Kas keegi on huvitatud mulle müümast järelmaksuga autot väärtuses 35000-60000.-? Igakuine maksimum makse saaks olla 2000.-, sissemaks 0% (ehk esimese kuu makse). Auto jääks järelmaksu lõpuni või katkemiseni müüja nimele (kui mingil põhjusel ei suuda enam maksta vms, siis tagastaks auto). Enne üleandmist fikseeriks ka auto tehnilise seisukorra- jooksva hoolduse ja remondi kulud jäävad minu kanda. Sobivat lepingut mul endal pole paraku.
Pangast järelmaksu võttes peaks palju tühja intressi maksma, millest ei saaks kasu ei müüja ega ostja. Samas on paraku olnud viimasel ajal ka väike maksehäire, mistõttu võibolla praegusel ajal ma pangale polegi piisavalt usaldusväärne.
Kuna ma ei ole üldse kindel, kui võimalik selline variant on, siis siiski äkki leidub keegi, kellel auto müügiga ei põle ja kellele sobib igakuine väike sissetulek.
Kellele pakub huvi ja on miskit pakkuda, siis meil on pole@olemas.ee
Kuna dokumendid peaksid sinu kätte minema, siis saaksid ark-is oma nimele vorpida, mistõttu ei usu, et sellise pakkumise peale joostakse.
Küll on võimalik autole ark-is peale panna keelumärge tehingute tegemiseks(kui raha käes, võtab omanik maha ja vormistatakse ümber).
Pm teostatav, ise sellise jamaga end ei seoks.
vaata elumees sinu pakutud tingimused on kuda nüüd öelda - idiootsed.pane nüüd ennast müüja olukorda maksaksid 2 tuhat kuus ja auto jääks tagatiseks?!60 tuhat maksva auto puhul see teeks 30 kuud.stsenaarium järgmine sõidad aasta ära ja siis saab sul villand ja selle aja jokslu oled auto ka juba läbi hooranud ja siis nagu tagastad:)tänun sinu hooramisele on auto väärtuseks jäänud healjuhul 30 tuhat ja seega kannab müüja juba kahjumit 6tuhat.
pangast raha saades väidad,et peaks maksma tühja intressi millest ei saa kasu ei ostja ega müüja?!paku siis vähemalt müüjale seda tühja intressi siis äkki keegi veel liigutaks kõrvu ja mõtet.
Ise ütleksin sulle, et unista edasi. Aga mine tea, hetkel võib olla turul küll selliseid inimiesi, kes on raskustes ja saaksid oma panni eest iga kuu 2k kätte. Proovida ju võid. Aga 0%sissemaksuga 60k autot nüüd küll ei saa.
Kui endal seisaks mõni 20k vana ront , mida ei kasuta, siis teeks küll kaupa.
Uuri nende vendade käest. http://www.aautod.ee/detail.php?ct=f7cc9e01628c344012l6
Kindlasti on palju arvamusi inimestel, mida on huvitav teada, kuid siiski pole mõtet siia kirjutada oma pessimistlike arvamusi varastamisest, minu elumehe? staatusest, unistamisest vms, kuna see ei vii edasi. Kui tahaksin varastada või kedagi ****st tõmmata, oleks palju lihtsamaid võimalusi.
Ja üldiselt normaalse auto väärtus ei lange aastaga 50% (mitte tutikas), kui just matsu ei pane, üldse ei hoolda või mootorit kotti ei aja. Ja nagu öeldud, 60k on maksimum- pole mõtet kohe üldistusi teha. 40k auto saaks ca pooleteist aastaga tasutud, mis on igati mõistlik ajavahemik.
Eelmise auto ostsin samamoodi nagu ülal soovi avaldasin, kuid ainult selle vahega, et see oli tuttavalt inimeselt ja sai suusõnaliste kokkulepetega asjad aetud, mida ma praegusel juhul ei eelda.
