Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Nojah, proovime ka prooviautoga parkida.

Ahvisaba
08:34 03.04.2009
See oli 2. aprillil mõni minut enne kella viit päeval Tartus Poe tänaval. Ehk siis päris kesklinnas ja parklas mis tihti täis on.
.................... ..
15:46 04.04.2009
need on haiged inimesed kes eksponeerivad omi autosi ja sellepärat pargitaksegi igalepoole ja igal ajal,et äkki saavad ka kuulsaks ja auto pannakse internetti :D
Autojuht!
22:52 06.04.2009
Oled sa ise üldse kunagi nii suure autoga sõitnud? Ma ei saa aru mille kuradi pärast need suureautojuhid kõigile koguaeg ette jäävad. Viibisin ise täpsel sel samal hetkel seal kui see Escalade seal seisis, sel hetkel oli see parkla praktiliselt tühi. Ja veel, see auto peatus seal max. 5 min. kui mitte rohkem. Saage kunagi samale tasemele ja hakkate sellist parkimis viisi sama moodi ära kasutama.
Mahno3
23:07 06.04.2009
Jah, olen sõitnud veel suurema kolakaga. Ja mis siis? Auto suurus ei ole alus LE mittetäitmiseks.

Ma nende "suureautojuhtidele" ütleks vaid nii palju, et kui suurega sõita ei oska, siis ostke jõukohasem. Seat arosa või smart võiks ikka jõukohane joonte vahele saada. Kui esimese korraga ei saa, võib mitu korda üritada.

Eriti arvestades et sedasorti kastikaid harva millekski muuks kui poosetamiseks kasutatakse.
Johaidii
23:08 06.04.2009
Tasemele? Maasturi omamis tasemele?:D:D
Mutt66
14:48 14.04.2009
Mis puutub siia parkla täituvus ja peatumisaeg?! See on umbes sama vabandus, kui õigustada varastamist asjaoluga, et kahjukannatajale jäi varandust veelgi. Vabandusena kõlaks lihtne seletus: ei oska manööverdada.
FRIIK123
14:26 01.12.2010
isegi mina pargin paremini, missest et olen ainult ühekorra sõitnud