TAK ma küll ei soovita seal närviline teooria õpetaja. Isegi teised õpetajad on sealt ära tulnud selle pärast. Teada on ka veel seda et Taki närvilise teooria õpetaja pärast lõpetas sõjavägi koos töö TAKIGA. Mina soovitan KAJA koolitus autokooli keilas: Normaalne teoooria õpetaja ja normaalne sõiduõpetaja ja ülejäänd suhtumine on ka väga normaalne.
Teema ammu aegunud, kuid Haja autokooli küll ei soovitaks. RAIVO sõiduõpetaja on omamoodi tegelane. Kui miski sul ei õnnestu, siis vihjab sulle kui loll ja saamatu sa oled ja peaksid sõitma edasi oma 1,4L ökoga, mitte ronima tõsiste meeste rooli taha. Mulle andis märku, et olen mingi bemmi rullnokk, kes tuli seda C-kat-i tegema pulli pärast, tegelikult oli aga vaja oma pere ja last toita. Teiseks on neil lisaks sõidutunni hinnale ka platsikasutamise tunnitasu. Ja see plats nagu miiniväli. Tehnikat staks ja ei pääse mööda sõitma, kui teine vastu sõidab. Kui kohe ei õnnestu, siis sõida eest ära, lase teine oma veokiga harjutama ja sina võta siis mõni teine kord lisatund. Ühel sõiduõpetajal oli platsi nurka jäetud mängima või jalgrattaga sõitma pisike laps ja seda kohas, kus sõidavad minusugused ´´oskamatud bemmi rullnokad´´!!! Korraga võib platsil ringi liikuda nii veok, buss kui ka veel paar veokit või CE isend. Arvata võib, et rahamaia näoga õpetajal on raha tähtsam, kui temaenda laps.