mida siis valida sellistest isenditest,kui üks neist 2002 -4,7 ja vs5,7 hemi,2004??milline on kütusekulu vahe??millele peaks erilist tähelepanu nende soetamisel pöörama??sõitnud on nad ka pa samavõrra sinna 190.000 maile,siis km.sse ümberarvestatuna..
heni ikka. kui jõuad sellist osta siis ei tohiks vahet olla kah võtab 12 või 14l/sajale:D aga hemil ju pooled pytad ei tööta kui jõudu vaaja pole. räägvad et hemil 10 keskmine
HEMIga on minuteada selline värk,et need,mis pütid välja lülitavad,hakati 2006st tootma..aga kuulujärgi..see,et ta linnas 12-14 võtab on ********,selge see,et alla 18ne linnas kohe kuidagi ei saa ja see ka selge,aga mõtte küsimusel rõhk siis sellel,et mis oleks töökindlam,keegi kunagi on teadnud seletada,et 4,7l mingid õlitusprobleemid..seepärast pidasingi silmas,et kellel olnud selline202 ja üles kulgur,teab,mida soovitada..aga tänud ikkagi..
Mis kütusekulusse puutub siis pole erilist vahet kas 4,7 või 5,7. . .kompuuter näitab suvel keskmiseks umbes 18.6 ja eelmisel talvel oli 22.3. . .vähemaga välja lihtsalt ei tule sest siis poleks see enam sõitmine vaid tühikäigul veeremine.
..et siis sellel 4,7l selline häda,et mootori töötemp.ei tule salongi sooja õhku,puhub vaid külma,kas tegu ehk termostaadiga??ja veel..60..peal viskab kerge vibra sisse keresse,et kas ehk kardaan kõver veidi..usas pealeviskamisega,et kuidas seda sirgeks saaks??kuuma ilmaga kõiguvad ka pöörded,et nagu sõidab ühtlasel gaasil..äkki viskab pöörded üles ja laseb taas alla,kas viga mingis kiiruseanduris või..peaks kasti laskma vaadata??tänud targematele!!
Mul ka Dodge HEMI 5,7 ja üldiselt rahul.Aeg ajalt tahab mootori aju puhastamist,et ei jääks aeglustamisel ootamatult seisma. Mis puutub kütuse kulusse,siis keskmine suverehvidega 15-16 ja talvelrehvidega liiter enam(275/60R20).Ainsa probleemina tooks välja esi vedrustuse suht kulukat remonti.Olen sõitnud 50000 miili ja olen vahetanud zarniirid,rooli otsad sai taastatud ja stabika puksid vahetatud.Nüüd viimase hoolduse käigus avastasin,et stabika puksid on jälle vahetus kõlbulikud,samas üks amort lekib.Ei tea kas viga on minus,Savisaares või tõesti auto kehvas kvaliteedis.Hea oleks kui keegi oskaks anda head nõu kust sellisele autole soodsamalt varuosi saaks, kuna Silberi hinnakirjaga ei suuda sammu pidada ja teiste kohtadega üldisekt see jama,et ei leita vin koodi järgi õigeid juppe.
Tere,5,7 omanik,kas see,et aju puhastad mõjub 4 aeglustile,või mida sellega silmas pidasid??kui sllel hemil,mida nagu olen vaadanud,lülitada sisse tagurpidi käik,kui siis rooli pöörata,sureb mootor välja,millega võiks tegu olla??ja millise kütusekuluga peaks nagu linnas arvestama..Tänan,
Minul linnas max lubatuga sõites kulu ca.18-20, sõltuvalt kas sõidan gaasi või bensuga,gaasiga siis20.Mis puutub auto välja suremisse arvan,et peaksidkäima Silberautos(mina käin Pärnus)ja laskma oma mootorit kontrollida,mina sain küll abi.