Nimelt kuu aega tagasi jäin jalameheks. Samas siiski "rattaid" vaja. Peale natukest aega autolehtedes sobramist tuli meelde, et kui veel koolipoiss olin, teadsin kindlasti, et kunagi endale Jaguari soetan.
Kuna amet eeldab massinalt vähemalt mõningast iseloomu, otsustasin tõsisemalt Jaguari kohta uurida. Kuulnud, et taga teeninduse vahet jooksma peab. Kuid üks asi on paari kuu tagant teeninduses paaru tuhande eest pisiremont kuid 10 000ndeid ei tahaks kah pidevalt välja käia. iseasi, kui mõne odavama selliselt häässe korda ja pikemaks kasutamiseks õnnestuks teha.
Siit siis küsimused:
1. kas on mõtet siit küsida või teab keegi sellel alal tarka meest?
2. kui siin teadjaid (mitte targutajaid) leidub, siis kas Jaguari igapäevaseks kasutamiseks on mõtet soetada (küsimus pole võrdluses toyota corollaga)?
3. kas on mõeldav saada korralik Jaguar (millele ei kuluks remondi peale rohkem kui ülal plaanitud) alla 200 000 või alla 100 000 aga nii, et korralik remont üle teise ostuhinna ei läh?
4. millist mudelit eelistada (4 ust on vajalikud).
5. kas mõni parasjagu a24 müügis olevatest enne 2000. a mudelitest võiks olla hea pakkumine? (esialgu vaatasin kahte xj6-e, millest üks saksast toodud alla 100 000 odometri näit ja üsna odav) (xj8 vanden plas tundub väga korralik ja hind on hea). (loomulikult tean, et numbreid pole mõtet osta. tegemist on esialgse info uurimisega).
kui keegi peaks selle peale küsima, miks ma tahan Jaguari osta, siis eelkõige sellepärast, et see on auto (vanemad), mille võib osta endale üsna pikaks ajaks ja ei pea muretsema, kas sellele 10 aasta pärast kannatab veel peale või sisse vaadata - ajatu stiil, soliidne.
Kui keegi viitsiks üks ASJALIK vastus anda, oleksin esiteks väga tänulik. hiljem võib tekkida vajadus auto ülevaatamisel abi järele ja sealt juba edasi ka nõu ja jõudu. loomulikult ei küsi ma seda tasuta.