Mitsubishi

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Mitsubishi 3000 GT (1993) - arvamused?

m3000gt
02:31 18.12.2002
kaalumisel taolise ost. Nüüd oleks huvitav teada asjatundjamate arvamust nimetet sõiduvahendi vastupidavuse kohta... kas pean olema valmis pidevalt remondi vahet sõitma ning arvestama, et pikemaid trippe ei tasu ette võtta, kuna võib mitte kohale jõuda jne...

ning mis seis taolise riistapuu varuosadega oleks, kui vaja peaks minema? hinnaklass? ooteaeg?

tänan!
WNW
07:57 18.12.2002
Ei no vastu peab ja kiirendus on jummala max, aga need varuosad on nõnna kallid ja suht raske leida.Muidu hea auto, mine osta ja sõites näed kuidas suu tõmbab naerule.
Jaanionu
17:35 18.12.2002
Mida keerulisema variandi(4WD, reg.amordid) ostad seda kallim on pidada. Muidu rooliosa, filtrid, piduriklotsid, hammasrihmad saab kõik B-osana ja suht mõistliku hinnaga. Auto ise suht mõnus ja kestab, vaata ainult, et läbiaetud ei oleks. Ostaks isegi kui pere poleks(teise auto jaoks ei lihtsalt raha).
Lugeja
18:06 18.12.2002
Mul on endal selline auto praegu.Aasta noorem.Kõiki juppe on saada.Ja ei lagune ta midagi.Muidugi,kui väga käest on lastud,siis pole mõtet.Enamus jupid on Sigma omad.Mul enda plaanis just müüa(mitte et katki on aga lihtsalt suuremat vaja).Pole isiklikult ühegi teise autoga nii head teel püsivust tunnetanud,kui sellega.
m3000gt
19:29 18.12.2002
ma sellepärast küsin, et üks sõber juba irmutas, et tal "mitmelt poolt" inffi, et jõle jama jne.......
wirx
10:44 26.12.2002
Aga mis on selle auto vead ja kui tihti neid juppe vahetada tavaliselt tuleb? Enda BMW-ga olen sõitnud üle 50 000 ja ainult korralist hooldust teinud, et kuidas on 3000 gt-ga? Ja kuidas kütusekuluga lood on?
Lugeja
18:20 29.12.2002
Juppe pole eriti vahetanudki.Piduriklotse läheb ainult naljakalt palju.Just esimesi ma mõtlen.Nad pole õnneks eriti kallid.Kuskil 300kr.Kütusekulu kohta ütlen nii,et mul oli ennem 98 aasta passat 1,8T ja ega see mitsu eriti rohkem passatist võtagi.Muidugi kui vajutad,siis võtavad kõik autod rohkem.Küünlad on küll aga kallid.Küünaldele kulub ligi 2000kr aga selle eest nad kestavad vähemalt 100000 km.Selle pealt pole mõtet kokku hoida.Endal vahetasin ja kiirendus läks paremaks ning kütusekulugi langes märgatavalt.
Hypik
14:43 03.01.2003
Küünlad küünaldeks...sa oota kuni starter vahetamist vajab,vaat
siis saad alles "augu" rahakotti.
ekseem
21:32 07.02.2003
üks rihmaratas. 600 eeku. rohkem pole vigasid olnud nagu...
elvis
20:49 26.08.2003
rohkem polegi kellelgi midagi öelda??
ennastki huvitab see aparaat rohkem kui muu...
Huviline
16:49 31.08.2003
Niipalju kui ma google.com -st selle masina kohta infi leidsin oli igal pool rõhutatud, et selle masina ülalpidamine pole üldse odav.
Ja talvel sellega sõita pole soovitav (210kw). Üks asi veel...chickid ei pidavat selle auto poolegi vaatama :P
Aga mulle on see auto algusest peale huvi pakkunud. Kütusekulu pidi olema 15-20L/100 linnas. Ka rahulikuma sõidu juures.
To Lugeja: kas sellel iluasjal kompuuter on peal? see peaks ju kütusekulu ära näitama.
quattro
16:59 31.08.2003
mismoodi 98 1.8 T passat samapalju kütust võtab kui 3000 gt millel vist hobuseid 2x rohkem. see passat võtab sul keskmiselt 8 l sajale, see mitsu raudselt üle 15 l/100
P.E
17:36 31.08.2003
Tuttav pidas sellist oma viis aastat tagasi,kui auto veel kövasti uuem oli ja tunnistas ausalt,et niipalju n..si kui sellega,pole ta ühegi autoga näinud.Kusjuures väljast ja seest nägi küllaltki ontlik välja.See Sigma juppide jutt on öige,kusjuures sama juppi Sigmale vöi 3000-le tellides pidi olema tuntav hinnavahe(3000 kahjuks loomulikult).Endal oli ka kunagi ammu Sigma ja üksköik mis juppi tellima minnes juba teadsin köige hullemaks valmistuda,kuid ikkagi suudeti mind Helkamas veel vähemalt kahekordselt arvatust suurema hinnaga üllatada(näiteks ragisevad veovölli otsad,mida vaid koos völliga sai tellida, maksid 9 ja 11 K).Nii,et kui palju need jupid,mis ei ole identsed Sigmaga,maksta vöiksid,ei viitsi enesele ettegi kujutada.Eelpoolmainitud tuttaval joppas vähemalt niipalju,et kord Rootsis foori taga peatudes,andis mingi körval olevas autos vend signaali ja kui tuttav akna alla lasi,ütles vend,et tal endal on samasugune önnetusehunnik hoovis seismas,kuna ei jöua juppe osta.Ja viskas läbi akna visiitkaardi,et kui juppe tarvis peaks minema.Kuna tuttav elas Rootsis sai tast varsti vennikese iganädalane külaline-peretuttav.Muidu oleks vist tema auto kah kuhugi aia äärde jäänud,sest müüa on sellist üliraske(ehkki see löpuks siiski önnestus).
Huviline
17:53 31.08.2003
Sellisel juhul tuleb selle masina soetamise mõte kohe ruttu maha matta :( Cruisin oma GT Primeraga rõõmsalt edasi. 3000GT oleks vast pühapäeva autona mõeldav. Talvel sellega hästi liikuda ei julgeks.
Kui kuupalk 20k või üle selle, siis miks mitte sellist osta :P
mississipi galant
23:17 23.09.2003
Väga hea et potentsiaalsed ostjad ära hirmutasite, nüüd lähen ja
ostan hoopis ise ära, juhul kui mõistlikult heas korras on.
Enne lähen uurin muidugi juppide hindu kah.

