ÄRA JAMA LASTE MASINATEGA,PAARI NÄDALAGA ON JUBA VÕIMSUSEST TEINE ARUSAAM.KUI NELJATAKTILIST TAHAD SIIS ALLA 200-SE ÄRA ÜLDSE VAATA. MUL 6 AASTANE POEG SÕIDAB KA VÕIMSAMAGA KUI SINA OSTA TAHAD.
Kas kellegil on selline atv http://www.mototehnika.ee/used/1849777 ,on see normaalne masin? Tahaks osta maale ja et saaks rollu lubadega ka mõnikord linna mina või nii. Kas laguneb palju? Raam vastu peab 60kg 14aastase all?
Ära sa sellist küll osta!!! See laguneb kiiremini kui vanaema ****! :D Ise sõidan Cfmoto 500-ega, kuigi ta on ka hiinakas aga varuosad on odavad ja saab Flindist tellida :) Ise olen 12a. Ja kiirust isegi Atv-ga ei fänna väga, põhiasi ikka metsas ringilaskmine ja kruusa peal külje tõmbamine :D Aga olen sõitnud ka Suzuki KQ 750 no oppaa..... :D Vat see oli masin, tõmmet oli jõhkralt :) Kui vähe raha (olen seda ise kogenud) siis kogu, kogu ja veel kord kogu ! Siis osta mõni firmakas nt. Suzuki lt90 , Yamaha, Kawasaki, Honda, Polaris predator 90 (julgen soovitada, 2 taktiline ja tõmme, juba läheb)