Arvan, et leidub inimesi, kellele selline tehing huvi pakuks, aga kas neid ainult siit foorumist leiab.
või ei lange?!oi kuidas langeb.nii normaalse auto kui ka mitte normaalse auto väärtus langeb.juhin veel ka tähelepanu sellele,et võõrast vara hooratakse nagu jaksatakse.
NB!ära kunagi too võrdlust äärmusest äärmusesse.sinu näide eelmise hankisin ka sedapsi olgugi,et tuttavalt siis saa aru,et see on midagi muud.
"mina mina" kirjutas 23:25 30.03.2009 väga tabava kommentaari. Lisaksin omalt poolt, et kui Sa ei ole panga jaoks usaldusväärne inimene tänu makseraskustele, siis mil viisil plaanid veenda müüjat?
> Ja üldiselt normaalse auto väärtus ei lange aastaga 50% (mitte tutikas),
> kui just matsu ei pane
Aga kui paned? See ei ole sugugi vihje Sinu sõiduoskusele, kuna vea võib teha keegi teine ja meie absurdsed seadused (loe natuke kohtulahendeid) jätavad Sinu süüdi ka ilma süüta. Selliseid jamasid juhtub inimestel iga päev, kahjuks (ja tegeliku süüdlase õnneks).
Kui ma oleksin potentsiaalne müüja, siis ma kardaks seda, et selliste tingimustega ostja ei oska sõita, on teinud palju avariisid, omal kindlustuse boonus maksimumis ja siis tahab osta omale auto, mis ei oleks tema nimel, et kindlustada odavalt ja jätta need riskid auto müüja kanda, mida iga normaalne inimene ise kannab. Omal on järelmaksuga müües ainult halvad kogemused ja minu arvates on täiesti õige, et pank ei müü autosid ja mina ei anna laenu. Või kui auto ostmiseks raha ei ole, siis toimetulekutoetustega tuleks pöörduda sotsiaalabi poole, mitte ei pea seda tegema võõrale inimesele keegi, kes lihtsalt oma autot müüb. Ei ole mõeldud mõnitamiseks, kuid makseraskused tekivad ainult sellest, kui inimene võta omale liiga palju maksekohustusi. Järelmaks ja seda eriti veel kuluvahendi puhul ainult soodustab neid makseraskusi. Võibolla peaks valima odavama auto, kui kallimat osta ei jaksa?
Saan küll müüa, ainult siin on üks aga - niikaua kuni järelmaks ei ole täielikult makstud, on auto minu nimel ja....minu omanduses. Sry, aga ainult nii saab riske vältida. Diil?
alati kõike omada pole see parim diil:)
arvesta seda,et kõik võimalikud trahvid tulevad ka auto omanikule jne ja sina oled see ****** kes maksab.
aga nimetame siis parem sellist käitumist diiliks nagu näiteks sina küll omanik aga vastutav kasutaja passis rentnik või siis hüpoteek:)ära hiilga ja targuta kui hernes ei hauka!
Ma ei saa aru, kust te inimesed nii palju negatiivsust võtate ja kõikjal tonti näete. Te jätate oma negatiivsete kommentaaridega väga kibestunud automüüjate mulje. Sorry, aga nii see on. Sellisteks sõnavõttudeks peab ikka teema väga südamelähedane olema.