Endal on '93 galant, ostes ls 94K, praegu 228K, seega ise sõitnud 134 tuhat km. (3 aastaga).
Vahetanud olen 4 x laagrid 1,300 EEK/tk
Piduri klotsid 2x esimesed ja 1x tagumised = kokku 900EEK
Pidurikettad 2 x 600 EEK
2 õõtsa 1,500 EEK/tk (poe hind u 1,950)
Jagaja sain romulast 2,500EEK toimib edukalt juba pea aasta, originaal suri ära. Ülejäänud jupid on kõik poest või laost.
Õli vahetus iga 15K tagant ja maksab 350 õli + ~100EEK filter

Isegi kui 3000-l jupid 2 kuni 3 korda kallimad on ei tohiks probleemiks olla eeldusel, et see ei lagune rohkem kui sama aasta galant.

Kusjuuures ma üldjuhul käiku enne 4K rpm ei vaheta ja kui kiire
on siis lasen ikka üle kuue. Üks kord sõitsin piirajasse kah, sain
vähemalt teada et asi toimib. Käiku tuleb vahetada päris tihti kuna teisega läheb ainult 90-ni ja kolmandaga 130-ni.
180km/h sain kätte u 600 meetrisel lõigul, rohkem ei julgenud proovida, kuna kummid on päris läbi ja üks õõts tarvis veel vahetada.
P.E
13:23 15.10.2003
Galanti ja 3000 ei anna võrrelda.Galant on vastupidav jaapani auto,3000 mingi ameerika ilgelt lagunev pann.Jupid võivad olla mitte 2-3,vaid kuni 10 korda kallimad.Ja lagunemine ka oma 5 korda suurem.Sellest järeldub,et pidamine tuleb kuni 50 korda kallim.Õnne ostul.
Remondimees
23:11 14.12.2003
3000&Sigma poolteljeotsad täiesti saadavad B-osadena
2-varjanti 26 vöi 27 sisemistnuuti.Hind midagi 1700.-
kysi www.taket.ee
M26 Tartu
13:27 12.04.2006
Tegelt on nii, kui raha on ja auto meeldib siis vahet pole mis need jupid maksavad, kui tahad odavat ja vastupidavat - osta lada
Rännumees
11:47 01.06.2006
Sõidan 3000 dega juba kolmandat aastat ja ütlen ainult kiidusõnu selle auto kohta . Iga auto laguneb kui seda ei hooldata, Minul on ta küll ideaalses korras ja ongi ostetud selleks et euroopa teedel sõita. Talvel ta peabki puhkama sest selle auto sõidumõnud ei kuulu sopase ilmag kokku.
Mitshumees
00:01 07.11.2006
....et siis järeldan.....et 3000gt-ga talvel ei ole hea kui just 4wd pole jah?
mitshu ongi üx kallimaid aga krdi vastupidav.Sõitsin 2,5 aastat lancerigaja ei andnud rahu talle.Ikka käib päris hästi...kuigi käimakott juba ringi käinud.Üldiselt kesräägib,ettuttav vahetasjuppekoguaegsiistunnen kaas.Arvatavasti see tuttav peaks teinekord kellegi kaasa võtma,kes oskaks autot natuke vaadata kah...et mis olukorras on;)
Tahaks ka
16:32 21.03.2007
Aga millest see siis tingitud on, et neid 3000 eriti müügis ei ole? Tavaliselt tahetakse ju autost kohe lahti saada kui lagunema hakkab vms, aga praegu leidsin Eestist aint ühe. Saksamaal on küll teised lood, seal ikka mõne leiab müügikuulutuste hulgast.
elts11
10:42 28.07.2012
.....välimuselt väga sportlik auto, ligi maad ja lai aga sisemuselt on sportauto nime väärt ainult twin turbo ja 4wd isendid, ülejäänud eriti veel automaatkäigukastiga saavad "häbistatud" paljude "tavaliste" autode poolt.......