Olukorrad liikluses

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Naelkummid suvel. Raha või mõistuse puudulikus?

lemmu
19:16 22.06.2009
Järjekordne näide, et edevad autod on pöördvõrdelises seoses autoomaniku ajumahuga. Pilt tehtud 21 juunil.
Äkki räägiks keegi veel naelkummide kasulikusest?
fuubo
19:46 22.06.2009
Äkki on pikemat aega seisev või müügis olev auto? Aga kui sõitev, siis võiksid väikese kodanikukaebuse politseile teha ja niimoodi +punkte teenida.

Kõrvaloleval Roveril(?) ei ole isegi numbrit küljes, aga kindlasti sõidab temagi aktiivselt ringi. Jälle põhjus väikeseks kaubuseks!
kjfdaog
20:09 22.06.2009
Tahad medalit nüüd?
peaaegu naabrimees
20:58 22.06.2009
tean täpselt, kus see auto seisab ja ta on juba väga tükk aega täpselt sama koha peal olnud iga kord, kui ma sealt mööda olen sattunud sõitma (ei saa ka kindlalt väita, et ta ei liigu). võimalik ju, et tõesti seisabki pikemat aega? mis see sinu asi on, mis rehvid tal oma maja ees seistes all on.
triinottis
21:24 23.06.2009
PUUDULIK, PUUDULIKU, PUUDULIKKU
Eesti keele käänded poisil puudulikud, kas on keskkool jäänud lõpetamata?
prnu
00:01 30.06.2009
Ma ei saa nendest eesti keele filoloogidest aru. Kas teil mingit oma foorumit ei ole et igal pool laiutate?
Ja pildist. Kui hästi uurida, kas ei ole mitte Roverilgi naelad all? Äkki mingi müügiplats või fototuning.
udu.
00:43 30.06.2009
Ja eile hilisõhtul krõbistas üks ca 17 aastat vana valge Primera-ront naastrehvidega Ehitajate teel kõrvalreas. Krt, paar kuud polegi seda heli kuulnud :P