Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Lai Audi

square487
19:06 09.06.2009
Tõepoolest, napilt mahtus ära.
kitsas audi
19:33 09.06.2009
ja jumala õnn, et Sina selle fotole said...
mina ka nii
17:50 12.06.2009
ma tean miks nii pargitakse,sain omal nahal tunda. Mina nt pargin sellepärast,et mingi kuradi rondi omanik, oma uksega mulle mölki ei teeks,alles sain kaubandusekeskuse parklas jubeda mõlgi,see ei olnud mõlk ka,ta oli oma auto ukse,minu ukse sisse kinni löönud,aga selle tropi saan varsti kätte. asi liigub
asdffasdfasdfasdfasd fa
01:38 24.07.2009
ja mis nüüd juhtub? pildiltki näha, et parklas kohti rohkem kui küllalt. Ma saan aru kui silmini täis parklas pargitakse niimoodi, aga no tühi parkla siis taipohh jää kasvõi keset parklat risti seisma ja võta 4 kohta ära, ei sega ikka kedagi.
...
14:43 25.07.2009
LE kohaselt nii parkida ei tohi. Kahjuks puudub eestis politsei, kelle tegemata (ennetus)tööd päevast-päeva meie teedel ja tänavatel kohtab. Niikaua kuni riigiisade elu turvaline ja keegi pole tänaval poolsurnuks pekstud, niikaua räägime ikka politseijõudude koondamisest... ja palkade vähendamisest..
nustu
10:59 29.07.2009
mõlkide saamine autokerele/&ustele ei õigusta niimoodi parkimist. ja sina krt "mina ka nii" - pargi kaubanduskeskuse juures parkla tagumisse otsa nagu mina seda teen. ära sõida ukse alla. siiani ei ole saanud ühtegimõlki autokerele niiviisi. tavaliselt kui pargin, siis enam vähem tühja ritta ja sama palju on seal ka autosid siis kui poest tagasi tulen. see, et käin kilekoti või ostukäruga 10m asemel 100, mind ei kõiguta
Bzzz
23:15 31.07.2009
Ei saa olla kindel, et siis kui see auto sinna parkis - polnud just mõni eelnev auto halvasti parkinud.

Ja kui neid enam pole on muidugi hea ütelda, et näete - halvasti pargib.

Lõplik tõde võib olla kuskil mujal....