmise kommija jaoks oma seisukohta .
Olen sellise mõttelaadiga inimene kes proovib oma elu uuendada ja käia kaasas asjadega mis igapäevaellu toovad vaheldust.
Auto vahetus tuli päevakorda lähtudes esinduse pakkumisest kes tegi tõesti hea ettepaneku vahetada alles 65000 km sõitnud uue auto vastu mis oli samas varustuseklassis.Selgitati ka seda,et just minu vanale autole oli olemas kosilane.Minu jaoks ei muutunud mitte midagi välja arvatud see aeg sõiduks kui läksin esindusse,seal kirjutaisme alla uued lepingud,ulatati uue auto võtmed ja sõit kodu poole tagasi.Kuumakse läks veel üle saja krooni odavamaks kuna see oli minupoolne tingimus,et kuumakse ei tohi olla senisest kõrgem.Kõik see vahetus toimus sujuvalt,ilma mingite minupoolsete sebimistega ja ma olen kindel,et kui mulle tehakse seal veel selline pakkumine siis võtan selle kindlasti vastu.Mis saab olla kellegil selle vastu,et sõita uue autoga millel garantii kestab ja kestab .......
Sellise pakkumise muide tegi esindus Lääne-Virumaal....
dobloon
16:25 28.07.2009
Oeh , kuidas küll alustada. Sõidan aastast 2004 Dobloga , mootor 1,3 bensukas. Läbisõit on 120 000. Ja kui su sõidud on max 30 km. siis võid ju osta sest ega ta eriti ei ole lagunenud. Meenub vaid ratta laagrid ja silla puksid kuskil 60 000 km peal ja roolivõim lekkis ( uus - 10 000 kr).
Aga no on ikka jube ebamugav ja jõuetu masin. Maantepeal rekka sõidab 90 ga ees siis ei maksa hakata mööda trügima kui just ees ei ole 2 km sirget teed ja keegi vastu ei tule.
üle tunni aja ei kannata roolis olla, iste on kitsas ja ei ole ruumi jalgadele ega kätele. Kui peaksid istuma ette kaks u. 180 cm pikkust suurt meest siis on väga ebamugav ja kitsas.

Ise vaatan uut Berlingot peaks natuke suurem olema.

Ah jaa on küll multispace vms. "inimeste" versioon aga isegi ABS pidureid ei ole...
Fiatist
17:30 28.07.2009
1,3 ja bensukas???kas siin ei ole mitte väike ebakõla?
soovitasin ju et kui võtta siis 1,3 JTD millega ei jää kuskil hätta.eelmine kommija sattus ikka 1,2-se bensumootori otsa mis on tõesti natuke lahja eriti kui veel rahvas ka autos.mis mugavusest rääkida siis ma ei ole ka just modellimõõtu aga rooli taga on väga hea istuda ja ruumi on nii jalgadele ja tagaistujale.