Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

KenJaalne!

Ahvisaba
02:27 26.03.2009
See on sügisel tehtud pilt Tartu Karete Konsumi parklas.

Parkla oli põhimõtteliselt tühi, peale selle KeenJuse. Asja võib võtta kaheti - kas ei ole mõtet lahtiste silmadega parkida, kui niikuinii kedagi teist ei ole või on inimene lihtsalt nii ülbe ja pargiks nii ka täis parklas.
huumorimeezenn
20:13 26.03.2009
tartu sõbra selveri juures juhtusin nägema juhust kus ühele tumedale uuematsorti audile oli sarnase parkimise eest kirjutatud taga stangele "õpi parkima".
audimeees
20:42 26.03.2009
arva ära kuhu selle kirjutaja sõrma pärast lükatud?
Ahvisaba
20:58 26.03.2009
"arva ära kuhu selle kirjutaja sõrma pärast lükatud?"

Lugesin nii- ja naapidi, aga aru ei saa, mida sellega öelda taheti.
XV
21:25 26.03.2009
Sügisel tegid pildi ja nüüdseks siis nii palju julgust kogunud, et julgesid üles panna :) Kuna ka kõrvalkohad tunduvad tühjad olema(see parkla ongi 90% ajast tühi), siis paistab see foto pigem norimisena. Kui kunagi kauges tulevikus suureks saad, siis sobid eduliselt meie banaanivabariigi euroametnikuks. Edu Sulle ka edaspidiseks, Ahvisabaalune :) Hea nimi!
PS. Ei ole minu ega ka ühegi tuttava auto sellel fotol.
Ahvisaba
23:02 26.03.2009
Kui nüüd järgi mõelda, siis jah on kummaline, et ma sügisel juba sellele ideele ei tulnud. Aga häda on selles, et ma avastasin selle foorumi alles 2 päeva tagasi ja leidsin, et toona tehtud pilt on alles.

Ega see kellelegi liiga ei tee ma arvan. Lihtsalt naljakas lugu.

Selle koha pealt on küll õigus, et peale minu ja selle auto oli parklas ainult üks auto ja ruumi nii et tapab. See ei olnudki ehk nii väga norimisena mõeldud, lihtsalt naljakas pilt.
GM'
23:59 26.03.2009
Kui muudaks nüüd edaspidi parkimiskorraldust: parkimisjoon peaks jääma auto keskele (parem parkida kuna parkimiskoha sihtimine paraneb; ruumi parkimiseks jääks ikka samapalju; keset joont parkimine ei ole enam valesti parkimine)
nebukadnetsar
09:22 27.03.2009
See võib parklas ka ainukene auto olla aga ta rikub parkimiskorda mis on triipudega ja ilmselt ka märgiga tähistatud. See, et kõrvalkohad on tühjad ei ole vabandus. Võibolla sellesama tüübi pärast ongi. Autosid on palju ja parkimiskoha otsijale tekitab ikka meelehärmi küll kui kohta kuhu saab nt. parkida neli autot on täiesti haigel viisil mahutatud kaks masinat. Või vaatad mingit rivi ja nednid, et kui iga autot 10 cm nihutada mahuks kaks veel.

Aga üks variant on veel - inimene ei oska lihtsalt sõita, ta ei tunneta auto gabariite ega mõista täpset manöövrit sooritada et kriipsude vahele mahtuda.
geenakert
22:00 28.03.2009
juua täis peaga hommiku vara poodi tauruse järgi, mis seal ikka