Saab

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Jäi silma selline isend!

aste
21:51 26.08.2009
On soov osta endale mingi liikur ja silma jäi selline isend http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=624104 Mis arvate sellisets kas tasub osta.Mis oleks sellise auto head ja vead.

Ette Tänades.

Muudetud 10.01.10 17:57

noormees 86
17:26 10.01.2010
Kas tasub osta seda autot ja mida arvate?
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/770/auto_php-id=6337
70-www_auto24_ee.html

Tänan vastajaid.

Muudetud 10.01.10 17:57

PumbaElmar
22:29 11.01.2010
Kuradi lahe küll siis! Iga asi tasub ostmist, aeg ja koht peavad õiged olema!
PumbaElmar
22:32 11.01.2010
Muidugi tasub! Saab on hea auto, mugav, kiire, omanäoline! Õlivahetustega hilineda ega koonerdada ei soovita, seda võisid teha vana tonnisega, aga mitte uute mudelitega, neil on kolvid nagu tikud sees!
Minu põhimõte on see, et lähed hommikul parklasse, lased külmalt tööle panna, siis näed kuidas auto külmalt käivitub ja töötab! Kui veermik korras ja mootor õlist ei tilgu, siis osta ära!
kpl
18:55 12.01.2010
ja ,et pärast poleks hala,et saab on laguneb ja raha kaob.kuna sellel punasel ju läbisõidust õiget infot pole.vabalt võib kett olla viimase piiri peal.automkast tahab ka mingi km pealt remonti saada.nii,et paras loterii.
pumpsi elmar
18:31 13.01.2010
Ei lagune need SAABid midagi, iga auto laguneb! Siis ei saagi ühtegi autot osta! Mõnel teisel margil äkki on jälle hammasrihm viimase piiri peal! Palju asju võib oletada! Kui vanaemal oleks munad, siis ta oleks ju vanaisa, aga milleks oletada! Palu müüjal teha autole tehniline kontroll ja diagnostika tema raha eest loomulikult!
kpl
18:41 13.01.2010
mina ei väidagi,et saab laguneb.ise ikka üsna suur saabi austaja.lihtsalt mina ei ostaks ilma servise ajaloota ja veel kadaka tee platsidelt.sitt värv kah,pärast jama müüa.diagnostika on ikka tavaliselt ostja maksta.kes tellib töö see ka maksab.iseasi kas nad üldse lasevad sul autot kuskile viia.saab on väga ok auto.
....
19:22 13.01.2010
Mis loll jutt et saab laguneb? Laguneb mersu,audi,bmw,lada,moskvitch ja maybach kui roolis on idioot.
kpl
19:41 13.01.2010
kus sa seda välja loed,et laguneb.ma lihtsalt väitsin,et pole mõtet osta kahtlasest kohast ja ilma raamatuta autot.katsu ikka juttu pointile pihta saada.
pumpsi elmar to: kpl
20:59 13.01.2010
Kas oled seda autot ise vaatamas käinud, et kindlalt tead nagu puuduks tal ajalugu ning hooldusraamat? Kuigi see DALINGER tundub selline kahtlane müügiplats olema, olen alati arvanud, et ohutum on osta selline kasutatud auto, mis on ostetud uuena Eesti esindusest, millel on ajalugu ning hooldusraamat, ja veelgi parem oleks see kui seda autot müüb kasutatuna sama esindus, kes selle müüs kunagi mõned aastad tagasi uuena! Esindused üldjuhul ei julge saasta müüa, sest nende huvide hulgas on ka enda hea maine hoidmine!
Loomulikult tasub pöörata tähelepanu suvalisele autoplatsile, kust tahate auto osta!
triipriit
21:58 13.01.2010
See punane Saab on Dalingeri platsil päris kaua seisnud. Käisin sõbraga oktoobri lõpus/novembri alguses vaatamas seda. Minu mälu järgi oli hind midagi 79 000 äkki. Sõber ütles, et tal on ainult 62 000 vms, müügimees ütles, et davai, sõida koju sellega veel täna :)

Juba siis olid tal pidurikettad suht roostes seismisest. Samas käivitus ilusti ja töötas korralikult.

Sõber ütles, et tahab kontrolli ka minna sellega, selle peale teine müügimees küsis kohe: "Kuhu?". Sõber ütles, et esindusse. Tüüp mühatas midagi "Nojah" sarnast ja kadus oma putkasse. Esimene müügimees oli selle aja peale juba mingeid oma asjatoimetusi läinud ajama.

Kahtlane koht :D

Aga kui auto meeldib, siis mine eksperdiga kohale ja äkki saad hea masina...
zaszazee
22:02 11.03.2010
ostsin selle punase saabi väga rahul,te ei oska suhelda inimestega myygimehed ka inimesed,teie oma jutuga kohe esindus teate esindus leiab ka uuel autol vigu kui see nende oma pole,ühelgi myygikal pole kindlustust pärast pese neid ja siis teie ütlete aitähh me mõtleme,teiesuguste koht ongi esinduses ostke miljoni eest omale uued autod ja siis käige kallites hooldustes garantii ajal edu
OSTU Soov
14:52 12.03.2010
nimi12345
15:57 12.03.2010
"palju õnne" punase Dalingeri ostule. Käigukasti kinnitusi oled vaadanud? edukat remonti siis....
Saabi ostu huviline
21:52 19.03.2010
Need ju opelid juba