Austatud kolmeliitrise Outback-i omanikud. Palun tunnistage ausalt, kas küttekulu võrreldes 2,5 liitrisega on siis nii kohutav nagu räägitakse või mitte?
tehnilised andmed ütlevad 8,7 versus 9,8.
Küllap see erinevus ongi siis umbes liitri ja pooleteise vahel.
Nagu alati sõltub palju ikkagi sõitast endast.
Ei olegi midagi irvitada, tehas annabki 9.8 keskmiseks ja sealt edasi sõltub kulu juba 100-st asjast. Kes saab vähem, kes rohkemaga hakkama. Reaalsusega võiks aga võtta 12-15.
3,0 Outbackiga (automaatkast) aasta sõidetud, maanteel lõbusama sõiduga keskmine kulu 9,5-10, linnas 12-14. Üle 14 pole linnas küll saanud, see on ka pigem väga lühikeste otste ka külma autoga.
2007 3,0 (si-drivega) 13,8-14,2 kompuutri järgi pidevalt ees. Tegelikult linnas 15-17 ja maanteel 10-11. Alla 10 raske saavutada (hetkeks saab, kuni järgmise möödasõiduni:)).
alates 2007 jaanuar 100k 3.0R-ga sõitnud, üldiselt keskmine kulu on siis selline, et paaki tangin 50 L ja sõita saab ca 450 km, kui ainult linn siis kuskil 350 km.
Olen katsetuseks kuluarvesti nullinud vahetult enne Tallinn - Tartu otsa, kohale jõudes annab kompuuter näiduks enamasti 8.8-9.2 l/100 km.
Minu jaoks on kulu ok arvestades nelikvedu ja 180 kw.
Mul võttis linnas min 15, siis oli hea saavutus, keskmiselt linnas 17L. Eriti võttis aeglaselt sõites ummikutes, siis kütus lihtsalt kadus. Talvel natuke rallitades võttis 25L sajale, kütus sai sõidu peal otsa.
Maanteel ca 10L. Ökonoomne see mootor pole, selle kohapealt on see mootor jube röövik.
üle 100 000km sõitnud ja ütleks, et lõbusalt automaatkastiga sõita proovides on kütusekulu debiilne ja seda eriti linnas ja eriti analoogilise kw suhte ning samuti 4x4 veoga audiga võrreldes. Minul keskmine 13-17l on täitsa saavutatav ilma erilise pingutuseta. Valdav põhjus on vast mannetus automaatkastis. Samas on üks konkreetne näide kus võrdluseks 2,0L automaat legacy ja 3,0L outback automaat sai koos Pärnus silmini täis tangitud ja siis Riiga paugutatud nii, et Outback rammis teed ja legacy oli tuules. Kui sealt tagasi jõudsime ja Pärnus uuesti torud täis tankisime oli kütusekulu vahe max 0,5L. Autod olid suhteliselt identselt koormatud, et siis maanteel sõites kütusekulu vahet nagu ei olnudki.