masendav on jah lugeda, seda ilkumist ja põlastust inimeste üle, kes ei suuda pangale tõendada oma sisse tulekuid ja sellega laenu saada, et auto osta. kas inimene on selles süüdi ,et tal ei ole hüper-super-giga palgaga töökohta. see, et teil see on, ja suudate auto kohe välja osta on ju tore, aga paraku ei jagu selliseid töökohti kõigile ja seega pole ka sellist võimalust. On ka selliseid firmasid, kes tegelevad sedasi, järelmaksuga, autode müügiga, kuid nende hinnad on suht kallid. Pärnus tegeleb selline firma nagu aareautod või midagi sellist, aga tuttav käis seal uurimas, aga hinnad kallid. samas kui sul on mingi 30-40 tuhhine auto seismas, millega eriti ei sõideta, siis miks mitte see järelmaksuga maha müüa. arki märge teha, et võõrandamise keeld, rentnik passi vastutavakskasutajaks ja kogu vastutus läheb tema kraesse. kui auto on veel suhteliselt uuepoolsem millele kannatab minikaskot peale teha siis võid ju seda ka nõuda. Milles probleem. Kui inimene jääb maksmistega raskustesse, siis võtad auto käest ja makstud raha jääb sulle. Lõin otsingusse sisse hind 35000-60000 ja aastad 1999-2002 (et kaskot või minikaskot) ja andis valida 555 auto seast. Valikut peaks nagu olema. Paljud neist seal järelmaksuga annavad, seda ei tea. Kahjuks pole omal küll pakkuda ühtegi autot, aga see kibestumine mis siin foorumis välja paistab, see on kohutav. Kui sina ei taha oma autot pakkuda, siis pole ka kibestunult vaja tatti pritsida. anda parem soovitusi.
kui inimene on juba sellises olukorras,et pangadki teda aksepteerida ei taha,siis miks peaks leiduma eraisikute seas sellist lolli,kes pimesi usaldab mingeid ruudulisel paberil sõlmitud lepinguid ja usub,et mingi suvaline kuju raudpoltkindlalt maksab kuni viimse sendini kõik raha ära- elame siiski eestis....
lisaks veel see,et väikesegi kõksu puhul kerkib auto tegeliku omaniku liikluskindlustuse riskikoefitsent ja kui kutt on masina sodiks sõitnud,siis ei ole tal enam pappi selle remondiks ja ärge lootkegi,et ta siis veel miskeid kuumakseid teeb. võid ju palgata kandid teda veenma,aga selle auto väärtus pole nii suur,et kantide palkamine ära tasuks.
siin pole miskit tegu tatipritsimise või kibestumisega- sarnaseid kujusid on piisavalt,kes kibekähku uttu kaovad ja igasugu lepingud kiiresti unustavad. võib ju mõelda kõike ja püüda uskuda inimestesse, kuid ennekõike tuleks mõelda- shit happens all the time...
ma müüsin oma alla 10K maksvat liikurit ja taheti ka järelmaksuga- sorry,folks- kui te isegi kümmet kilo ei suuda kuskilt leida,siis miks peaks ma uskuma,et te selle minu jaoks stabiilsete kuumaksete näol leiate?
Auto leitud! Lahendus on lihtne, lollikindel ja mõlemat poolt rahuldav. Teie "ajuhiiglased" sellist varianti ei pakkunud. Eks mõelge.
Kes kiibitsejatest veel selle teema alla kirjutab, on idioot nagu ülalpool enamus!
Kurat, ma otsisin inimest, kes midagi sellist pakuks, aga sain sellega kaasa karja idiootide õelutsevaid kommentaare, mis kuhugi ei viinud. Õnneks on maailmas mõistlikke inimesi ka veel alles.
Palju ebaviisakam, kui Sind REAALSETE ohtude eest hoiatamine, on jätta see teema praegu lahtiseks ja öelda "eks mõelge". Ehk suvatseksid siiski rääkida sellest lihtsalt ja lollikindlast lahendusest, mille peale keegi ei tulnud ning millest ka teistele ehk abi oleks?
> kas inimene on selles süüdi ,et tal ei ole hüper-super-giga palgaga töökohta.
