Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Kõnniteele parkijad

foto@auto24.ee
13:52 16.02.2009
Varem mind see kõik eriti ei häirinudki, pugesin mööda sealt kust sain, aga nüüd, mil ma pean lapsevankriga ringi liikuma, ajab see kõik ikka tohutult närvi. Ma lihtsalt ei mõista, kuidas inimesed saavad nii südametud olla ja lapsevankrite, ratastoolide ja näiteks ka karkudega inimesed sõiduteele ajada, sest mida muud see tähendab, eksole. Neil piltidel lihtsalt mõned näited, mis ette on jäänud, tegelikkuses on olukord loomulikult palju hullem. Iga päev võiksin vähemalt viiest hoolimatult pargitud autost pilti teha, sest siin on neid jalaga segada.
soovitusi nagu varrukast
18:20 16.02.2009
Mind hämmastab, et Paekaarelt Laagna keskusesse jalutades sulle neid nii vähe ette jäi, aga see selleks... .
Ega siin ei oskagi muud nõu anda, kui tuleb vanker ARK 's arvele võtta ja sõiduteele kärutama minna.
kah variant
19:02 16.02.2009
Selliste parkimistega tegeleb ju ka paljukirutud MUPO, kui helistad 14410.
munpo
19:05 16.02.2009
ega ikka ei tegele
allarthethird
22:46 16.02.2009
vabandust, et OT, aga MuPo-ga on endal küll sellised kogemused, et nad ei valda piisavalt riigikeelt, et üldse midagi aru saada.

Ehk aitaks kõne politseise. Kui muidugi viitsimist ja soovi on, siis võib enda ressursse raisata sellele, et teha valmis (kohutavalt palju) sildikesi, mille sõnum võiks olla "kuidas ma teie autost lapsevankriga möödun/nii ei pargita vms." Igaks juhuks võiks siis juba venekeelse teksti ka lisada.
See on muidugi äärmiselt tobe variant, sest isegi kui pooled autojuhid seejärel hakkavad paremini parkima, tulevad teised asemele.

soovitus ministrile
18:49 20.02.2009
sellistelt parkijatelt load kolmeks kuuks ära võtta ja auto tasulisse parklasse, saabki ajapikku kord majja.
Vankriga
13:06 23.02.2009
Milleks selline iroonia? Loomulikult ei kaasne lapse ja lapsevankri saamisega mingisuguseid puudeid. Trepist üles tassin ma loomulikult oma vankrit süles, kas soovitate sama teha ka kõnniteedele parkijatest möödumisel? ;) Kahjuks ei ole mul piisavalt suuri muskleid, et kobakat 20-kilost vankrit mööda tänavaid süles tassida ja pealegi kaoks vankri omamisel ka mõte ära ju. See põhimõtteliselt on välja mõeldud selleks, et lapsega liiklemine võimalikult mugav ja lihtne oleks. Sama funktsiooni täidab ka kõnnitee jalakäijate puhul, nii et mis mõte teie postitusel üldse oligi?
dellu
15:29 25.02.2009
Viimastel piltidel olevas punasest Mazdast mõõdumisel ei näe küll probleemi, käru ei tohiks ju nii lai olla, et munade vahelt läbi ei mahu. Enne autot lähed siis trepikoja poole ja peale autot tagasi.
catc
21:58 25.02.2009
dellu ...

Sinu loogikat arvesse võttes võiks ju see punane auto ka sõiduteel parkida nii, et tõkestaks ühe sõidusuuna ära. Kui inimesed saavad oma vankritega või ilma nendeta ümber auto minna siis saavad sama teha ka autod, kasutades vastassuuna vööndit. Või kuidas?

See näitabki kui mõtlematult inimesed käituvad.
to vankriga
15:41 26.02.2009
veel üks positiivne mõtte. teed sedamoodi trenni 20 kg kobakaga ja vaatad kuu aja pärast suudad ka rohkemgi ja muskel hakkab tekkima :)

to catc
kui hakkata nüüd loogikat taga ajama siis see samune mazda 323 mahuks sinna mersu bussi ja mazda 626 vahele nii nagu seda õpetatakse autokoolis. kuid juht arvatavasti sellega hakkama ei saanud või ei tulnud selle peale :) ja ei välista ka seda ,et selle mazda omanik on naisterahvas!
juu siis on tihe liiklus seal kui kaks suunda vaba peab olema -miks muidu kõik kõnniteele pargivad. jne loogika