Seoses masust tingitud muutustega on Tallinnas tegevuse lõpetanud nii Auseri kui ka Fakto Mustamäe esindused. Tunnekski nüüd huvi, kus kaasvõitlejad oma uuemate autodega (garantii)teeninduses käivad? Fakto kolis Fiati teeninduse Lasnamäele, endises Mustamäe salongis pesitseb Metro Auto ja osa Auseris olnud inimesi on uues firmas Paldiski maanteel. Teeninduskohti seega nagu isegi üks rohkem. Millist kohta nendest võiks või peaks eelistama?
Teatavasti on teenindusel ja teenindusel vahe. Suhtumises, oskustes jne. Kadunukesest halba ei räägita, kuid Auseri teenindus oli allpool igasugust arvestust ning seda aastaid järgemööda. Küsikski seega, kuidas on kogemused "uute" teenindustega?
Pole küll Tallinna linnas, aga käin Viljandis Valooris, endises Marki Autos. Siiamaani poel muret olnud nendega. Näiteks lumevalli otsas turnimisest põhjustatud sumpsikolin tehti ilma raha tahtmata korda. Ja hea kohvi on seal.
Hetkel meie armal kodumaal on itaalia autodega suur suur probleem,eriti mis puudutab garantii all olevaid isendeid.Kui inimene peab ootama roolilatti kaks kuud,veovõlli kaks 1,5 kuud jne jne siis ei ole need asjad korras.
Jääb arusaamatuks miks siin Paldiski maanteel välja kuulutatud BK Auto väidab,et kõik asjad mis seotud Fiati garantiiga on kiirelt lahenevad??
Kas see on kiire kui maksan liisingut auto eest mis seisab kaks kuud ja varuosa mitte kusagilt ei paista tulemas??Kogu aeg üks vabandamine ja hämamine.Seal töötavad samad seltsimehed kes Auseris,Itaalia Autos,Faktos.
Firma ju teine aga töötajad ja suhtumine sama.Kõige kurvem asja juures see,et kevadel kui olid alles veel need eelmainitud asutused,pöördusid inimesed oma muredega nende poole.Sel ajal justkui seal ei tahetud nendega tegeleda ja nüüd peaks ju ometi olema nende muredega kursis, on suhtumine sama.Keegi ei tea midagi,keegi ei ole midagi kuulnud,keegi ei ole midagi näinud.
Ühesõnaga on väga mõru maik asjal küljes ja valgust ei paista mitte kusagilt.Kui näen mõnda uuemat itaalia autot sõitmas siis mõtlen omaette,et kas järjekordne kaaskannataja???
Ise sõidan uuemate Fiattidega juba aastast 2001 ning olen nõus, et varuosade saabumine on aegade algusest suht pikaldane protsess olnud. See kivi seega maaletooja kapsaaeda, kes pole suutnud varuosi kiiremini liikuma saada. Karta on, et selles osas suurt miskit ei muutu, kui maaletoojat välja ei vahetata. Vaadates müüginumbreid põhjust ju oleks...
Mis teenindustesse puutub, siis mina olin Fakto Mustamäe esindusega väga rahul. 8 aasta jooksul oli ainult üks juhus, kui asjale kohe pihta ei saadud. Muidu tehti, mis lubati ning välja käidud tähtaegadest peeti kinni. Auseris üritati seevastu üks garantiijuhtum minu kraesse keerata ja selle eest räige raha küsida. Ka ei suudetud väikesest probleemist salongiventikaga kolme korraga jagu saada jne.
BK Autosse ei julgegi sel põhjusel jalga tõsta, et koos Auseri inimestega on sinna ka ehk kolinud hoolimatus ning oskamatus. Võib-olla eksin. On kellelgi kogemust Metro Auto ja Fiati remondiga? Põhitegevus neil ju Peugeot müük.
Ei tea kuidas mujal on, aga käin paldiski mnt-l route 66-s. Väga rahul. Varuosad saabuvad suht kiirelt. Töömehed vägagi asjalikud. Varem käisin mustamäe faktos ja olin samuti rahul. Soovitan route 66 ära proovida.
miks loobitakse mingit mõttetut iba? jah olen käinud 66´s ning jah oman Fiati millel on garantii ning grande roolivõim vahetati küll ilma igasuguste a la 2 kuud ootamisteta ära( pole see firma niikaua õieti eksisteerinudki kui eelkõneleja väidab, et on juppi oodanud) Jah läks ca 1,5nädalat, mis Fiati juppide ootamise kohta pole pikk aeg. Tundub, et eelkõneleja on äkki meeleheitel ja mingit kadedust täis?
Las koerad hauguvad, karavan läheb ikka edasi ja kui ise kohal ei käis siis teada ei saa
G.Punto roolivõimendi mis teatavasti elektriline kipub ootamatult lepngut lõpetama.Esimesed sümptomid löövad välja nii,et mõneks sekundiks jääb rool väga raskeks ehk võimendi kaob lambist tagant ära.Mõnel see kordub kuni selleni,et ei hakka üldse tööle aga tean juhuseid kus nii iga kolme kuu tagant juhtub korraks selline asi.Iseenesest ju väga ebamugav kui maanteekiirusel kuskil kurvis on rool järsku raske.