> see, et teil see on, ja suudate auto kohe välja osta on ju tore, aga paraku
> ei jagu selliseid töökohti kõigile ja seega pole ka sellist võimalust
Point pole üldse selles, vaid selliste asjade ostmist, mille jaoks ei ole raha, nimetatakse üle oma võimaluste elamiseks. See on nagu kaardimäng, üks võidab ja mitmed kaotavad. Ma sõidan ise autoga, millest maksin 500 EURi/8000kr, mis moodustab väikese osa mu kuupalgast (tõesti jaksan kohe välja osta!:) ja ei saa aru, kui raha on veel vähem, miks siis peab seda tuulde loopima, võttes endale lisaks juurde ka riskid, kui auto peaks hävima näiteks (kellegi teise põhjustatud) avarii tagajärjel, kuna pärast tuleb ju maksta edasi ja selle kõrvalt veel järgmine auto hankida. Loodan, et snitramil midagi sellist ei juhtu ning austusest siinse foorumi vastu suvatseb teavitada ka oma probleemile leitud lahendusest.
kauboikapitalism lokkab edasi... äriKeeniused, kes peale kuuendat klassi ränga tööga "suur raha" läheva kokku kühveldama.
sellistele kuttidele ei pea isegi vastama. küll peab kaasinimeste tähelepanu juhtima taolistele "mõttehiiglastele", kes hiilgavaid skeeme kokku lubavad.
nagu "nineties coming back"... see 90-ndate algusaeg, kus igasuguseid ärimehi näha võis. et rahvas loll oli, siis läks neil ärikail päris hästi. loodan, et täna mitte. rahvast oleks kahju.
aga õnneks on looduses ikka nii, et sarnased tõmbavad. eks ****taja leiab lõpuks selle, kes talle endale **** teeb.
Kui sul raha pole ja auto vaja, miks sa siis pead kohe omale 50k auto ostma, ma ostaks sinu asemel mingi odava panni millest ei ole kahju ja viib punktist A punkti B.
Selliseid 2000.- kuumakse ja 0.- sissemakse mehi ei kannata uskuda. Selline inimene on üldjuhul elus mitte hästi hakkama saav probleemne kuju. Sõidetakse 2-3 kuud ja siis kui lõpuks lolli kätte saad siis ei ole sealt midagi võtta. Auto saad tagasi aga müügi mõte puudub. Kui keegi 50% sisse maksab siis võib kaaluda müümist.
Teemaalgataja- möödub mõni kuu-äärmisel juhul 4 kuud ja siis juba ilmselt oled auto tagasi andnud :D
Sellisel juhul ei tasuks ju autoaedadel jne ka inimestele ilma pangata järelmaksu pakkuda.
Ja mina võtsin auto platsilt 0.- sissemaksega ning järelmaksupeale 10 kuuks. Panka asjasse ei seganud.
Kõik kuumaksed makstud täpselt päevapealt ja viimase kuu maksin veel ennem tähtaega ära.
Eisaa öelda, et kõik on pätid. Vähem õelust, kallid kaasmaalased autoomanikud;)
kasvõi see:
Hind: 8000.- Järelmaksu võimalus kuni 3 aastat.Esimene sissemaks alates 0.- Auto hind järelmaksuga ostes 18000.- Aare Autopood. Tallinn Kadaka tee 82. WWW. Aareautod.
saastast peab ku kuidagi lahti saama ja hea,kui seda õnnestub teha väikese liigkasuvõtmisega.
Ise suutsin leida omale 96 aasta väga hästi säilinud opel astra 8500.- eest, ostsin kohe välja, ei mingit liisingu kohustust, öösiti magan rahulikult, mõtlemata sellele mis siis saab kui "homme" peaks töö kaotama ja liising vaja maksta.
Ok rahvas mõte on ju väga hea.Endalgi selline mõte aga sissemaksuks on kas bmw 3serja E36 1991a oma või müün enne maha ja saan sissemaksu raha ikkagi ja ostja oleks ka kohe olemas.Ja järelmaksu lepingu saab ka internetist ametlikiult ja auto jääks siiski omaniku nimele niikauaks kui makstud on.Muud asjd liiklus trahvid ju tulevad omanikule aga kui omanik teab kellele auto on müünud saab ju ta ka ostjale need edasi anda jakui ei saa siis ka makstud läheb auto hinnale otsa küll lihtne ju.
