Kaks varianti (mille peale mina tulen):
1. Inimene on ostnud endale mitte just kõikse odvama auto ja tahab seda hoida. Pargib natuke kaugemale suht tühjale alale kahe parkimis koha peale nii, et võimalus, et mingi idioot oma auto ustega sinu küljed ära "märgistab" on võimalikult väike.
2. Auto jäetakse lihtsalt sinna seisma kuhu ta veereb ja ülejäänust on poogen.
Esimene variant on suht tõene, kui sa oma autot vähegi tahad hoida ja spetsiaalselt pargd natuke kaugemale, siis ikkagi leidub mingi idioot, kes tuleb pargib su kõrvale ja märgistab siis sinu auto rõõmsalt ka ära.
Naise autol lasin eelmine kevad täkked ja mõlgid kõik välja nikerdada (auto on tume roheline metallik ja absoluutselt KÕIK sellised mõlgd on kaugelt näha) ja selleks kevadeks on pilt hullem kui eelmisel kevadel ja mu naine pargib parkla kaugemas otsas ja arvestab teistega, mida ju ometi ei saa oodata teistelt Eesti Vabariigi kodanikelt.
Ma ei tea mis teevad näiteks need inimesed, kes on endale taastanud või üles putitanud mingi vanema auto.
Umbes, et sellega siis kuskil parkida ei saagi, poes käia ei saa ja kui kuski peatud, siis seisa ise juures (mis muidugi ei tähenda, et su auto küljed puhtaks selliste kaaskodanikke toimingutest jäävad).
Eelpoolkõnelejaga 100% nõus. Pargin oma autot ka võimalikult lageda platsi peale st. teistest autodest kaugemale, aga ikka on mõnele debiilikule hirmsasti hakanud meeldima koht just minu auto kõrval, ja parkinud on ka võimalikult lähedale, et ikka ulatuks uksega kolakas ära panna. Kusjuures, ei ole ühtegi korda tegemist olnud kallima autoga. Kõik need parkimisidioodid on olnud odavate autode omanikud.
Mina pargin ilusti joonte vahele suht tihedas parklas ja ei ole veel juhtunud, et keegi oleks ära mõlkinud või kriimustanud autot.
Umbes 12 aasta jooksul.
Sai ka SMS laenuga kallis kell ostetud. Nüüd käin mööda tänavat ja vehin 3-meetrise kaikaga ümberingi, et keedi ei satuks lähedale - äkki kriibivad ära.
Mõtlesin veel, et paneks käe koos kellaga kipsi aga raha ei jätku...
võimalus ja enda auto pilti netti saada ;) .....ja kodus juba auto24 skännide...ja oh seda rõõmu kui MINU autot on märgatud..egas siis midagi pilt ette ja kodus juba **** näppima