Nägin kuu aega tagasi oma silmaga Exeo nime Seati nimekirjas- nüüd enam mitte. Pole nagu miskit kuulnud ka. Kes ei tahaks siis Audit Toledo hinnaga:-) Oota, ma uurin vähe sakslaste käest.
Jah, egas ta nii vabalt saadaval polegi. Exeo hinnad lõpevad seal, kus alles A4 omad algavad. No A4 alla 1,8 turbo nüüd enam ei pakutagi.
Võta järjekorda, ehk jõuludeks saad oma kätte...
Käisin Tartus SEAT-i esinduses vaatamas. Kena näeb välja aga ruumi sees peaaegu et polegi. Mul pikkust 1.88 ja kui ma rooli taga olen, siis minu selja taha ei mahi isegi lapsed enam istuma. Kui seda tuleks kaheukselise sportvariandina ja raha ei oleks probleem, siis ostaks endale hea meelega.
Sisekujundus on täiesti kena aga arusaadav, et SEAT-i päritolu. :) Teistega sassi eriti ei aja.
Igasugustes võrdlustestides Exeod peetud ikkagi mingil määral vanamoeliseks ja konservatiivseks, eks seda võrreldes just VW-Audi teiste kaasaegsete analoogidega ehk kes tahab odavama raha eest "uut eelmise mudeli A4" las ostab.
- Minu meelest on tore, et vana A4 jätkuvalt SEATi nahas edasi hingitseb, liiatigi veel, et hinnad hakkavad u. 300 000-st A4 kunagise poole miljoni vastu. Loogiliselt võttes tähendab siis seda, et Audi rõngad maksavad mõned sajad tuhanded rohkem kui SEATi logo :)
- VAG kontserni kuuluvatel autodel on olnud peaaegu alati korrastatud, viisakas ja läbiv stiil. Exeoga oleks siiski võinud rohkem tööd teha - tehnika on ilmselgelt tip-top, ent visuaalne külg on jala visatud. SEATi ühtne mudelirivi on kahjuks seoses Exeoga rikutud.