See mida ma lugesin siit on ikka päris halvustav, kuid paraku tõesti eestis ja ma arvan et ka mujal maailmas foorumisse oma mure jätmine ei ole väga hea, saad kuhjaga inimeste komentaare kellel on miskit sellel alal nihu läinud või kes on oma elus miskit valesti teinud ja terve maailma peale pahased või on juba nii jõukad, et võivad teema algatat või temaga sama meelt olijaid täiega maha teha. Olgem ausad tegelikult kui tahad müüa pead usaldama ostjat. Kasuks tuleb kirjalikult sõlmitud notariaalne leping, lepingusse sisse panema ka reeglid mis välistaks nn ostjal läbi aetud autot mõne kuu pärast tagasi tuua ja öelda, et mul pole millegi eest maksta (lihtne vabandus ju) soovitan müüjal sel juhul anda maksepuhkust ja ka autot ikka kontrollida aeg-ajalt sest jah vanasõnagi ütleb "võõrast vara nõrkemiseni" avariid: kindlustus pakub ju kaskot! miks mitte? nt. vajub auto talvel läbi jää, Kes maksab? ostaja vaevalt vaevub endast märku andma, et maksaks omanikule ikka auto kinni. avariiga sama lugu: Lepingusse kirja "vastutan auto eest nagu oma vara eest, teen avarii olles ise süüdi maksan kõik kahjud ka ise" kohtu aksepteerib seda, ning kui omanikul peaks tõusma riski koifitsent saab ka selle kohtukaudu välja nõuda. kohtuveskidd on küll aeglased kuid 90% õiglased. Olen isegi proovinud nii autot osta, ja see polegi väga raske kui ka müüja on igati vastu tulelik ja õiglane. Muidugi tuleb eeliseks see kui on mingigi summa sisse maksuks. 0% sellega sa autot ei osta, proovi siis kas või paar kuud autota läbi ajada ja panna see raha kõrvale kui sa saad esimese maksena teha 10% on see hea ja kindlasti pead sa maksma auto omanikule intressi mida pangale maksta ei soovi. Soovitan võtta aluseks leping internetist ja see oma järgi ümber teha koos ostjaga ja siis minna notarisse võttes kaasa paar inimest tunnistajateks. 0% sissemaksuga saad kindlasti siis kui sul on midagi ka tagatiseks panna auto hinna väärtuses. Olen nõus nendega kes ütlevad, et selliseid 0% ja 2000.- kuus maksvaid mehi ärgem eriti usaldage, Kui sa ei ole võimeline sissemaksu tegema ei pea ostma esialgu väga kallist, osta selline mille saad korraga kinni maksta, Liiguvad ka sellised saanid ja asja ajavad ära.
See jutt läheks väga pikaks kui tooksin häid näpunäiteid. Nurgatagustest autoaedadest ka ei tohiks osta need müüvad saasta ja võtavad ka väga suurt intressi kui järelmaksu pakuvad.
Selliste lepingutega on ikka kindlasti ka risk, kuid tasub ennast ära, sest suurem risk tuleb seada ostjale, siis pole kindlasti nn ostjal tahet autot osta ning kui ostabki ei too ta seda mõne kuu pärast läbi hooratult tagasi.
Kui kellelgi on huvi võin tuua häid näpunäiteid ja anda ka paar valmis lepingut või aidata neid muuta just teile sobivaks. andke teada badugi@hot.ee
Leping ei kaitse enam kahjuks kõikvõimalike idiootsuste eest. Jah, võib teha lepingu ja kõiges võib kokku leppida, kuid tänases Eestis ei saa kahjuks kedagi enam usaldada. Kõike võib juhtuda ja ostja võib osutuda lihtsalt selliseks, kellelt ei saa täitur kah mitte midagi kätte. Seega võib halvema stsenaariumi korral jääda autost ilma või saada tagasi hävinenud jäänuk ja kohtusse andmisel ei olegi mõtet, sest see suurendaks nõuet riigilõivu võrra ja "ostjalt" ei ole ikka midagi kuskilt võtta. Siis läheb veel kuskile välismaale tööle ja ongi kõik. Usaldada saab täna ainult iseennast ja igasugused kahtlased järelmaksuga müügid võivad kurvalt lõppeda, olenemata lepingu sisust, sest paljudel puudub lihtsalt vastutustunne.
