Arvatavasti see juhtubki. Seda on juhtunud küll ja küll, samas võib ka mitte juhtuda. Üldiselt neid kasutada ka ei tohi. Kui tahad võimsamaid kaugtulesid, siis pane näiteks 100W prosed ette.
Ma tahan siklile natuke valgust rohkem.
Milliseid pirne muidu soovitate siis?
Kui jääda seaduse piiridesse, nagu aru olen saanud, siis 60w on maksimum euroopas?
Ma tahan siklile natuke valgust rohkem.
Milliseid pirne muidu soovitate siis?
Kui jääda seaduse piiridesse, nagu aru olen saanud, siis 60w on maksimum euroopas?
Tegu tsikliga hoopis ja esitules käib ka H4? Proovi näiteks philipsi bluevisionit või veel parem extremepowerit. Viimast pole ise proovinud, aga jutu järgi tundub hea olevat. Üldiselt need kõvemad pirnid põlevad rutem läbi, kui tavalised.
Mõnes tuuningjuppide poes on saada ka PIAA ja ühe teise jaapani tootja 12V 55W halogeenpirnide ehitusele ja vastavaid pirne, mis valgust annavad nagu tavalised 110W halogeenpirnid tarbides seejuures voolu 55W. Pirnis kasutatav gaas pole vist enam halogeen, vaid on midagi muud (xenon ?) Isegi vist euroopa tänavaliikluse nõuetele vastavuse sertifikaadid olid olemas. Kuumus pole samuti suurem, kui tavapirnil. Võib kasutada isegi plastmass tuledes.
Ainuke miinus on, et paar sellised pirne maksab alates 600 kr ja lõpetades 1000 kr.
tegemist pole Philips Xtream Power või Osram Night Breaker,itele vastavate pirnidega, vaid juba sammuga edasi.