Garantiiga vahetatakse välja roolisamba ülaosa,mille küljes asub roolivõimendi elektrimootor.Kahjuks ei ole olnud siiani tagasisidet selle kohta mis seal siis üles ütleb.Demonteerida tuleb rool,airbag,lülitiblokk,roolikardaan.....
see varuosade saabumise aeg ei kehti ainult uuematele fiatidele. Vanadega on sama huumor. Rekordtulek oli vist sidurikomplekt mul, mille sain logistilist geniaalsust üles näidates sõbra käest, kellel oli parasjagu tuttav rekkajuht itaalias. Päriskanaleid pidi öeldi et tuleb 2 kuu pärast. Üldiselt kõikide juppide saabumine on umbes 2 nädalat kuni 3 kuud. Minu jaoks on see juba lausa huumor, kui tahan mingit varuosa. Siis saab irooniliselt juba iga kahe nädala tagant küsimas käidud, et kas rekkal purunes rehv kuskil teel jne.
Nu mul oli hea olukord Auseriga.Suvel siin mingi aeg ytles sidur vist ylesse..yhesõnaga suri ummikusse ära ja enam käike sisse ei saanud.Vedisin siis auto esindusse ja seal vaadati auto järgmine päev yle ja öeldi et hetkel nagu toimub seega sõita saab..nad probleemi kindlaks teinud ja varuosa tellitud ja lubati ka varasemast ajast see roolilatt välja vahetada...et senimaani võib sõita...Võtsin siis auto ää heas lootuses et varsti saab toimima...sidur oli kuidagi pehmem kyll aga toimis...2 kuud hiljem kui mõtlesin et kaua sa kannatad...helistan ise ja uurin kaugel teema on..siis algul hämati ja lõpuks öeldi et nemad enam ei tegele Fiati varuosadega ja vaadaku ma teine koht..Sai siis Metro autosse üle mindud...rääkisin siis uuesti oma mure ära..lubati Auseriga suhelda et mida nad tellinud on...siis sellepeale selgus et Auser plnd midagi tellinud ja isegi ei teatud millest jutt....kontrolliti siis Punto Metros üle ja viga ei leitudki...:S niipalju siis sellest..õnneks senimaani käigud toiminud(ptui..ptui..ptui)ja nu see roolilati probleem oli jätkuvalt sellest said nad aru ja tellisid siis selle...seega mina ootasin roolilatti kokku natsa yle 4 kuu...njah...need varuosad liiguvad kyll teo sammudega.Nyyd siis ootan tagumisi amordi pukse ja uut ventikat..loodetavasti ei pea 4 kuud ootama.kuigi 1.5 kuud kyll möödas juba...et ei enam ma uue Fiati poole kyll ei vaata...varuosad nagu kauge unistus...Saan aru et uued lagunevad suht kõik ühtemoodi...ja pean silmas siis samas klassis autosid..aga nu varuosad võiks ikka kiiremini liikuda...ple mõtet endale kallist koerakuuti koju muretseda...njah...Loodan et teistel ple jamasid nii palju:D või siis õnnestunud varuosad kiirelt kätte saada..kui kellelgi õnnestus..andke teada see imenipp:P
küsimusi on sulle GP omanik ,palju sul läbisõit on ja mis aasta grande punto on. see varuosade probleem on olnud jah, mida spetsiifilisem,seda kauem pruugib oodata.
mul 2007a ja läbisõiduks 37000km...peamised sõidud linnas..ja ex need Tln-a tänavad ka paraja põntsu panevad...taga amordid või miskit teevad ka häält..nyyd siis ootan mis nendega saab..tänane käik esindusse oli informatiivne...selgub et amortidest ei tea seal keegi midagi..et ple vist nagu keegi tellinud..:D kuigi sellest mitu korda räägitud...lausa tusaseks teeb..peaks vaatama mis Paldiski mnt esindus räägib..ehk seal asjad vähe produktiivsemad..:D
aasta 2008 ja 41000,vahetusse on läinud 1 tagumine amort,peale kuu aega kestnud tõestamist ja pinna peale käimist.tagumised ukselukud sai vahetatud pool aastat peale ostu.kuu aega tagasi oli istmesoojendus kaabli remont,selle maksin ise,kuna pigimatipaigaldaja oli käki kokku keerand.
Nu kui mina uurisin siis Metro Autost...võid ka uurida Rout 66-st Paldiski mnt.-l Need siis uue varuosa puhul.Hinda enam ple meeles..aga odav plnd..ja eriti masendav oli see hetk kui pärastvahetust öeldi et ega viga ei ole parandatud..paneme lihtsalt uue..ja ainult aja küsimus kui uuesti ää laguneb:S
United Motors kui Fiati ametlik maaletooja tarnib varuosad keskmiselt 3-7 päeva jooksul, vahel läheb mõne varuosaga 10 päeva. Vaid väga spetsiifilise varuosaga võib vahel harva kauem aega võtta. Seega ei mingit probleemi enam ja täpselt sama pikad ajad nagu iga teise automargi varuosadega.