Renault

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Renault Vel Satis

vaits6
12:46 22.04.2009
Tere...selline mure et tahaks osta autot.mahtuniversaali...ja kuskil platsil hakkas silma selline asi naq renault velsatis...2.2 diisel.tegin proovisõitu.väga hea.vaikne mootor.mugav...aga kahjuks ei tea selle auto kohta midagi.kui palju võib maksta hooldus, kui kalliks läheb ülevalpidamine ja kas jupid on kallid?...tüüpvead?...sooviks abi

Muudetud 22.04.09 22:21

q peal
12:48 22.04.2009
Kõlla Raivo E Tammele.
vel sitas
20:51 23.04.2009
2,2 l küll ei soovita, see mootor laguneb hirmsasti, pigem võta bensukas või siis 3,0 diisel.
kakskaljo
12:40 03.06.2009
pigem ikka soovitan 2,2te, see 3,0 diisel on küll hea mootor(kui tal midagi viga pole), kuid Renault on sellega kõvasti puusse pannud, igatahes lagunemine on sellel tõenäolisem, kui teistel. Siin peaks kusagil olem ka sellest mootorist enne kirjutatud, kui otsida viitsid. See mootor on ka Saabidel ja vist ka Opelil peal. võid sealt ka otsida. See 2,2 peaks paremini vastu pidama, kuid eks see sõltu jälle koostekvaliteedist. Mul oli varem kasutusel Ren.1,9 ja mitte mingeid muresi ei tekitanud, kõik mida pidin vahetama oli vaid õli, -filter, kütusefilter ja muidugi rihm koos rullikutega. esimesed 100tuh. oli mureta, isegi eel.süüteküünlaid ei pidanud vahetama. Aga VelSatis- väga mugav auto, oman 3,5 ben.mootoriga, veermiku osad on samad, mis IVpõlv. Espace-l ja LagunaII-l, mootor on väga laialdaselt Ren autodel kasutuse, kasutajad kiidavad ökonoomsust ja head tõmmet(tuttaval on 2,2Espace) kuid sellel autol on erisugune tagumine sild, seal on ainult temale mõeldud varuosad, ilmselt ka kallid, pole veel hinda tundma saanud.
Ramaan
15:05 06.10.2009
Oman mõnda aega üht sellist isendit, 3,0dCi. Üks mugavamaid autosi, lösutad nagu kuskil diivanis.
Küttekulu minu arust väga hea, keskmine kuskil 8 liitri ümber.
B juppe on saada, ise olen lasknud vahetada esisillas juppe ja korralise hoolduse käigus filtreid. Ei ütleks, et kulukas või mingit moodi kallis.
Häirib see, et kui linnas lapats põhja vajutada, siis võtab tahmalondi välja, kuid olen sama täheldanud ka Saksa lippudel, nii X5, kui S mersudel.
Ja peeglimäludega on miskit lahti, on juhuseid, kus peegel paneb ennast ise sellisesse asendisse nagu tahab.
Ja meeldib väga käed-vaba kaart, see on tõsiselt mugav, ning kindlasti see, et VelSatiseid on väga vähe liikluses näha. Ehk on vähe inimesi, kes julgevad üldse sellist asja osta. Ja disainiga on nii, et kas meeldib või ei meeldi üldse, siin vahepealset varianti ei ole.
laguna mees
13:22 15.10.2009
Kle see on kaardis kinni see peegli teema, mul sama asi..istmed ja peeglid jäävad kaardi mälusse, pead vahepeal sisse panema kaardi..aga ****ks mugav on küll see asi..selle raha eest parim kindlasti..sama laks sakslastel miski pool milli alates 8- ))
Diego24
16:16 06.07.2013
Tere soovi osta ka vel satist 3.0 diislit
kui tuge on nende mootor ültse ja jkas turbo on hea?
jee.kim
16:50 02.02.2017
Vana teema aga ega kellegil Vel Satist müüa pole?
Eelistatult 2,0 või 3,5l bens automaat....

Praegu ainult autoroahaks 24 vms 1 müügis, ülejäänud 3,0 V6 diiselmootori rikkega......