Endale pakuvad nimetatud 2 autot huvi, hinnaklassis 300-500k. Reaalselt veel üht või teist proovinud pole. Rohkem pakuvad huvi diisel variandid. Endale tundub tegelikult G mesa hoopis teisest klassist olema, samas selle raha eest Commander välimuselt kaasaegsem ja ka tunduvalt noorem. Millised ühe või teise plussid-miinused? Eriti oodatud inimeste arvamused, kes reaalselt ühe või teisega kokku on puutunud.
Tere, minu arvates on mõlemad jäävad naerualused kui defenderiga võrrelda. pigem valiksin g sellega saab maastikus ka sõita, commander võib pigem tibimagnet olla.
Oleneb milleks sul vaja on. Commander on nö.libamaastur,G-klass on tõsisem pill mis hoiab tõsiselt hinda.Aga tõsi on küll et maastikul nad erilised ajsad ei ole.Nõustun täiesti et Defender on üks parima läbivusega villiseid.
Minul on Commander! Ja neile kes väidavad et Commander ei ole maastikul auto siis nad eksivad päris tõsiselt. Mina ei ole selle ga kuhugi kinni jäänud ja ometi on mu maakodu ikka parajas pärapõrgus kus on ikka talvel lahtilükkamata teed ja kevadisest teede sulamisest ma ei räägigi. Läbivuselt on väga hea auto. Siiani on tehniliselt kah korras (ostetud uuena eestist) juba 5 aasta jookseb mingeid pukse vahetati garantiiaja lõpus. Omal ajal sai ikka paar kolm kuud valitud millist suurt maasturit võtta ja sõelale jäi hinna, kvaliteedi ruumikus mugavuse poolest see. JA TÕESTI MA EI KAHETSE! G klassiga ma muidugi võrrelda ei oska kuna masinate hinnaklassid on liialt erinevad.