Kui kellelgi ikka väga autot vaja on, siis kogugu raha kokku ja ostku korraga välja.
Pigem tasuks kaaluda hinna langetamist või äärmisel juhul mingi tagatisega lepingu puhul, kuid mis selleks olla võiks? Kinnisvara? Seda on samuti keeruline müüa ja sellegi peab enne ära hindama, mis lisab kulusid ja kokkuvõttes toob igasugust jama ja jooksmist. Seega ei soovitaks kindlasti järelmaksuga müüki kellelegi.
Tahtsin veel näiteks tuua järgmise situatsiooni, mis vabalt juhtuda võib.
Ostja ostab 50k auto järelmaksuga ja mingit erilist sissemakset ei tee, paar tuhat võibolla. Ülejäänu lubab maksta aasta jooksul, igakuiselt.
Ok, sõidab paar päeva, siis tekib mingi viga, mis eeldab kulukat remonti.
Ostja toob auto tagasi, ütleb, et näe, müüsid kehva auto võta nüüd tagasi ja anna makstud raha tagasi. Müüa ütleb, et ei anna, maksa ülejäänu ära ja tee mis tahad, ning ongi vaidlus käes.
Lepinguga võib siin jah erinevaid lahendusi ette näha, kuid kui leping on kehvalt koostatud ja kumbki pool ei oma erilisi õigusteadmisi, siis võib asi isegi päris kurvalt lõppeda.
Mul sama probleem. Tahaksin sõlmida järelmaksu lepingut, mingit lihtsamat varianti. Aga ei leia seda kuskilt. Palun kas keegi saaks aidata, teaks mingit linki kus sellist lepingut leiaks. Tänud ette.
0-sissemaksuga vaevalt siin selliste tingimustega midagi saab jah:)
Ise olen kõik autod (3tk)mis mul olnud on järelmaksuga ostnud.
2 aastat tagasi ostsin mb vito 2000 aasta oma igati hea ja korras auto oli ja hinnaks küsiti 90 000 krooni.Sissemaksuks saime kokkuleppele 10tuhat ja igakuine makse 10tuhtat.Kuna auto oli firma nimel ja lepingus oli kirjas a-la selline punkt, et kui tema või mina lähen pankrotti saab tema auto tagasi juhul kui ma ei maksa nn kiirkorras järelmaksu jääki mis sel hetkel oli 40tuhat:) saime kaubale 25ga ja auto jäi mulle:)
Samas plaanis praegugi auto järelmaksuga osta, niisiis kõik pakkumised võib mailile saata.Sissemaks jällegi 10tuhande ringis,maksimaalne pikkus selle aasta novembrini, auto hinnaga kuni 70tuhat.
No mis äri see on, mis sisse ei too? Kodanik R- sulle siis. Et ükskõik, palju(mitu aastat) tööd teed, sissemaksuks üle 10 tonna ei venita välja?
Isegi mina olen suutnud kõik oma autod kohe sulas välja osta ja seda üsna väikese palgaga.
qp no eks ta ikka toob täpselt nii et kevadel võtad auto järelmaksuga ennem talve saab makstud ja siis talveks müüd maha ja saab talv läbi puhata ja mängida sest me ei ole mingid taksojuhid kellel on 10 ametit.Kui olla kivimees siis kivimees ikka:)
10tuhat sissemaksuks ja igakuiseks maksmiseks on piisav nii jõuab makstud ka ja ei teki mingisuguseid probleeme.
Ja neid kes ostavad sulas välja neid on aga palju on ju ka neid kes 4-5 aastat liisingut maksavad